Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Alena Mihulová: Když nerozumím scénáři, přichází na řadu režisér

Alex a host: Alena Mihulová: Když nerozumím scénáři, přichází na řadu režisér

14. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Ako Grinch ukradol Vianoce

Ako Grinch ukradol Vianoce

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Hubertovo údolí a zákupská lesnická škola

Hubertovo údolí a zákupská lesnická škola

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zranitelnost

Zranitelnost

14. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

14. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

14. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

Blízká setkání: Herec Ondřej Kavan: A takhle si nás pořád s bráchou pletou a mají mě za pošťáka Ondru

14. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Tři mušketýři: Milady. Pokračování klasiky je spektáklem se zábavnými dialogy, hodnotí kritik

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rozverné písničky muzikálně náladového spolku Klapeto z Náchoda vás jistě zahřejí na těle i na duši

Host ve studiu: Rozverné písničky muzikálně náladového spolku Klapeto z Náchoda vás jistě zahřejí na těle i na duši

14. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Petr Holub: Snížit DPH na jídlo. V Polsku dnes bojují s následky

Petr Holub: Snížit DPH na jídlo. V Polsku dnes bojují s následky

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody 20 let Národního památkového ústavu - Historie, současnost a budoucnost památkové péče (2. díl)

20 let Národního památkového ústavu - Historie, současnost a budoucnost památkové péče (2. díl)

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Vlna: Zmizte před svátky někam pryč a pozvěte ke stromečku někoho cizího. Vlna se chystá na Vánoce

Vlna: Zmizte před svátky někam pryč a pozvěte ke stromečku někoho cizího. Vlna se chystá na Vánoce

14. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Šéf Barrandov Studia Petr Tichý: Stavíme nejlepší filmové dekorace na světě

Šéf Barrandov Studia Petr Tichý: Stavíme nejlepší filmové dekorace na světě

14. 12. 2023

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

14. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

Host Lucie Výborné: Podání ruky je na Aljašce zákon. Jsem hrdý, že jsem součástí tamní komunity, vypráví rybář z Moravy

14. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #16 - Vlaďka Tesařová

Šumavské podcasty #16 - Vlaďka Tesařová

14. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tomio Okamura: Na většině ukrajinského území je úplný klid. Pomáháme víc, než musíme

Interview Plus: Tomio Okamura: Na většině ukrajinského území je úplný klid. Pomáháme víc, než musíme

14. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Komentovaná prohlídka s kurátorkou výstavy a umělkyněmi

Komentovaná prohlídka s kurátorkou výstavy a umělkyněmi

14. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody What was the Skeleton Army?

What was the Skeleton Army?

14. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Big Questions s biohackerkou Terezou Celbovou: Efektivni triky, jak být fit

Big Questions s biohackerkou Terezou Celbovou: Efektivni triky, jak být fit

14. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Víte, že v Nasavrkách existuje včelařské učiliště? Studuje se tam po práci, dobrovolně a s nadšením

Hobby magazín: Víte, že v Nasavrkách existuje včelařské učiliště? Studuje se tam po práci, dobrovolně a s nadšením

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody #29 Renata Kůrková: Propojení lékárny s TOTEMem, proměna lékárny a cesta k celostní medicíně

#29 Renata Kůrková: Propojení lékárny s TOTEMem, proměna lékárny a cesta k celostní medicíně

14. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je dohoda z COP28 skutečně přelomová?

Pro a proti: Je dohoda z COP28 skutečně přelomová?

14. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

14. 12. 2023

25 min