Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Blanka Hašková o své prvotině Smrti naproti: Je tam i to, co mi chybělo, když mi umřela máma

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Blanka Hašková o své prvotině Smrti naproti: Je tam i to, co mi chybělo, když mi umřela máma

17. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Čeští Sokoli letí za americkými tančit rock. „Sokol není jen o cvičení,“ říká náčelník Sádek

Host Lucie Výborné

Čeští Sokoli letí za americkými tančit rock. „Sokol není jen o cvičení,“ říká náčelník Sádek

17. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Čeští Sokoli letí za americkými tančit rock. „Sokol není jen o cvičení,“ říká náčelník Sádek

Host Lucie Výborné: Čeští Sokoli letí za americkými tančit rock. „Sokol není jen o cvičení,“ říká náčelník Sádek

17. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 972

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 972

17. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Žijete v historickém domě a chcete se o něm něco dozvědět? Pomůže fara, archiv i matrika

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Žijete v historickém domě a chcete se o něm něco dozvědět? Pomůže fara, archiv i matrika

17. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody The Fencing Of The Commons

Stuff You Should Know

The Fencing Of The Commons

17. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody U Pivního hrnce nedaleko Kvildy najdete pomník věnovaný Králům Šumavy

Příběhy nejen šumavské

U Pivního hrnce nedaleko Kvildy najdete pomník věnovaný Králům Šumavy

17. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Darování a věcné břemeno dožití či doživotního užívání

Poradna

Darování a věcné břemeno dožití či doživotního užívání

17. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Samoobslužný krámek s zeleninou, ovocem i dobrotami – Vavřínová zahrada získal ocenění Skutek roku

Příběhy z Vysočiny

Samoobslužný krámek s zeleninou, ovocem i dobrotami – Vavřínová zahrada získal ocenění Skutek roku

17. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Šéfka NPÚ Goryczková: Vltava pro mě vždycky byla něčím svátečním a tak trochu mystickým

Vizitka

Šéfka NPÚ Goryczková: Vltava pro mě vždycky byla něčím svátečním a tak trochu mystickým

17. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéfka NPÚ Goryczková: Vltava pro mě vždycky byla něčím svátečním a tak trochu mystickým

Vizitka: Šéfka NPÚ Goryczková: Vltava pro mě vždycky byla něčím svátečním a tak trochu mystickým

17. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody O dětech, jídle a duši – s nutriční terapeutkou Lesanou Hodek

Hot Pot

O dětech, jídle a duši – s nutriční terapeutkou Lesanou Hodek

17. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Golf není žádná pohodička. Je to fyzicky náročný sport, upozorňuje Gabriela Roberta Vítů

Dopolední host

Golf není žádná pohodička. Je to fyzicky náročný sport, upozorňuje Gabriela Roberta Vítů

17. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Golf není žádná pohodička. Je to fyzicky náročný sport, upozorňuje Gabriela Roberta Vítů

Dopolední host

Golf není žádná pohodička. Je to fyzicky náročný sport, upozorňuje Gabriela Roberta Vítů

17. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Kališovo jezero v Bohumíně nabídne prázdninovým návštěvníkům několik novinek

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Kališovo jezero v Bohumíně nabídne prázdninovým návštěvníkům několik novinek

17. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody Ak prejde zmena ústavy, súd v Štrasburgu vás už na Slovensku neochráni (Epizóda 43/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

Ak prejde zmena ústavy, súd v Štrasburgu vás už na Slovensku neochráni (Epizóda 43/25)

17. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Začal jako kluk truhlíkem pro maminku, dneska vyrobí ze dřeva skoro všechno

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín speciál: Začal jako kluk truhlíkem pro maminku, dneska vyrobí ze dřeva skoro všechno

17. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Třicátá sedmá epizoda: Jaroslav Oplištil – Unesl půlroční holčičku, znásilnil ji a zavraždil

Jména a Osudy

Třicátá sedmá epizoda: Jaroslav Oplištil – Unesl půlroční holčičku, znásilnil ji a zavraždil

17. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody 848 - Barevné stěny

Čeština s Michalem

848 - Barevné stěny

17. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Jan Štifter: V kraji, kde je dobře

Rozhlasový sloupek

Jan Štifter: V kraji, kde je dobře

17. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Obrozenci

Minuta s encyklopedií

Obrozenci

17. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Martin Bedřich: Kánonům navzdory

Ranní úvaha

Martin Bedřich: Kánonům navzdory

17. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Roman Čupka: S digitální transformací bude kyberbezpečnost stále větším tématem

Buduj značku

Roman Čupka: S digitální transformací bude kyberbezpečnost stále větším tématem

17. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Anna K. O tom, jaké je to být „trochu lvice“ a co vše se dá zvládnout, o úspěchu, který neskončil u popové desky, i momentech, kdy se podlamují kolena

Čestmír Strakatý

Anna K. O tom, jaké je to být „trochu lvice“ a co vše se dá zvládnout, o úspěchu, který neskončil u popové desky, i momentech, kdy se podlamují kolena

17. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody PROPAGANDA WE'RE NOT FALLING FOR | botox ve 20, lalubu & trendy sporty

Patálie

PROPAGANDA WE'RE NOT FALLING FOR | botox ve 20, lalubu & trendy sporty

17. 6. 2025

50 min