Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sýrie 2026: Damašek mě šokoval – večer jsme šli na pivo a nikdo nás neřešil | SVĚTOVÍ

Sýrie 2026: Damašek mě šokoval – večer jsme šli na pivo a nikdo nás neřešil | SVĚTOVÍ

Obrázek epizody Sýrie 2026: Damašek mě šokoval – večer jsme šli na pivo a nikdo nás neřešil | SVĚTOVÍ

Poslechněte si podcast

Dnes

45 min

Celý rozhovor (79 min.) najdete na 👉 https://herohero.co/svetovi

Cestovatel Peter Gregor navštívil Sýrii poprvé v roce 2010, ještě za vlády Bašára al-Asada. Další cesty podnikl až v letech 2025 a 2026, kdy si země prošla převratem. Před cestou v roce 2026 ani nevěděl, zda ho do země vůbec pustí – Asadův režim zanikl během vteřiny a zemi vlastně neměl nikdo na starost. V podcastu SVĚTOVÍ popisuje, jak se do země skutečně dostat v roce 2026, dále sdílí dojmy z Damašku, který označil za nejkrásnější město na Blízkém východě.

Popis podcastu

Cestovatelský podcast SVĚTOVÍ divákům a posluchačům přináší příběhy z celého světa. Od zkušeností se životem v zahraničí, po cestování do míst, kam turisté nejezdí.