Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svíčky z Kuklíku jsou malá umělecká díla. Lidé je často roky nezapálí, což je škoda

Svíčky z Kuklíku jsou malá umělecká díla. Lidé je často roky nezapálí, což je škoda

8. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jsem od přírody optimista, říká Jaroslav Klimeš, který po vážném úrazu sbírá medaile v paratrapu

Větrník - Host ve studiu: Jsem od přírody optimista, říká Jaroslav Klimeš, který po vážném úrazu sbírá medaile v paratrapu

8. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

Vizitka: Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

8. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

Vizitka: Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

8. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

Luboš Kučera: Baví mě jít na hranu únosnosti, Švábi jsou film, který může hodně lidí štvát

8. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody podcast - 8.12.2025

podcast - 8.12.2025

8. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Kolem Vánoc očekávám rošády a v Premier League se toho může stát hodně, říká Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Kolem Vánoc očekávám rošády a v Premier League se toho může stát hodně, říká Tylšar

8. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Paní Jitka Pekárková v mělnickém domově Ludmila mění zbytky vlny i hlínu v radost pro všechny

Paní Jitka Pekárková v mělnickém domově Ludmila mění zbytky vlny i hlínu v radost pro všechny

8. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody V roli: LUKÁŠ BAŘÁK jako Lescaut

V roli: LUKÁŠ BAŘÁK jako Lescaut

8. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Máme hosty: Poslanec Haas: Obavy o ODS nemám. Vybrali jsme mnohem těžší situace

Máme hosty: Poslanec Haas: Obavy o ODS nemám. Vybrali jsme mnohem těžší situace

8. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Bezpečná zima, život v Turnově, od semínka ke stromku, pojištění,

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Bezpečná zima, život v Turnově, od semínka ke stromku, pojištění,

8. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Staročeský trdelník je mýtus. Přiznáváme to a válcujeme s ním Evropu, říkají majitelé Trdlokafe

Staročeský trdelník je mýtus. Přiznáváme to a válcujeme s ním Evropu, říkají majitelé Trdlokafe

8. 12. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Se „symfoňákem“ ve vlaku i okouzlení Sicílií. Na cestách po světě s Petrou Soukupovou nejen s PSO

Na cestách s Petrem Voldánem: Se „symfoňákem“ ve vlaku i okouzlení Sicílií. Na cestách po světě s Petrou Soukupovou nejen s PSO

8. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody Se „symfoňákem“ ve vlaku i okouzlení Sicílií. Na cestách po světě s Petrou Soukupovou nejen s PSO

Se „symfoňákem“ ve vlaku i okouzlení Sicílií. Na cestách po světě s Petrou Soukupovou nejen s PSO

8. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody Antonín Pelíšek: Slavní Emilové

Antonín Pelíšek: Slavní Emilové

8. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody 207. díl Šimrání o vlivu přetížení na náš intimní život s Kateřinou Trávníček

207. díl Šimrání o vlivu přetížení na náš intimní život s Kateřinou Trávníček

8. 12. 2025

39 min

Obrázek epizody Passive Income Expert: How To Make 10k Per Month In 90 Days!

Passive Income Expert: How To Make 10k Per Month In 90 Days!

8. 12. 2025

2 hod 12 min

Obrázek epizody Co s mým mozkem udělalo LSD? Moje cesta seberozvoje.

Co s mým mozkem udělalo LSD? Moje cesta seberozvoje.

8. 12. 2025

45 min

Obrázek epizody Žvýkačka

Žvýkačka

8. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody #33 Naked Attraction: Co je pišťourek a proč muži mnohem víc milují svoje nahá těla?

#33 Naked Attraction: Co je pišťourek a proč muži mnohem víc milují svoje nahá těla?

8. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody #1030 - Brett Cooper - Inside the Conservative Civil War

#1030 - Brett Cooper - Inside the Conservative Civil War

8. 12. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Milena Bartlová: Monumenty Aleše Veselého

Milena Bartlová: Monumenty Aleše Veselého

8. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody S4E37: René Descartes - Myslím, tedy jsem?

S4E37: René Descartes - Myslím, tedy jsem?

8. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Pokud íránský režim zkolabuje, bude to teprve problém, říká íránistka Lenka Hrabalová | SVĚTOVÍ

Pokud íránský režim zkolabuje, bude to teprve problém, říká íránistka Lenka Hrabalová | SVĚTOVÍ

8. 12. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody „Proč bych měla v 50 být sexy? Stáří je možnost být jiná,“ říká hvězda Vyprávěj Andrea Růžičková

„Proč bych měla v 50 být sexy? Stáří je možnost být jiná,“ říká hvězda Vyprávěj Andrea Růžičková

8. 12. 2025

51 min