Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tribunál pro ruské zločiny? Jde o významný krok, mezinárodní spravedlnost je v defenzivě, říká Fremr

Dvacet minut Radiožurnálu: Tribunál pro ruské zločiny? Jde o významný krok, mezinárodní spravedlnost je v defenzivě, říká Fremr

18. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni Speciál: Izraeli závidíme jeho dějiny. Češi se báli o Gazany i izraelská rukojmí

Padni komu padni Speciál: Izraeli závidíme jeho dějiny. Češi se báli o Gazany i izraelská rukojmí

18. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody Eurovize je neprůhledná a nedemokratická, říká reportérka

Eurovize je neprůhledná a nedemokratická, říká reportérka

18. 5. 2026

52 min

18. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody #117 Závislost na vztahu, proč nedokážu od milence odejít? 5.díl ze série o těch, které jsou "tou druhou" (zkrácená verze)

#117 Závislost na vztahu, proč nedokážu od milence odejít? 5.díl ze série o těch, které jsou "tou druhou" (zkrácená verze)

18. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Dalibor Štědronský: Smrt, Meditace, Dech, Jóga #116

Dalibor Štědronský: Smrt, Meditace, Dech, Jóga #116

18. 5. 2026

57 min

18. 5. 2026

53 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Akce Běhám pro děti: Každý kilometr pomáhá mladým lidem z dětských domovů k samostatnosti

Pražákům je hej: Akce Běhám pro děti: Každý kilometr pomáhá mladým lidem z dětských domovů k samostatnosti

18. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Akce Běhám pro děti: Každý kilometr pomáhá mladým lidem z dětských domovů k samostatnosti

Akce Běhám pro děti: Každý kilometr pomáhá mladým lidem z dětských domovů k samostatnosti

18. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Na procházku Pardubicemi s průvodcem

Východočeské výlety: Na procházku Pardubicemi s průvodcem

18. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Na procházku Pardubicemi s průvodcem

Na procházku Pardubicemi s průvodcem

18. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Noc, kdy nám liška ukradla večeři

Noc, kdy nám liška ukradla večeři

18. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Reparát: Učebnice v českých školách jsou v průměru devět let staré

Reparát: Učebnice v českých školách jsou v průměru devět let staré

18. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Ukrajinci v ČR: pracují a přesto žijí v těžkých podmínkách

Ukrajinci v ČR: pracují a přesto žijí v těžkých podmínkách

18. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Konec merkelovského klidu. Kam po roce vede Friedrich Merz Německo?

Konec merkelovského klidu. Kam po roce vede Friedrich Merz Německo?

18. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Motýl za katrem 2: JAN BEER od vězení přes vzdělání až ke škole ve věznici a praxi psychoterapeuta

Motýl za katrem 2: JAN BEER od vězení přes vzdělání až ke škole ve věznici a praxi psychoterapeuta

18. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Nejstupidnější útoky v dějinách bitev, které skončily masakrem tisíců vojáků

Nejstupidnější útoky v dějinách bitev, které skončily masakrem tisíců vojáků

18. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Momenty: Můj vztah k Věstonické Venuši není nějak vřelý, říká archeolog Martin Oliva

Momenty: Můj vztah k Věstonické Venuši není nějak vřelý, říká archeolog Martin Oliva

18. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Momenty: Můj vztah k Věstonické Venuši není nějak vřelý, říká archeolog Martin Oliva

Momenty: Můj vztah k Věstonické Venuši není nějak vřelý, říká archeolog Martin Oliva

18. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Bojs: Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

Bojs: Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

18. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody Bojs: Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

Bojs: Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

18. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

Jsem ostrov, přátele moc nevyhledávám, říká Čestmír Strakatý

18. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

Blízká setkání: Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

18. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

Blízká setkání: Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

18. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

Výživová poradkyně Karolína Fourová překvapila: Superpotravina? Je to obyčejný kefír

18. 5. 2026

33 min