Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #13 Svěží jaro na severu Íránu a vzácný závan svobody

#13 Svěží jaro na severu Íránu a vzácný závan svobody

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Spolek Dlouhá cesta pomáhá rodičům vyrovnat se se ztrátou dítěte

Spolek Dlouhá cesta pomáhá rodičům vyrovnat se se ztrátou dítěte

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Superchat: Muži se bojí úspěšných žen! Bára Basiková vysvětlila smutný důvod, proč je od třetího rozvodu single

Superchat: Muži se bojí úspěšných žen! Bára Basiková vysvětlila smutný důvod, proč je od třetího rozvodu single

7. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

Herečka Jitka Schneiderová: S věkem se mi některé věci zvládají lehčeji. Není to ale automatické

7. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

7. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

7. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

7. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody The Murder of John Lennon

The Murder of John Lennon

7. 12. 2023

51 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V prosinci je ideální zahájit udržovací řez nejrozšířenějších ovocných stromů a sklízet kapustu

Hobby magazín: V prosinci je ideální zahájit udržovací řez nejrozšířenějších ovocných stromů a sklízet kapustu

7. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Po čuni! Jsme ještě chlapi? Co se stalo na Srazu hustých mužů

Po čuni! Jsme ještě chlapi? Co se stalo na Srazu hustých mužů

7. 12. 2023

57 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicista Janyška: Všichni na polské pravici ví, že chtějí-li úspěch, musí se klanět Kaczyńskému

Osobnost Plus: Publicista Janyška: Všichni na polské pravici ví, že chtějí-li úspěch, musí se klanět Kaczyńskému

7. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicista Janyška: Všichni na polské pravici ví, že chtějí-li úspěch, musí se klanět Kaczyńskému

Osobnost Plus: Publicista Janyška: Všichni na polské pravici ví, že chtějí-li úspěch, musí se klanět Kaczyńskému

7. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody #12. Klára Dvořáková: Tibetské mísy láska na první poslech.

#12. Klára Dvořáková: Tibetské mísy láska na první poslech.

7. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody Česká jízda #37 - Kalousek odjistil politický granát

Česká jízda #37 - Kalousek odjistil politický granát

7. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Jako by mě někdo řezal do nohy. Bolí to, říká trávníkář olomouckého stadionu o poničeném pažitu

První dotek Zdeňka Folprechta: Jako by mě někdo řezal do nohy. Bolí to, říká trávníkář olomouckého stadionu o poničeném pažitu

7. 12. 2023

51 min

Obrázek epizody Big Questions s jogínkou Kat Dymákovou: Kouzelným pohybem k zářivé pleti

Big Questions s jogínkou Kat Dymákovou: Kouzelným pohybem k zářivé pleti

7. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody 9. díl - Syndrom vyhoření? Výmysl nebo fatální problém.

9. díl - Syndrom vyhoření? Výmysl nebo fatální problém.

7. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Máme hosty: V zahraničí běžná věc, u nás exotika. Vojtěch Pelka zpívá ve výškách ženskou tóninu

Máme hosty: V zahraničí běžná věc, u nás exotika. Vojtěch Pelka zpívá ve výškách ženskou tóninu

7. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nový Hlavák? Návrh bourá historickou budovu a nesplňuje zadání, hodnotí architekt Podrázský

Pro a proti: Nový Hlavák? Návrh bourá historickou budovu a nesplňuje zadání, hodnotí architekt Podrázský

7. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody #09 Petr Baxant, výzkumník světla a světelného smogu

#09 Petr Baxant, výzkumník světla a světelného smogu

7. 12. 2023

39 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Satelitní data je čím dál snazší zneužít, upozorňuje etik. Jak sbírat data z vesmíru smysluplně?

Magazín Experiment: Satelitní data je čím dál snazší zneužít, upozorňuje etik. Jak sbírat data z vesmíru smysluplně?

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Kateřina Brožová - Úklid pro klid

Kateřina Brožová - Úklid pro klid

7. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

7. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

7. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Krvavá Alžběta Báthory

Krvavá Alžběta Báthory

7. 12. 2023

19 min