Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

Blízká setkání: Herec Oldřich Navrátil je v Ypsilonce spokojený: Je tam skvělá parta lidí a to já potřebuju

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Honza Vojtko o terapii a zdravé komunikaci ve vztazích

Honza Vojtko o terapii a zdravé komunikaci ve vztazích

28. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

Host Lucie Výborné: Chválit tehdejší nádheru hor? Nechci dnešní generaci ubírat radost z putování, říká Miloslav Nevrlý

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Thorin Pavéza - příběh trpasličího krále bez království

Thorin Pavéza - příběh trpasličího krále bez království

28. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Revenge: Bitter, Not Sweet

Revenge: Bitter, Not Sweet

28. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Bouchalovy rybníčky najdeme mezi Počátkami a Žirovnicí. Název dostaly podle svého tvůrce

Bouchalovy rybníčky najdeme mezi Počátkami a Žirovnicí. Název dostaly podle svého tvůrce

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S vikářem Danielem Víchou  o faktech a mýtech kolem sv. Václava

Host Českého rozhlasu Ostrava: S vikářem Danielem Víchou o faktech a mýtech kolem sv. Václava

28. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

Hobby magazín: Chodíme spát se slepicemi, říkají chovatelé Jana a Jan Hruškovi z České Skalice. Mají jich sto

28. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Dopolední host: Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

Dopolední host: Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

28. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

Byl jsem totální herecký antitalent, k založení Semaforu mě donutil Šlitr, vzpomíná Jiří Suchý

28. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody #33 SAFE SPACE: bláhovej obláček podpory a inspirace

#33 SAFE SPACE: bláhovej obláček podpory a inspirace

28. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Šárka Morávková | Diagnóza alkoholismus je navždy

Šárka Morávková | Diagnóza alkoholismus je navždy

28. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Bohnický hřbitov

Bohnický hřbitov

28. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Rozhodčím jsem nikdy nenadával, ale štvali mě ti arogantní. Chtěl jsem komunikovat, říká Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Rozhodčím jsem nikdy nenadával, ale štvali mě ti arogantní. Chtěl jsem komunikovat, říká Folprecht

28. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Pozor na nepojištěné „cestovní kanceláře“

Pozor na nepojištěné „cestovní kanceláře“

28. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Léčitelství pohledem právníka - prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Léčitelství pohledem právníka - prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

28. 9. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Spotify Founder: “Spotify Was A Stupid Idea!” How A 23 Year Old Shy, Underdog, Introvert, Built A $31 Billion Business! - Daniel Ek

Spotify Founder: “Spotify Was A Stupid Idea!” How A 23 Year Old Shy, Underdog, Introvert, Built A $31 Billion Business! - Daniel Ek

28. 9. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody 8 Strategies For Avoiding A Life You Hate - Dr Gad Saad - #686

8 Strategies For Avoiding A Life You Hate - Dr Gad Saad - #686

28. 9. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Jan Kalousek

Jan Kalousek

28. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody „Sport i psaní knih vám akcelerují život. Na pár stránkách zažijete prohry a výhry“ – Štěpán Javůrek

„Sport i psaní knih vám akcelerují život. Na pár stránkách zažijete prohry a výhry“ – Štěpán Javůrek

28. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody VI/34. Kupecké křižovatky (P²)

VI/34. Kupecké křižovatky (P²)

28. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Petr Hortvík: Věděl jsem, že musím vyrobit něco, co se nebude líbit všem

Petr Hortvík: Věděl jsem, že musím vyrobit něco, co se nebude líbit všem

28. 9. 2023

26 min