Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Portréty: Hudební rebelové: Ozzy Osbourne. Z euforických výšin na úplné dno a zase zpět

Portréty: Hudební rebelové: Ozzy Osbourne. Z euforických výšin na úplné dno a zase zpět

11. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Náboženská svoboda

Náboženská svoboda

11. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody #15: Válka dronů a bláta. Měsíc na Donbase očima reportérek

#15: Válka dronů a bláta. Měsíc na Donbase očima reportérek

11. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zásah proti spolku Nemesis. Přesun PPF do Česka. Nález antropologů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zásah proti spolku Nemesis. Přesun PPF do Česka. Nález antropologů

11. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

11. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

Dopolední host: V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

11. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

V 25 letech má za sebou debut v Carnegie Hall. Houslistu Kryštofa Kohouta ale nejvíc těší hrát doma

11. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herečka z českobudějovického Malého divadla Terezie Jelínková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Herečka z českobudějovického Malého divadla Terezie Jelínková v Klubu Rádia Junior

11. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Obětování obětí.  Jaký hlubší smysl dávají oběti a hledání viníka?

Obětování obětí. Jaký hlubší smysl dávají oběti a hledání viníka?

11. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondráček: Konflikt na Ukrajině nelze vyřešit bez účasti Ruska. Trumpova dohoda je jediná přijatelná

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondráček: Konflikt na Ukrajině nelze vyřešit bez účasti Ruska. Trumpova dohoda je jediná přijatelná

11. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Do divadla jsem nastoupil na rok, už tam jsem 26. sezonu, říká ekonom Bohumil Kos

Kdo umí, ten umí: Do divadla jsem nastoupil na rok, už tam jsem 26. sezonu, říká ekonom Bohumil Kos

11. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Vítězka Bacheloru Sabina Pšádová: Ztratila jsem samu sebe. Pomohly mi terapie

Vítězka Bacheloru Sabina Pšádová: Ztratila jsem samu sebe. Pomohly mi terapie

11. 12. 2025

39 min

Obrázek epizody Spisovatel JOSEF FORMÁNEK: "Život mi ukázal, že láskou se nepohrdá."

Spisovatel JOSEF FORMÁNEK: "Život mi ukázal, že láskou se nepohrdá."

11. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Štěpán Křeček - Stavební firmy zastavují výstavbu bytů (OFFLINE Podpultovka)

Štěpán Křeček - Stavební firmy zastavují výstavbu bytů (OFFLINE Podpultovka)

11. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody GALERIE: Návštěva prezidenta České republiky Petra Pavla v Libereckém kraji: Den druhý

GALERIE: Návštěva prezidenta České republiky Petra Pavla v Libereckém kraji: Den druhý

11. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Akcent: Nejlepší výtvarné umění 2025: Iván Argote v Rudolfinu, Enter the Room v GHMP a DOX nejen s Lynchem

Akcent: Nejlepší výtvarné umění 2025: Iván Argote v Rudolfinu, Enter the Room v GHMP a DOX nejen s Lynchem

11. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody #9 Live Podcast | Prague Coffee Festival: 15 let výběrové kávy v Česku

#9 Live Podcast | Prague Coffee Festival: 15 let výběrové kávy v Česku

11. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Rusům se daří ovlivňovat umělou inteligenci, papouškuje jejich propagandu

Rusům se daří ovlivňovat umělou inteligenci, papouškuje jejich propagandu

11. 12. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody #64 "Za to samé sebe obhajuji a tedy soudím" (zkrácená verze)

#64 "Za to samé sebe obhajuji a tedy soudím" (zkrácená verze)

11. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Vlna: Opatrná naděje Damašku, chaos Bejrútu, klid Ammánu. Jolana Humpálová o své reportážní cestě

Vlna: Opatrná naděje Damašku, chaos Bejrútu, klid Ammánu. Jolana Humpálová o své reportážní cestě

11. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Opatrná naděje Damašku, chaos Bejrútu, klid Ammánu. Jolana Humpálová o své reportážní cestě

Vlna: Opatrná naděje Damašku, chaos Bejrútu, klid Ammánu. Jolana Humpálová o své reportážní cestě

11. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Klus: Pre Trumpa je Európa rizikom, nie spojencom

Klus: Pre Trumpa je Európa rizikom, nie spojencom

11. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Stalin - zrod jednoho z nejhorších diktátorů (18781938)

Stalin - zrod jednoho z nejhorších diktátorů (18781938)

11. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Vakcína proti žloutence typu A poskytuje až celoživotní ochranu, doporučuje očkování epidemioložka

Host Dopoledne pod Ještědem: Vakcína proti žloutence typu A poskytuje až celoživotní ochranu, doporučuje očkování epidemioložka

11. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Chomutov získal ocenění Zlaté cimbuří za obnovu jezuitské koleje a kostela sv. Ignáce

O čem se mluví: Chomutov získal ocenění Zlaté cimbuří za obnovu jezuitské koleje a kostela sv. Ignáce

11. 12. 2025

15 min