Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

22. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

Blízká setkání: Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

22. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

Blízká setkání: Greenfluencerka a bývala modelka Natália Pažická: Topíme se v textilním odpadu

22. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Marný JoJo #24 - Učitel vs. kazatel

Marný JoJo #24 - Učitel vs. kazatel

22. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

22. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

22. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Tady to znám: Český Šternberk je jedním z nejstarších českých hradů. Jeho interiéry jsou ovšem zámecké

Tady to znám: Český Šternberk je jedním z nejstarších českých hradů. Jeho interiéry jsou ovšem zámecké

22. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Český Šternberk je jedním z nejstarších českých hradů. Jeho interiéry jsou ovšem zámecké

Český Šternberk je jedním z nejstarších českých hradů. Jeho interiéry jsou ovšem zámecké

22. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Stát bobtná a vláda místo slibovaných úspor zvyšuje daně, kritizuje konsolidační balíček Hrnčíř

Interview Plus: Stát bobtná a vláda místo slibovaných úspor zvyšuje daně, kritizuje konsolidační balíček Hrnčíř

22. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Pro informace a za poznáním

30 let NP Šumava - Pro informace a za poznáním

22. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Greenfluencerka: Většina tvrzení fast fashion značek o jejich udržitelnosti jsou lži a vágní fráze

Osobnost Plus: Greenfluencerka: Většina tvrzení fast fashion značek o jejich udržitelnosti jsou lži a vágní fráze

22. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Greenfluencerka: Většina tvrzení fast fashion značek o jejich udržitelnosti jsou lži a vágní fráze

Osobnost Plus: Greenfluencerka: Většina tvrzení fast fashion značek o jejich udržitelnosti jsou lži a vágní fráze

22. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Čínské ženy se nemají líčit ve vlaku a Brňačka maluje na domy modrá srdíčka. To jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Čínské ženy se nemají líčit ve vlaku a Brňačka maluje na domy modrá srdíčka. To jsou zprávy týdne

22. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Malování mě uzdravilo, myslí si malířka a restaurátorka Magdalena Křenková ze Staré Říše

Malování mě uzdravilo, myslí si malířka a restaurátorka Magdalena Křenková ze Staré Říše

22. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

22. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

Vizitka: Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

22. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

Vizitka: Tanečnice Nataša Novotná: Miř vždycky mnohem výš, radil mi Jiří Kylián. Celý život se tím řídím

22. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lidi na mě často sahají, potvrzuje kominík. Jak probíhá studium?

Klub Rádia Junior: Lidi na mě často sahají, potvrzuje kominík. Jak probíhá studium?

22. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Pro a proti: Režisérka Agnieszka Holland na černé listině polské vlády

Pro a proti: Režisérka Agnieszka Holland na černé listině polské vlády

22. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Století 21 #60 - Ted Wilson - "Někteří lidé nevědí, jak se modlit. Potřebují jen pochopit, že modlitba je jako rozhovor s přítelem." Poutavé povídání nejen o duchovních tématech s předsedou Generální konference církve Adventistů sedmého dne

Století 21 #60 - Ted Wilson - "Někteří lidé nevědí, jak se modlit. Potřebují jen pochopit, že modlitba je jako rozhovor s přítelem." Poutavé povídání nejen o duchovních tématech s předsedou Generální konference církve Adventistů sedmého dne

22. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Děti nás berou jako plyšáky, to je na vystoupení táhne, říkají Čiperkové

Klub Rádia Junior: Děti nás berou jako plyšáky, to je na vystoupení táhne, říkají Čiperkové

22. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Máme hosty: Votoč to. Na faře v Lázních Bohdaneč bude od září komunitní šatník

Máme hosty: Votoč to. Na faře v Lázních Bohdaneč bude od září komunitní šatník

22. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Vlak nám zatím ještě neujel. Sráží nás ale falešná představa, že jsme v bankrotu

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Vlak nám zatím ještě neujel. Sráží nás ale falešná představa, že jsme v bankrotu

22. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Vlak nám zatím ještě neujel. Sráží nás ale falešná představa, že jsme v bankrotu

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Vlak nám zatím ještě neujel. Sráží nás ale falešná představa, že jsme v bankrotu

22. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody [Evropský týden mobility 2023] Firemní nemusí být jen auto

[Evropský týden mobility 2023] Firemní nemusí být jen auto

22. 9. 2023

1 hod 11 min