Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dopolední host: V Česku už bude pět milionů lidí starších 55 let. Dobré příklady jejich zaměstnávání oceňuje soutěž

Dopolední host: V Česku už bude pět milionů lidí starších 55 let. Dobré příklady jejich zaměstnávání oceňuje soutěž

5. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody 23. Jak se žije v Perma ráji - Karolína Chovancová

23. Jak se žije v Perma ráji - Karolína Chovancová

5. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Michal Šnobr: Nedávejme si hloupé deadliny a plánujme 2/2

Michal Šnobr: Nedávejme si hloupé deadliny a plánujme 2/2

5. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Peter Gregor: Irák je moje srdcovka, ale Jemen se mu vyrovná

Peter Gregor: Irák je moje srdcovka, ale Jemen se mu vyrovná

5. 10. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody 15 let vesnického muzea U Polzerů ve Starém Jičíně

15 let vesnického muzea U Polzerů ve Starém Jičíně

5. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Cenu Josefa Jungmanna za rok 2022 získal Patrik Ouředník za překlad Rabelaisova Pantagruela

Mozaika: Cenu Josefa Jungmanna za rok 2022 získal Patrik Ouředník za překlad Rabelaisova Pantagruela

5. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody Mozaika: 7 míst, 7 nových českých a 7 zahraničních performancí. Podzimní dny se dávají do pohybu

Mozaika: 7 míst, 7 nových českých a 7 zahraničních performancí. Podzimní dny se dávají do pohybu

5. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Genealožka: U tvorby rodokmenu můžete skončit na tom, že prapradědeček byl nemanželský

Kdo umí, ten umí: Genealožka: U tvorby rodokmenu můžete skončit na tom, že prapradědeček byl nemanželský

5. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Letecký akrobat JAN RUDZINSKYJ: "Potřeboval jsem lekci pokory."

Letecký akrobat JAN RUDZINSKYJ: "Potřeboval jsem lekci pokory."

5. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody #1 Příběhy u kaktusu - Veletrh | Dlouhý Široký

#1 Příběhy u kaktusu - Veletrh | Dlouhý Široký

5. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Petr Koubský: Jaký je problém současné vědy? Každý si najde svoji pravdu

Petr Koubský: Jaký je problém současné vědy? Každý si najde svoji pravdu

5. 10. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Stroukal: Vláda propad zmírnila, ale nezastavila. V budoucnu musí přijít další konsolidace

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Stroukal: Vláda propad zmírnila, ale nezastavila. V budoucnu musí přijít další konsolidace

5. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Stroukal: Vláda propad zmírnila, ale nezastavila. V budoucnu musí přijít další konsolidace

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Stroukal: Vláda propad zmírnila, ale nezastavila. V budoucnu musí přijít další konsolidace

5. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Pět otázek pro papeže. Bude církev liberálnější?

Pět otázek pro papeže. Bude církev liberálnější?

5. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zájem o služby psychoterapeutů roste, jak ale poznat psychošmejda? To ví psycholog Zdeněk Čermák

Radioporadna: Zájem o služby psychoterapeutů roste, jak ale poznat psychošmejda? To ví psycholog Zdeněk Čermák

5. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Martina V. Kopecká: Nezpovídala jsem se z toho, že miluji ženu, ale ze života ve lži

Martina V. Kopecká: Nezpovídala jsem se z toho, že miluji ženu, ale ze života ve lži

5. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí mléčné výrobky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí mléčné výrobky

5. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Tanec mě moc baví, překvapila zpěvačka Tereza Mašková. Svůj další talent uplatní ve StarDance

Alex a host: Tanec mě moc baví, překvapila zpěvačka Tereza Mašková. Svůj další talent uplatní ve StarDance

5. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Operní pěvkyně a muzikálová herečka - Patricia Burda Janečková

Operní pěvkyně a muzikálová herečka - Patricia Burda Janečková

5. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Věřím, že Hronov vzkvétá a je dobrým místem pro život. To je naším cílem, říká starosta Petr Koleta

Host ve studiu: Věřím, že Hronov vzkvétá a je dobrým místem pro život. To je naším cílem, říká starosta Petr Koleta

5. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Natálie Schejbalová aka Tali: Nesnáším slovo hnědka

Brambora s vejcem: Natálie Schejbalová aka Tali: Nesnáším slovo hnědka

5. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Cavendishe je skvělou zprávou pro celý cyklistický svět, těší Ježka

Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Cavendishe je skvělou zprávou pro celý cyklistický svět, těší Ježka

5. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody How Andy Warhol Worked

How Andy Warhol Worked

5. 10. 2023

51 min

Obrázek epizody Věda Plus: Kardiaci by neměli váhat s očkováním. Chřipka je pro ně vážné onemocnění, nabádá lékařka

Věda Plus: Kardiaci by neměli váhat s očkováním. Chřipka je pro ně vážné onemocnění, nabádá lékařka

5. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Skeptici se zeleným srdcem: Češi a ochrana klimatu

Skeptici se zeleným srdcem: Češi a ochrana klimatu

5. 10. 2023

31 min