Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #16 - Komunikace "Zásnuby na Apríla“

#16 - Komunikace "Zásnuby na Apríla“

28. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jedinečné kruhové kluziště, nová výzdoba i betlémské putování – Vánoce v Jihlavě budou plné zážitků

Dobré dopoledne: Jedinečné kruhové kluziště, nová výzdoba i betlémské putování – Vánoce v Jihlavě budou plné zážitků

28. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Josef Melen: Dětství a s ním hit Né, pětku né jsem uzavřel v roce 2012. Přišel čas na novou desku

Alex a host: Josef Melen: Dětství a s ním hit Né, pětku né jsem uzavřel v roce 2012. Přišel čas na novou desku

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Chybí nám zákon o stávce, říká bývalý ombudsman. Politici závazek nechávají „vyhnít“ přes třicet let

Host Dne na Moravě: Chybí nám zákon o stávce, říká bývalý ombudsman. Politici závazek nechávají „vyhnít“ přes třicet let

28. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Tier list vašich povolání (1. část)

Tier list vašich povolání (1. část)

28. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 892

Savage Lovecast Episode 892

28. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Izrael je připraven prodloužit příměří až o pět dnů, říká česká velvyslankyně

Ranní Plus: Izrael je připraven prodloužit příměří až o pět dnů, říká česká velvyslankyně

28. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nápoje Prime mohou narušit spánkový režim a způsobit problém s pozorností, mají vysoký obsah kofeinu

Radioporadna: Nápoje Prime mohou narušit spánkový režim a způsobit problém s pozorností, mají vysoký obsah kofeinu

28. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rukojmí jsou pro únosce komodita. Hamás si chce výměnami zlepšit reputaci, říká expert

Interview Plus: Rukojmí jsou pro únosce komodita. Hamás si chce výměnami zlepšit reputaci, říká expert

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

28. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

Blízká setkání: Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

28. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

Blízká setkání: Výživová poradkyně Gabriela Peacock: Cvičení je pro dlouhověkost jedna z nejdůležitějších věcí

28. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody “I always have the sorrow in me, but it doesn’t destroy me,” says Unni, whose daughter died on Utøya

“I always have the sorrow in me, but it doesn’t destroy me,” says Unni, whose daughter died on Utøya

28. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když jsem nastupoval do Ředitelství silnic a dálnic, mělo pověst horší než Pankrác, směje se mluvčí

Host Lucie Výborné: Když jsem nastupoval do Ředitelství silnic a dálnic, mělo pověst horší než Pankrác, směje se mluvčí

28. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když jsem nastupoval do Ředitelství silnic a dálnic, mělo pověst horší než Pankrác, směje se mluvčí

Host Lucie Výborné: Když jsem nastupoval do Ředitelství silnic a dálnic, mělo pověst horší než Pankrác, směje se mluvčí

28. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Expremiér Ódor: Fico pod svá křídla sjednotil celou dezinformační scénu

Expremiér Ódor: Fico pod svá křídla sjednotil celou dezinformační scénu

28. 11. 2023

1 hod 41 min

Obrázek epizody S organizací ILCO o životě s vývodem i o tom, jakou přináší některým lidem svobodu

S organizací ILCO o životě s vývodem i o tom, jakou přináší některým lidem svobodu

28. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Plate Tectonics Are What Makes Earth Inhabitable

Plate Tectonics Are What Makes Earth Inhabitable

28. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Studovna: Konec bakalářek nejen kvůli AI? Je to krok správným směrem, říká děkan fakulty VŠE

Studovna: Konec bakalářek nejen kvůli AI? Je to krok správným směrem, říká děkan fakulty VŠE

28. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody @Flowcast 40 - František Bednařík: Konopí je formule 1, ale svět s ním jede jako s trabantem

@Flowcast 40 - František Bednařík: Konopí je formule 1, ale svět s ním jede jako s trabantem

28. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody 1. Zkouška lesem

1. Zkouška lesem

28. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Umělecké duo SKUTR: Chceme tvořit otazníky. Urazit konzervativního diváka není náš cíl

Umělecké duo SKUTR: Chceme tvořit otazníky. Urazit konzervativního diváka není náš cíl

28. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Promýšlíte, jak si na svátky vyzdobíte dům či domácnost? Poradíme

Promýšlíte, jak si na svátky vyzdobíte dům či domácnost? Poradíme

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody I když žijí na jiných stranách Atlantiku, stále je spojují geny, nadání a láska k hudbě

I když žijí na jiných stranách Atlantiku, stále je spojují geny, nadání a láska k hudbě

28. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

28. 11. 2023

50 min