Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tomáš Mach hostem Tomáše Pancíře: Jaký je zájem o nový nymburský plavecký bazén?

Tomáš Mach hostem Tomáše Pancíře: Jaký je zájem o nový nymburský plavecký bazén?

12. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Ústeckém kraji: Škrty ve financování národních parků se dotknou i Českého Švýcarska

O čem se mluví v Ústeckém kraji: Škrty ve financování národních parků se dotknou i Českého Švýcarska

12. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Jihočeském kraji: O aktuální situaci jihočeských firem s Miroslavem Dvořákem ze společnosti Motor Jikov Group

O čem se mluví v Jihočeském kraji: O aktuální situaci jihočeských firem s Miroslavem Dvořákem ze společnosti Motor Jikov Group

12. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Pardubickém kraji: Ondřej Tichý (ODS): Nechceme z náměstí Republiky betonovou džungli. Náš boj má pořád smysl

O čem se mluví v Pardubickém kraji: Ondřej Tichý (ODS): Nechceme z náměstí Republiky betonovou džungli. Náš boj má pořád smysl

12. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Jihomoravském kraji: Jihomoravský hejtman Jan Grolich o transformaci krajských nemocnic na akciové společnosti

O čem se mluví v Jihomoravském kraji: Jihomoravský hejtman Jan Grolich o transformaci krajských nemocnic na akciové společnosti

12. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Škrty ve financování národních parků se dotknou i Českého Švýcarska

Škrty ve financování národních parků se dotknou i Českého Švýcarska

12. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Šoféři, co jedou za námi, s námi nemají slitování. Předjarní ráno v kabině zametacího vozu

Šoféři, co jedou za námi, s námi nemají slitování. Předjarní ráno v kabině zametacího vozu

12. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Sdílená kola jsou populární v Přerově či Prostějově. Proč aktuálně chybí v Olomouci?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Sdílená kola jsou populární v Přerově či Prostějově. Proč aktuálně chybí v Olomouci?

12. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Akcent: Špála, Filla, Toyen… Moderna láká, je prověřená. Ale stále ne tak prozkoumaná, říká odborník

Akcent: Špála, Filla, Toyen… Moderna láká, je prověřená. Ale stále ne tak prozkoumaná, říká odborník

12. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlastimil Válek: Postavit novou nemocnici má logiku. Úskalím jsou fakulty a podpůrná pracoviště

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlastimil Válek: Postavit novou nemocnici má logiku. Úskalím jsou fakulty a podpůrná pracoviště

12. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody #95 Co muži nenávidí na ženách (zkrácená verze)

#95 Co muži nenávidí na ženách (zkrácená verze)

12. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Josef Trojan vs. sebevědomí není arogance // RANT Prostoru #129

Josef Trojan vs. sebevědomí není arogance // RANT Prostoru #129

12. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Damoklův meč

Proč se říká, co se říká - Damoklův meč

12. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Osmnáctý ročník festivalu Jeden svět v Třinci bude spojený i s dobročinnou sbírkou

Odpolední interview: Osmnáctý ročník festivalu Jeden svět v Třinci bude spojený i s dobročinnou sbírkou

12. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Anna Vodrážková: V teplácích si připadám ponížená

Brambora s vejcem: Anna Vodrážková: V teplácích si připadám ponížená

12. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 12.03.2026.

České slovo (Češka reč) - 12.03.2026.

12. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

Blízká setkání: Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

12. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Muzikál Pět let zpět je rozhodně největší pěvecká výzva mého života, přiznává herec Ondřej Rychlý

Pražákům je hej: Muzikál Pět let zpět je rozhodně největší pěvecká výzva mého života, přiznává herec Ondřej Rychlý

12. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

Blízká setkání: Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

12. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

Lovkyně Belladonna: Myslela jsem, že mám poker face. Pak mi řekli, že vypadám jako ledová královna

12. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Muzikál Pět let zpět je rozhodně největší pěvecká výzva mého života, přiznává herec Ondřej Rychlý

Muzikál Pět let zpět je rozhodně největší pěvecká výzva mého života, přiznává herec Ondřej Rychlý

12. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nový trend ve floristice: stabilizované květiny, které vydrží roky

Hobby magazín: Nový trend ve floristice: stabilizované květiny, které vydrží roky

12. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nový trend ve floristice: stabilizované květiny, které vydrží roky

Hobby magazín: Nový trend ve floristice: stabilizované květiny, které vydrží roky

12. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Vladimír Menšík  80 cigaret denně, pití a boj o každý nádech

Vladimír Menšík 80 cigaret denně, pití a boj o každý nádech

12. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Musíme stavět obnovitelné zdroje. Jako to dělá Čína

Interview Plus: Expert: Musíme stavět obnovitelné zdroje. Jako to dělá Čína

12. 3. 2026

25 min