Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nové varhany pro ostravskou katedrálu

Nové varhany pro ostravskou katedrálu

31. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody 70. díl - Osobní Příběhy VII.

70. díl - Osobní Příběhy VII.

31. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

Dopolední host: Mluvte, třeba i o tom, jak má vypadat pohřeb, radí ředitelka hospice rodinám, které se s někým loučí

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody 80: Nezvládni to a Nedělej aneb prokletí „neschopných“

80: Nezvládni to a Nedělej aneb prokletí „neschopných“

31. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

31. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

31. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (4/4) Našli jsme se?

Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (4/4) Našli jsme se?

31. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (4/4) Našli jsme se?

Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (4/4) Našli jsme se?

31. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Belgii před lety založili netradiční halloweenskou tradici. Dýňová regata baví diváky i závodníky

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Belgii před lety založili netradiční halloweenskou tradici. Dýňová regata baví diváky i závodníky

31. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

31. 10. 2023

43 min

31. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

31. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

Dvacet minut Radiožurnálu: Havlíček: Premiér nemá kalkulovat jen s optimistickým scénářem. Peníze na energie můžeme vzít armádě

31. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

31. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

31. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody V Belgii před lety založili netradiční halloweenskou tradici. Dýňová regata baví diváky i závodníky

V Belgii před lety založili netradiční halloweenskou tradici. Dýňová regata baví diváky i závodníky

31. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Postíže: „Měsíc jsem koukal do stropu a nevěděl, jestli mi ochrnutí tváře zůstane,“ říká hudebník Adam Mišík

Postíže: „Měsíc jsem koukal do stropu a nevěděl, jestli mi ochrnutí tváře zůstane,“ říká hudebník Adam Mišík

31. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody #12 - Coming out - Roman "Církev, útěk z domova a soud"

#12 - Coming out - Roman "Církev, útěk z domova a soud"

31. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyluxovaný účet. Falešní bankéři cílí na emoce, ať je to strach nebo vidina snadno vydělaných peněz

Radioporadna: Vyluxovaný účet. Falešní bankéři cílí na emoce, ať je to strach nebo vidina snadno vydělaných peněz

31. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody AI is dangerous, but not for the reasons you think | Sasha Luccioni

AI is dangerous, but not for the reasons you think | Sasha Luccioni

31. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody S organizací Cesta za snem o životě na vozíku, životě, který nekončí i o tom, co se člověk před úrazem nedozví

S organizací Cesta za snem o životě na vozíku, životě, který nekončí i o tom, co se člověk před úrazem nedozví

31. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotografka Jana Pechlátová: Fantazie mě neopouští, ale změnilo mě narození dětí. Vidím realističtěji

Alex a host: Fotografka Jana Pechlátová: Fantazie mě neopouští, ale změnilo mě narození dětí. Vidím realističtěji

31. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Zaměstnanci mají strach a neví, co bude po novém roce, říká odborář z Liberty Ostrava

K věci ČRo Ostrava: Zaměstnanci mají strach a neví, co bude po novém roce, říká odborář z Liberty Ostrava

31. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aikido je bojové umění, nikoliv sport. Učí člověka pohybu a ze soupeřů vytváří harmonický celek

Host ve studiu: Aikido je bojové umění, nikoliv sport. Učí člověka pohybu a ze soupeřů vytváří harmonický celek

31. 10. 2023

10 min