Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

Zápisník zahraničních zpravodajů: Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

15. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

Čokoláda z pralesa. Na amazonské ekofarmě pěstují kakaovníky, aniž by kvůli nim káceli les

15. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Zálety Aleny Zárybnické: Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

Frontman Crossbandu Jaroslav Kříž: Snažím se nedělat věci, které mě nebaví

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody 50 vtipů o řidičích 1

50 vtipů o řidičích 1

15. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Holešovická tržnice letos nabídne více gastronomie, akcí i nové infocentrum, říká programový ředitel

Pražákům je hej: Holešovická tržnice letos nabídne více gastronomie, akcí i nové infocentrum, říká programový ředitel

15. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Holešovická tržnice letos nabídne více gastronomie, akcí i nové infocentrum, říká programový ředitel

Holešovická tržnice letos nabídne více gastronomie, akcí i nové infocentrum, říká programový ředitel

15. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Herečka Iva Pazderková - co si myslí o monarchii?

Herečka Iva Pazderková - co si myslí o monarchii?

15. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Legendárna umelkyňa Patti Smith prináša v knižnej podobe svoju najintímnejšiu spoveď (ukážka z knihy Chlieb anjelov)

Legendárna umelkyňa Patti Smith prináša v knižnej podobe svoju najintímnejšiu spoveď (ukážka z knihy Chlieb anjelov)

15. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Fotku Jany Brejchové jsem měla donedávna vylepenou jako tapetu

Marie Tomsová: Fotku Jany Brejchové jsem měla donedávna vylepenou jako tapetu

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Svatý Klement Hofbauer a katolická romantika

Svatý Klement Hofbauer a katolická romantika

15. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Ve 14 letech tajně vstoupila do řádu. „Nevěděly to ani rodné sestry,“ říká Angelika Pintířová

Ve 14 letech tajně vstoupila do řádu. „Nevěděly to ani rodné sestry,“ říká Angelika Pintířová

15. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Matrojoška

Matrojoška

15. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #130 - Anna Oroszová

Po Živote s Tomášom Verešom #130 - Anna Oroszová

15. 3. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O Liberlandu s Vítem Jedličkou

Studio Svobodného přístavu: O Liberlandu s Vítem Jedličkou

15. 3. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Založil jsem nový kanál

Založil jsem nový kanál

15. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Michal Kubal. Výtrysk ega a „hra“ Václava Moravce, výhoda pro Okamuru, kdo může ČT držet pod krkem

Michal Kubal. Výtrysk ega a „hra“ Václava Moravce, výhoda pro Okamuru, kdo může ČT držet pod krkem

15. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Josef Veselka, lékař

Osobnost Plus: Josef Veselka, lékař

14. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Indian Wells with Jim Courier

Indian Wells with Jim Courier

14. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody #9 Příkrmy a cukr - naše chyby, tlak okolí a realita

#9 Příkrmy a cukr - naše chyby, tlak okolí a realita

14. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody #6 Seznámení s Velmistrem Leung Wai Choi a Krvavý boj u řeky s mistrem z Gwongsaai

#6 Seznámení s Velmistrem Leung Wai Choi a Krvavý boj u řeky s mistrem z Gwongsaai

14. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Šarm: Vrbové kočičky, jehličí borovice, pupeny bezu. Mají na jaře velkou sílu a dodají energii i vitamíny

Šarm: Vrbové kočičky, jehličí borovice, pupeny bezu. Mají na jaře velkou sílu a dodají energii i vitamíny

14. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak vznikají počítačové hry pro nevidomé? Žárovky s Janem Boreckým

Žárovky: Jak vznikají počítačové hry pro nevidomé? Žárovky s Janem Boreckým

14. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody #28: Ondřej Kubina: O Survivoru, rozvodu a novém začátku

#28: Ondřej Kubina: O Survivoru, rozvodu a novém začátku

14. 3. 2026

33 min