Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody I když žijí na jiných stranách Atlantiku, stále je spojují geny, nadání a láska k hudbě

I když žijí na jiných stranách Atlantiku, stále je spojují geny, nadání a láska k hudbě

28. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

28. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

28. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

Vizitka: Filip Suchomel: Zajímají mě vazby mezi Východem a Západem

28. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody „Smutek mám v sobě neustále. Už mě ale neničí,” říká Unni, jejíž dcera byla zavražděna na Utøye

„Smutek mám v sobě neustále. Už mě ale neničí,” říká Unni, jejíž dcera byla zavražděna na Utøye

28. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Růžičková kapusta a kadeřávek jsou otužilci k pohledání. Zimní zelenina má své výhody

Hobby magazín: Růžičková kapusta a kadeřávek jsou otužilci k pohledání. Zimní zelenina má své výhody

28. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody #8 Josef Rataj: „Dostal jsem šanci na nový život.“

#8 Josef Rataj: „Dostal jsem šanci na nový život.“

28. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Miřejovský: Biden mladé zklamal, čekali víc. Trumpa volit nebudou a víc možností asi nezbývá

Osobnost Plus: Novinář Miřejovský: Biden mladé zklamal, čekali víc. Trumpa volit nebudou a víc možností asi nezbývá

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Miřejovský: Biden mladé zklamal, čekali víc. Trumpa volit nebudou a víc možností asi nezbývá

Osobnost Plus: Novinář Miřejovský: Biden mladé zklamal, čekali víc. Trumpa volit nebudou a víc možností asi nezbývá

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody EP290 How to Empower the Men in Our Lives: Myths About Men with Cam Fraser

EP290 How to Empower the Men in Our Lives: Myths About Men with Cam Fraser

28. 11. 2023

1 hod

Obrázek epizody Máme hosty: Nová pardubická stezka bude sportovní. Vymyslela ji školačka

Máme hosty: Nová pardubická stezka bude sportovní. Vymyslela ji školačka

28. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jak na dezinformace? Vyvracet, nebo ne?

Pro a proti: Jak na dezinformace? Vyvracet, nebo ne?

28. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kardioložka Moťovská: Zásadním momentem pro prevenci nemocí srdce je i to, co si nosíme v hlavě

Jak to vidí...: Kardioložka Moťovská: Zásadním momentem pro prevenci nemocí srdce je i to, co si nosíme v hlavě

28. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kardioložka Moťovská: Zásadním momentem pro prevenci nemocí srdce je i to, co si nosíme v hlavě

Jak to vidí...: Kardioložka Moťovská: Zásadním momentem pro prevenci nemocí srdce je i to, co si nosíme v hlavě

28. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Hora svaté Heleny

Hora svaté Heleny

28. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Zgubila sam portu – Kad bi ja imala

Zgubila sam portu – Kad bi ja imala

28. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Naživo

Markéta Pilátová: Naživo

28. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody #50 - Roman Cabálek - 1.díl - Country Manager - Dell Technologies

#50 - Roman Cabálek - 1.díl - Country Manager - Dell Technologies

28. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody 152 - Návštěva rodiny v Renu, The Majestic, atd. (24. - 27. listopadu 2023)

152 - Návštěva rodiny v Renu, The Majestic, atd. (24. - 27. listopadu 2023)

28. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody 686 - Rychlost chůze

686 - Rychlost chůze

28. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Autor bonmotu Česko je nemocný muž Evropy: Ekonomika poroste o necelé procento. Výhled není dobrý

Peníze a vliv: Autor bonmotu Česko je nemocný muž Evropy: Ekonomika poroste o necelé procento. Výhled není dobrý

28. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Nový svět #39 - Kam utéct

Nový svět #39 - Kam utéct

28. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Vojtěch Dyk. Škodlivá média a chybějící láska, vyvěšování vlajek a politici, Izrael, Ukrajina a kontroverzní postoje

Vojtěch Dyk. Škodlivá média a chybějící láska, vyvěšování vlajek a politici, Izrael, Ukrajina a kontroverzní postoje

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? živě aneb nad dopisy diváků, 14. díl

Co na to říkáš? živě aneb nad dopisy diváků, 14. díl

28. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak legendární německá ponorka unikala zkáze a co může ve vesmíru způsobit brašna s nářadím?

Jak legendární německá ponorka unikala zkáze a co může ve vesmíru způsobit brašna s nářadím?

28. 11. 2023

18 min