Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Jan Svěrák o stáří s humorem: S kamarády si založíme domov důchodců

Blízká setkání: Režisér Jan Svěrák o stáří s humorem: S kamarády si založíme domov důchodců

19. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Režisér Jan Svěrák o stáří s humorem: S kamarády si založíme domov důchodců

Režisér Jan Svěrák o stáří s humorem: S kamarády si založíme domov důchodců

19. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Populární bělení zubů. Dejte pozor, aby nedošlo k poškrábání skloviny, protože to je nevratný proces

Radioporadna: Populární bělení zubů. Dejte pozor, aby nedošlo k poškrábání skloviny, protože to je nevratný proces

19. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vzniká lex Čapí hnízdo? Tejc to odmítá, Pospíšil potvrzuje

Pro a proti: Vzniká lex Čapí hnízdo? Tejc to odmítá, Pospíšil potvrzuje

19. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Hrát v Ulici mě těší, i když v době vzniku seriálu jsem ještě nebyl na světě, směje se Petr Komínek

Alex a host: Hrát v Ulici mě těší, i když v době vzniku seriálu jsem ještě nebyl na světě, směje se Petr Komínek

19. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Hrát v Ulici mě těší, i když v době vzniku seriálu jsem ještě nebyl na světě, směje se Petr Komínek

Hrát v Ulici mě těší, i když v době vzniku seriálu jsem ještě nebyl na světě, směje se Petr Komínek

19. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Máme hosty: Barvy, kultura i aktuální témata. Pardubice hostí 15. Multikulturní týden

Máme hosty: Barvy, kultura i aktuální témata. Pardubice hostí 15. Multikulturní týden

19. 5. 2026

8 min

Obrázek epizody podcast - 19.5.2026

podcast - 19.5.2026

19. 5. 2026

7 min

Obrázek epizody Příběh lesa pod jednou střechou, to je harrachovská expozice Šindelka

Příběh lesa pod jednou střechou, to je harrachovská expozice Šindelka

19. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Městem voní benzín. Lukáš Koranda složil hymnu pro slavný závod 300 zatáček Gustava Havla v Hořicích

Host ve studiu: Městem voní benzín. Lukáš Koranda složil hymnu pro slavný závod 300 zatáček Gustava Havla v Hořicích

19. 5. 2026

11 min

Obrázek epizody Sestřelili ho v oblacích a padal 60 metrů k zemi

Sestřelili ho v oblacích a padal 60 metrů k zemi

19. 5. 2026

1 hod

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Náčelník generálního štábu armády a výhrady SPD. Soud Elona Muska s OpenAI. Moderní léčba v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Náčelník generálního štábu armády a výhrady SPD. Soud Elona Muska s OpenAI. Moderní léčba v Česku

19. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Jihočeši: Za nejkrásnější zem jsme vždy považovali tu, kde jsme právě byli, vzpomínal cestovatel Jiří Hanzelka

Jihočeši: Za nejkrásnější zem jsme vždy považovali tu, kde jsme právě byli, vzpomínal cestovatel Jiří Hanzelka

19. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Za nejkrásnější zem jsme vždy považovali tu, kde jsme právě byli, vzpomínal cestovatel Jiří Hanzelka

Za nejkrásnější zem jsme vždy považovali tu, kde jsme právě byli, vzpomínal cestovatel Jiří Hanzelka

19. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody "Největší strach není prohra." — Perušič & Schweiner #4

"Největší strach není prohra." — Perušič & Schweiner #4

19. 5. 2026

1 hod 43 min

Obrázek epizody JELÝTCAST (12. díl): Asia Express bez filtru: Velké finále!

JELÝTCAST (12. díl): Asia Express bez filtru: Velké finále!

19. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ústecký kraj láká na nové vlaky, lodě i oslavy železniční historie

Host Dopoledního expresu: Ústecký kraj láká na nové vlaky, lodě i oslavy železniční historie

19. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Poradna rané péče Salome přináší podporu vývoje dětí i podporu k jejich rodinám

Poradna rané péče Salome přináší podporu vývoje dětí i podporu k jejich rodinám

19. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Slimáci jsou pohromou pro zahrádkáře. Jak na ně? Jde to i bez jedu

Radioporadna: Slimáci jsou pohromou pro zahrádkáře. Jak na ně? Jde to i bez jedu

19. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Slimáci jsou pohromou pro zahrádkáře. Jak na ně? Jde to i bez jedu

Radioporadna: Slimáci jsou pohromou pro zahrádkáře. Jak na ně? Jde to i bez jedu

19. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Děti jsou rukojmími Prahy, říká Čižinský o přijímačkách

Děti jsou rukojmími Prahy, říká Čižinský o přijímačkách

19. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Láska není jen zamilování. Psychiatr Miroslav Skačáni popsal, proč vztahy bolí

Dobré dopoledne: Láska není jen zamilování. Psychiatr Miroslav Skačáni popsal, proč vztahy bolí

19. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Eels Alive!

Eels Alive!

19. 5. 2026

43 min

Obrázek epizody Horácký kroj dokázal skrýt nějaké to kilo navíc. Faldy srovnaly kostice, sukni zvedla jitrnice

Horácký kroj dokázal skrýt nějaké to kilo navíc. Faldy srovnaly kostice, sukni zvedla jitrnice

19. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéfredaktor ČRo D-dur Hurník: I v hudbě jsou kukaččí vejce, v postmoderně je to práce s citáty

Vizitka: Šéfredaktor ČRo D-dur Hurník: I v hudbě jsou kukaččí vejce, v postmoderně je to práce s citáty

19. 5. 2026

47 min