Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #398 – Mark Zuckerberg: First Interview in the Metaverse

#398 – Mark Zuckerberg: First Interview in the Metaverse

28. 9. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Autorka populárního podcastu Neplecha ukončena pátrá po chybách a zajímavostech v Harry Potterovi

Klub Rádia Junior: Autorka populárního podcastu Neplecha ukončena pátrá po chybách a zajímavostech v Harry Potterovi

28. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Studovna: Cítila jsem se jako Hermiona. Jak se studuje na Oxfordu nebo NYU?

Studovna: Cítila jsem se jako Hermiona. Jak se studuje na Oxfordu nebo NYU?

28. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Z úspěšného manažera skvělým košíkářem. Martin Mádle je mistrem tradiční rukodělné výroby

Host ve studiu: Z úspěšného manažera skvělým košíkářem. Martin Mádle je mistrem tradiční rukodělné výroby

28. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Alexej Sevruk: Kachovské moře

Alexej Sevruk: Kachovské moře

28. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody The world's rarest diseases — and how they impact everyone | Anna Greka

The world's rarest diseases — and how they impact everyone | Anna Greka

28. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Expert na umělou inteligenci JAN ROMPORTL: "Umělá inteligence může lidstvo spasit anebo zničit."

Expert na umělou inteligenci JAN ROMPORTL: "Umělá inteligence může lidstvo spasit anebo zničit."

28. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog Pehe: Na Západ jsme se úplně nevčlenili. Střední Evropa se v krizích rozhoduje emocionálně

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Podvody na internetu mívají čtyři společné znaky

Dobré dopoledne: Podvody na internetu mívají čtyři společné znaky

28. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Darina Bártová: Po kněžském svěcení jsem si uvědomila, že si v duchovním životě musím hrábnout hlouběji

Darina Bártová: Po kněžském svěcení jsem si uvědomila, že si v duchovním životě musím hrábnout hlouběji

28. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

O češtině od A do Z: „V příštím týdnu budeme skloňovat bouřky a déšť“ Víte, co to znamená?

28. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Petr Lebeda: Otevřelo mi to nové obzory co se týká cizích jazyků, jiných kultur a dalo mi to hodně samostatnosti

Petr Lebeda: Otevřelo mi to nové obzory co se týká cizích jazyků, jiných kultur a dalo mi to hodně samostatnosti

28. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Při sledování Berlínského maratonu a světového rekordu u Assefaové jsem vstával ze židle

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Při sledování Berlínského maratonu a světového rekordu u Assefaové jsem vstával ze židle

28. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody #76 Kterak geofyzik k diplomacii cestu našel.“ O krajanech, roli zastupitelských úřadů a cestování slovy velvyslance ČR v Íránu Josefa Rychtára

#76 Kterak geofyzik k diplomacii cestu našel.“ O krajanech, roli zastupitelských úřadů a cestování slovy velvyslance ČR v Íránu Josefa Rychtára

28. 9. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Soundsystém #19: Chce se mi řvát jako Olivii Rodrigo. Guts je popová deska o strastech dospívání

Soundsystém #19: Chce se mi řvát jako Olivii Rodrigo. Guts je popová deska o strastech dospívání

28. 9. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Alex a host: Rovné příležitosti jsou pro mě velké téma, říká historicky první žena v čele Univerzity Karlovy

Alex a host: Rovné příležitosti jsou pro mě velké téma, říká historicky první žena v čele Univerzity Karlovy

28. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Speciál: Mnichovské memento aneb Proč dohodu stále vnímáme jako zradu a ponížení

Speciál: Mnichovské memento aneb Proč dohodu stále vnímáme jako zradu a ponížení

28. 9. 2023

57 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sociální thriller bratří Dardennů: drogy, okrajová společnost a také obrovská vůle změnit svůj život

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Honza Vojtko o terapii a zdravé komunikaci ve vztazích

Honza Vojtko o terapii a zdravé komunikaci ve vztazích

28. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

28. 9. 2023

28 min