Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O co jde v druhé polovině života

Žít, nepřežívat

O co jde v druhé polovině života

23. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody #73 Příběhy z cestování

CO VY NA TO?

#73 Příběhy z cestování

23. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody 2/2 Vražda Jörga Haidera: Rekonstrukce autonehody. Bomba ve střeše a dálkové ovládání vozu telefonem

Tapin

2/2 Vražda Jörga Haidera: Rekonstrukce autonehody. Bomba ve střeše a dálkové ovládání vozu telefonem

23. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Letenky pro Federera a tajné milenky top tenistů | Lukáš Vavrečka

HanáJede

Letenky pro Federera a tajné milenky top tenistů | Lukáš Vavrečka

22. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Klima pokračuje ke kolapsu, čeští politici to ignorují

Alarm

Všichni tady umřeme: Klima pokračuje ke kolapsu, čeští politici to ignorují

22. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Všichni to věděli a nikdo nás neudal. Příběh Vlasty Černé a patera Felixe Marii Davídka

Český rozhlas - Osobnosti

Příběhy 20. století: Všichni to věděli a nikdo nás neudal. Příběh Vlasty Černé a patera Felixe Marii Davídka

22. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

Bojs

Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

22. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

Český rozhlas - Životní styl

Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

22. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Martin "Cágo" Pohoda: Nasrat na Prahu, Přerov je lepší, hudba mi změnila život | Na Přerov dobrý!

Na Přerov dobrý!

Martin "Cágo" Pohoda: Nasrat na Prahu, Přerov je lepší, hudba mi změnila život | Na Přerov dobrý!

22. 6. 2025

1 hod 38 min

Obrázek epizody EN 01 How to overcome fear🔥

Jana Talk

EN 01 How to overcome fear🔥

22. 6. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody 3.1 - S Marií a Martou o knize It Begins With You (druhá část)

Ve vztahu

3.1 - S Marií a Martou o knize It Begins With You (druhá část)

22. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

Můj kraj

Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

22. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Větrný mlýn v Partutovicích je čtyřstěnný hranol, který se i s perutěmi otáčí proti větru

Českem bleskem

Větrný mlýn v Partutovicích je čtyřstěnný hranol, který se i s perutěmi otáčí proti větru

22. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody AKO BIELA ŽENA V SRDCI AFRIKY, NAŠLA LÁSKU NA GAUČI

CHOĎ DO...

AKO BIELA ŽENA V SRDCI AFRIKY, NAŠLA LÁSKU NA GAUČI

22. 6. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Speciál - gadgety a AI nástroje, které používám

Zprávy z lesa

Speciál - gadgety a AI nástroje, které používám

22. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Dětský mor v Josefově

Stověžatá vypráví

Stověžatá vypráví: Dětský mor v Josefově

22. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

Dopolední host

Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

22. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

Dopolední host

Kulturní zážitek, který zcela vybočuje ze zajetých kolejí. Performance s názvem Za muže

22. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Co se doopravdy stalo s Johnem McAfee?

X Docs Čeština

Co se doopravdy stalo s Johnem McAfee?

22. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Bludiště z betonu aneb Jak satelitní města ovlivňují okolí Prahy

Dokument

Bludiště z betonu aneb Jak satelitní města ovlivňují okolí Prahy

22. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody DAROVANÉMU KOŇOVI NA PIKOVÉ ZUBY NEPOZERAJ!

jauuu, PS: to bolelo

DAROVANÉMU KOŇOVI NA PIKOVÉ ZUBY NEPOZERAJ!

22. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Pustila jsem se do toho s vlastní vervou a penězi, říká podnikatelka o obnově Kláštera minoritů

Host Radiožurnálu

Pustila jsem se do toho s vlastní vervou a penězi, říká podnikatelka o obnově Kláštera minoritů

22. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

Až na dřeň

Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

22. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

22. 6. 2025

27 min