Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pradědeček bojoval proti nacistům, říkalo se doma. Byla to pravda? Poslechněte si skutečný příběh

Pradědeček bojoval proti nacistům, říkalo se doma. Byla to pravda? Poslechněte si skutečný příběh

15. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bilance sta dní hájení vlády. Předávání cen Český lev. Ohlasy paralympiády

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bilance sta dní hájení vlády. Předávání cen Český lev. Ohlasy paralympiády

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jsem rozený plánovač, který se musel naučit improvizovat, říká hudební manažerka Kateřina Žbirková

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jsem rozený plánovač, který se musel naučit improvizovat, říká hudební manažerka Kateřina Žbirková

15. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

15. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

15. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Mobilová infekce

Mobilová infekce

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

15. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

Východočeské výlety: Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

Bývalá kancelář přednosty stanice se proměnila v malé muzeum. Najdete ho v Cerekvici nad Loučnou

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Fitness a pohyb: Proč je dobré cvičit a nemít strach z posilovny? Kdy se zdravý životní styl mění v tlak na dokonalost?

Fitness a pohyb: Proč je dobré cvičit a nemít strach z posilovny? Kdy se zdravý životní styl mění v tlak na dokonalost?

15. 3. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody V Harrachově vítaly Krakonoše i živé sochy

V Harrachově vítaly Krakonoše i živé sochy

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Org. Story #27: Prague Film Orchestra (hudebník a organizátor žije hlavně v noci)

Org. Story #27: Prague Film Orchestra (hudebník a organizátor žije hlavně v noci)

15. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #134 🐜

Zprávy z lesa #134 🐜

15. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Václav Bělohradský: Spravedlnost platí jenom mezi stejně silnými

Václav Bělohradský: Spravedlnost platí jenom mezi stejně silnými

15. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Visegrádská skupina

Visegrádská skupina

15. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata. Zbavila se společnost předsudků vůči dětem z dětského domova?

Jak to vidí...: Sportovec a filantrop Tomáš Slavata. Zbavila se společnost předsudků vůči dětem z dětského domova?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Maminka Aneta si prošla velkou zkouškou moderního porodnictví. Dnes se raduje ze zdravých dvojčat

Cesta k uzdravení: Maminka Aneta si prošla velkou zkouškou moderního porodnictví. Dnes se raduje ze zdravých dvojčat

15. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Vltavín: Březen 1939: Emil Hácha a Rudolf Beran, dva Jihočeši stojí v čele druhé republiky i protektorátu

Vltavín: Březen 1939: Emil Hácha a Rudolf Beran, dva Jihočeši stojí v čele druhé republiky i protektorátu

15. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

15. 3. 2026

3 min