Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Je dohoda z COP28 skutečně přelomová?

Pro a proti: Je dohoda z COP28 skutečně přelomová?

14. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

14. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

Osobnost Plus: Stát by měl garantovat páteřní síť nemocnic, všechno ostatní bych zprivatizoval, tvrdí lékař Veselka

14. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Nepijte tu vodu, nabádá Woody Allen. Divadlo na Vinohradech nasazuje jeho dramatickou prvotinu

Mozaika: Nepijte tu vodu, nabádá Woody Allen. Divadlo na Vinohradech nasazuje jeho dramatickou prvotinu

14. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Trénoval fotbal, pořádal zájezdy i zábavy. Dnes žije pan Jiří ve žďárském domově úplně sám

Trénoval fotbal, pořádal zájezdy i zábavy. Dnes žije pan Jiří ve žďárském domově úplně sám

14. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Bitva o brankáře Staňka může rozjet velkou hru pánů Šádka a Tvrdíka, míní Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Bitva o brankáře Staňka může rozjet velkou hru pánů Šádka a Tvrdíka, míní Folprecht

14. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

Vizitka: Simona Peková: Můj největší sen je ukázat, co ve mně ještě nikdo neobjevil

14. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Je úroveň zdravotní péče neudržitelná?

Je úroveň zdravotní péče neudržitelná?

14. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Vánoce v maskáčích: S hlavním kaplanem české armády Jaroslavem Knichalem o svátcích mezi vojáky

Vánoce v maskáčích: S hlavním kaplanem české armády Jaroslavem Knichalem o svátcích mezi vojáky

14. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody GS Talks #22 - Jan Čenský a Bernardes Da Silva: Charisma umělá inteligence nikdy nenahradí.

GS Talks #22 - Jan Čenský a Bernardes Da Silva: Charisma umělá inteligence nikdy nenahradí.

14. 12. 2023

59 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mlýny prokoukly, pardubická „hygiena“ ne. Nový šéf hledá lepší sídlo

Máme hosty: Mlýny prokoukly, pardubická „hygiena“ ne. Nový šéf hledá lepší sídlo

14. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody 14: Když následujete svoje srdce...

14: Když následujete svoje srdce...

14. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Přízrak jménem Hans Hagen

Přízrak jménem Hans Hagen

14. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody NA ROVINU so Zuzanou Dlugošovou: Smer má v zákone vážne chyby, ktoré ohrozujú bežných oznamovateľov

NA ROVINU so Zuzanou Dlugošovou: Smer má v zákone vážne chyby, ktoré ohrozujú bežných oznamovateľov

14. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael ztrácí image. Propuštění rukojmích stojí na vyjednávání, ne bombardování

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael ztrácí image. Propuštění rukojmích stojí na vyjednávání, ne bombardování

14. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael ztrácí image. Propuštění rukojmích stojí na vyjednávání, ne bombardování

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael ztrácí image. Propuštění rukojmích stojí na vyjednávání, ne bombardování

14. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Polská Pajda se z venkova dostala až na stánky adventních trhů. K trdelníku má ale daleko

Polská Pajda se z venkova dostala až na stánky adventních trhů. K trdelníku má ale daleko

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Polská Pajda se z venkova dostala až na stánky adventních trhů. K trdelníku má ale daleko

Zápisník zahraničních zpravodajů: Polská Pajda se z venkova dostala až na stánky adventních trhů. K trdelníku má ale daleko

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Izrael během první a druhé světové války (2/4)

Izrael během první a druhé světové války (2/4)

14. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody 14. 12. Hong Kong slaví Vánoce v americkém stylu, ohňostroje odpalují téměř každý druhý den

14. 12. Hong Kong slaví Vánoce v americkém stylu, ohňostroje odpalují téměř každý druhý den

14. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody “Dynamo Is Dead!” - The Heartbreaking True Story Of Why Dynamo The Magician Vanished For Years! (Exclusive)

“Dynamo Is Dead!” - The Heartbreaking True Story Of Why Dynamo The Magician Vanished For Years! (Exclusive)

14. 12. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody How To Stop Procrastinating For Good - Ali Abdaal - #719

How To Stop Procrastinating For Good - Ali Abdaal - #719

14. 12. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Čechové!

Norbert Schmidt: Čechové!

14. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody „Olympijský maraton bude splněný sen. Táta má furt lepší osobák než já“ – Moira Stewartová

„Olympijský maraton bude splněný sen. Táta má furt lepší osobák než já“ – Moira Stewartová

14. 12. 2023

44 min