Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Trpaslíci ve Středozemi - vše o národu sveřepých válečníků, vášnivých zlatokopů a žárlivých manželů

Trpaslíci ve Středozemi - vše o národu sveřepých válečníků, vášnivých zlatokopů a žárlivých manželů

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Václav Cílek: K největším změnám dochází v krizi 1/2

Václav Cílek: K největším změnám dochází v krizi 1/2

9. 11. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Petr Holub: Chceme věřit iluzím. I když jde o kryptoměny

Petr Holub: Chceme věřit iluzím. I když jde o kryptoměny

9. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Big Questions s byznysovou mentorkou Margaretou Křížovou: Jak nakopnout svou kariéru

Big Questions s byznysovou mentorkou Margaretou Křížovou: Jak nakopnout svou kariéru

9. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Houpačky: Marihuana i alkohol zůstávají, mění se forma jejich užívání, říká ředitelka Národní odvykací linky

Houpačky: Marihuana i alkohol zůstávají, mění se forma jejich užívání, říká ředitelka Národní odvykací linky

9. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Režisér Jakub Šmíd přibližuje novou inscenaci Laterny Magiky Valérie a týden divů

Režisér Jakub Šmíd přibližuje novou inscenaci Laterny Magiky Valérie a týden divů

9. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody GS Talk #19 - Pokáč: Chtěl jsem být fotbalista,ale byl jsem hrozný kopyto. Tak zpívám.

GS Talk #19 - Pokáč: Chtěl jsem být fotbalista,ale byl jsem hrozný kopyto. Tak zpívám.

9. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

9. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

Host Lucie Výborné: Čím méně se hýbu, tím je mi hůř, říká kaskadérka. V 63 letech skáče z letadla a bojuje s padouchy

9. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vystrčil: Konsolidační balíček je kompromis. Když na něm každému něco vadí, je to dobře

Interview Plus: Vystrčil: Konsolidační balíček je kompromis. Když na něm každému něco vadí, je to dobře

9. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: „Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

Otevřené hlavy: „Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

9. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od homole cukru ke kunětickým preclíkům. Ve Vysokém Mýtě zmapovali historii cukrovarů

Radioporadna: Od homole cukru ke kunětickým preclíkům. Ve Vysokém Mýtě zmapovali historii cukrovarů

9. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Ondra Urban o rodině: Viky nejdřív žárlila, teď je z ní starostlivá ségra

Ondra Urban o rodině: Viky nejdřív žárlila, teď je z ní starostlivá ségra

9. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Mozaika: Film o svítícím klukovi Tonda, Slávka a kouzelné světlo dobývá světové festivaly i srdce diváků

Mozaika: Film o svítícím klukovi Tonda, Slávka a kouzelné světlo dobývá světové festivaly i srdce diváků

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

9. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Milovník sci-fi a vítěz ceny pro inspirativní pedagogy Global Teacher Prize CZ 2023 - Roman Göttlicher

Milovník sci-fi a vítěz ceny pro inspirativní pedagogy Global Teacher Prize CZ 2023 - Roman Göttlicher

9. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody „Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

„Kvůli klimatické krizi žijeme v celosvětové filozofické laboratoři,“ říká filozof Brian Massumi

9. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Modelové království ve Žďáře nad Sázavou zve nejen na vláčky, ale i na reálné stavby a veselé scénky

Modelové království ve Žďáře nad Sázavou zve nejen na vláčky, ale i na reálné stavby a veselé scénky

9. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Střelec Úpohlav a brankář Hladký živě v Prvním doteku. Co výstup Hapala na tiskové konferenci?

První dotek Zdeňka Folprechta: Střelec Úpohlav a brankář Hladký živě v Prvním doteku. Co výstup Hapala na tiskové konferenci?

9. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Lipus: Šikmý kostel vypráví ústy žen důležitý příběh, zaujal polské i maďarské publikum

Vizitka: Režisér Lipus: Šikmý kostel vypráví ústy žen důležitý příběh, zaujal polské i maďarské publikum

9. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody How Scuba Works

How Scuba Works

9. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

9. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

Osobnost Plus: Vojenský psycholog Štrobl: Vraždící teroristé Hamásu? To snad byli čistokrevní sadisté na drogách

9. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Kateřina Cajthamlová: Pacient by byl moc hodnej, kdyby nechlastal, nehulil, chodil ven na procházky a zajímal se o prevenci

Kateřina Cajthamlová: Pacient by byl moc hodnej, kdyby nechlastal, nehulil, chodil ven na procházky a zajímal se o prevenci

9. 11. 2023

41 min