Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DAROVANÉMU KOŇOVI NA PIKOVÉ ZUBY NEPOZERAJ!

jauuu, PS: to bolelo

DAROVANÉMU KOŇOVI NA PIKOVÉ ZUBY NEPOZERAJ!

22. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Pustila jsem se do toho s vlastní vervou a penězi, říká podnikatelka o obnově Kláštera minoritů

Host Radiožurnálu

Pustila jsem se do toho s vlastní vervou a penězi, říká podnikatelka o obnově Kláštera minoritů

22. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

Až na dřeň

Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

22. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Mám pocit, že čím jsem starší, tím mi oba rodiče chybí víc a víc, přiznává herec Miroslav Etzler

22. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Českou Třebovou denně projede až 500 vlaků. Železniční křižovatku teď čeká zásadní proměna

Východočeské výlety

Českou Třebovou denně projede až 500 vlaků. Železniční křižovatku teď čeká zásadní proměna

22. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Českou Třebovou denně projede až 500 vlaků. Železniční křižovatku teď čeká zásadní proměna

Český rozhlas - Cestování

Východočeské výlety: Českou Třebovou denně projede až 500 vlaků. Železniční křižovatku teď čeká zásadní proměna

22. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Zuzana Porubjaková: Treba sa naučiť mať opatrovateľku. Moju lásku tým deti nestratia (#TBH s Hanou)

REFRESHER Rozhovory

Zuzana Porubjaková: Treba sa naučiť mať opatrovateľku. Moju lásku tým deti nestratia (#TBH s Hanou)

22. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Pravda je iluze

Fouskův svět

Pravda je iluze

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Vegeta v bramboráku? To je diskvalifikace, mají jasno chorvatští Češi. Pořádají Dny bramboráků

Zápisník zahraničních zpravodajů

Vegeta v bramboráku? To je diskvalifikace, mají jasno chorvatští Češi. Pořádají Dny bramboráků

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vegeta v bramboráku? To je diskvalifikace, mají jasno chorvatští Češi. Pořádají Dny bramboráků

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vegeta v bramboráku? To je diskvalifikace, mají jasno chorvatští Češi. Pořádají Dny bramboráků

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody VINCENT NAVRÁTIL - Spolužák po mně chtěl, abych ho kopal do koulí a maminka mě učila na konzervatoři

KABINET podcast

VINCENT NAVRÁTIL - Spolužák po mně chtěl, abych ho kopal do koulí a maminka mě učila na konzervatoři

22. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody Když se přestane bojovat…

Historie.cs

Když se přestane bojovat…

22. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Stuchlíková a Šlajer: Z bitcoinové kauzy by byl skvělý seriál

Kulturák

Stuchlíková a Šlajer: Z bitcoinové kauzy by byl skvělý seriál

22. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Vltavín: Dlouhý stůl, místo židlí trámy, kamna a okna do medvědího příkopu, to bylo vězení na Krumlově

Vltavín: Dlouhý stůl, místo židlí trámy, kamna a okna do medvědího příkopu, to bylo vězení na Krumlově

22. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Dovolená vyvolených

Neděle Marie Tomsové

Marie Tomsová: Dovolená vyvolených

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody DOST ČASU | Co kdyby čas nebyl problém? #63

Šťastné Česko naslouchá od rána

DOST ČASU | Co kdyby čas nebyl problém? #63

22. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Halle osvícenské a slovanské

Spirituála

Halle osvícenské a slovanské

22. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Vítězný oblouk

Minuta s encyklopedií

Vítězný oblouk

22. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O drogách, lécích a vězení s trestně stíhaným

Kanál Svobodného přístavu

Studio Svobodného přístavu: O drogách, lécích a vězení s trestně stíhaným

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Na vrcholu Děčínského Sněžníku stojí kamenná věž z pískovce. Sloužila jako triangulační bod

Českem bleskem

Na vrcholu Děčínského Sněžníku stojí kamenná věž z pískovce. Sloužila jako triangulační bod

22. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody 25. díl - opět Denis Šafařík

Podcast Petra Soukupa

25. díl - opět Denis Šafařík

22. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

Zálety Aleny Zárybnické

Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

Zálety Aleny Zárybnické: Marie Retková: Jsem šílenec, basket hraju pořád

22. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Pot: Erotická fotografie může posloužit fantazii. Nevyžádané údy nikdo nechce

Český rozhlas - Životní styl

Pot: Erotická fotografie může posloužit fantazii. Nevyžádané údy nikdo nechce

21. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Vtáhne nás Polsko do války s Ruskem? Pivo jako kotva. Všechno začne až po volbách! | Ladislav Jakl

Rub a líc

Vtáhne nás Polsko do války s Ruskem? Pivo jako kotva. Všechno začne až po volbách! | Ladislav Jakl

21. 6. 2025

1 hod 5 min