Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

Casablanca

Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

16. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová

16. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Zemřel legendární liberecký fotograf Václav Toužimský, bylo mu 90 let

Vybrali jsme pro vás

Zemřel legendární liberecký fotograf Václav Toužimský, bylo mu 90 let

16. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

Blízká setkání

Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: Husa na provázku je životní filozofie. V tomhle duchu dělám divadlo pořád

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Smržovská dráha bratrům Hymanovým kdysi pomohla na olympiádu a tak se teď pustili do její záchrany

Vybrali jsme pro vás

Smržovská dráha bratrům Hymanovým kdysi pomohla na olympiádu a tak se teď pustili do její záchrany

16. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

Východočeské výlety

Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

16. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

Východočeské výlety: Ve Svitavském lese rostou obří houby. A nejen křemenáče

16. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Pouť do Santiaga de Compostela mi pomohla vrátit víru v dobrého člověka, říká Dagmar Javoříková

Vltavín: Pouť do Santiaga de Compostela mi pomohla vrátit víru v dobrého člověka, říká Dagmar Javoříková

16. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody V Survivoru jsem pochytil chuť tvořit. Forum Karlín bude velký | Renne Dang

Stagedive

V Survivoru jsem pochytil chuť tvořit. Forum Karlín bude velký | Renne Dang

16. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

Mámy z bulváru

Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Bára Stárek: Každá mladá generace chce vidět svět lepší a soustředit se na to, co se dá změnit, ne jenom na to, co je špatně

Zákulisí sociologie

Bára Stárek: Každá mladá generace chce vidět svět lepší a soustředit se na to, co se dá změnit, ne jenom na to, co je špatně

16. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

Na cestách s Petrem Voldánem

Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

16. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

Příběhy z Vysočiny

Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

16. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak jsem potkal tátu z Kroku za krokem! Pavel Zedníček vtipná talk show: Al Bunda, Chobotničky, Kufr

Comic-Con Talks

Jak jsem potkal tátu z Kroku za krokem! Pavel Zedníček vtipná talk show: Al Bunda, Chobotničky, Kufr

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Vizitka

Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Dopolední host

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Dopolední host

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

czenadians

Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

16. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

16. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

Tapin

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

16. 6. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Cesty

Rozhlasový sloupek

Martina Adlerová: Cesty

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody 182. díl Šimrání o žhavé trojce, aktuálním dění na shibari scéně a hlavně o konsentu a jeho porušování

Šimrání

182. díl Šimrání o žhavé trojce, aktuálním dění na shibari scéně a hlavně o konsentu a jeho porušování

16. 6. 2025

44 min