Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Po čuni! Petr Slíva a MasterChef? Byla to teda jízda!

Po čuni! Petr Slíva a MasterChef? Byla to teda jízda!

14. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Kateřina Dutelly | Pro mě je život jedna velká party a jsem happy.

Kateřina Dutelly | Pro mě je život jedna velká party a jsem happy.

14. 12. 2023

46 min

Obrázek epizody Tomáš Sidek: Letadlo jako investice? Může vám vydělávat a zároveň neztrácí na hodnotě

Tomáš Sidek: Letadlo jako investice? Může vám vydělávat a zároveň neztrácí na hodnotě

14. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč budou na olympiádě Rusové

Vinohradská 12: Proč budou na olympiádě Rusové

14. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Štěpán Šanda VS. nadšením nájem nezaplatíš // RANT Prostoru #15

Štěpán Šanda VS. nadšením nájem nezaplatíš // RANT Prostoru #15

14. 12. 2023

15 min

Obrázek epizody #82 Vánoce nejen poslepu

#82 Vánoce nejen poslepu

14. 12. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Hovory: Ženy nejsou horší řidičky. Dodáváme jim kuráž, říká Jenka Šubířová z iniciativy Ženy auta půjčují

Hovory: Ženy nejsou horší řidičky. Dodáváme jim kuráž, říká Jenka Šubířová z iniciativy Ženy auta půjčují

13. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Knihovánoce: Lucka radí, co koupit sobě, a k dobru dává mudroprdy

Knihovánoce: Lucka radí, co koupit sobě, a k dobru dává mudroprdy

13. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody #143 Manipulativní techniky ve vztazích

#143 Manipulativní techniky ve vztazích

13. 12. 2023

46 min

Obrázek epizody Hodně dětí stojí hodně peněz - EPIZODA TŘICÁTÁ DEVÁTÁ

Hodně dětí stojí hodně peněz - EPIZODA TŘICÁTÁ DEVÁTÁ

13. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Epizoda 29 - Svatá Lucie (Sankta Lucia)

Epizoda 29 - Svatá Lucie (Sankta Lucia)

13. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Bartoš k digitalizaci stavebního řízení: Ambicí je, aby měl běžný dům povolení do měsíce na stole

Dvacet minut Radiožurnálu: Bartoš k digitalizaci stavebního řízení: Ambicí je, aby měl běžný dům povolení do měsíce na stole

13. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Bartoš k digitalizaci stavebního řízení: Ambicí je, aby měl běžný dům povolení do měsíce na stole

Dvacet minut Radiožurnálu: Bartoš k digitalizaci stavebního řízení: Ambicí je, aby měl běžný dům povolení do měsíce na stole

13. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Všechno ohlídat a nesložit se z toho. Je to těžší, než jsem si myslel, říká táta na rodičovské

Houpačky: Všechno ohlídat a nesložit se z toho. Je to těžší, než jsem si myslel, říká táta na rodičovské

13. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Všechno ohlídat a nesložit se z toho. Je to těžší, než jsem si myslel, říká táta na rodičovské

Houpačky: Všechno ohlídat a nesložit se z toho. Je to těžší, než jsem si myslel, říká táta na rodičovské

13. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Time is running out on climate change. The metaverse could help | Cedrik Neike

Time is running out on climate change. The metaverse could help | Cedrik Neike

13. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody 2/4 Věčný génius Mozart: Opera v 11 letech. Jak dobýt kontinent? Od Londýna přes Vídeň až po Itálii

2/4 Věčný génius Mozart: Opera v 11 letech. Jak dobýt kontinent? Od Londýna přes Vídeň až po Itálii

13. 12. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Šéf zbrojařské asociace Jiří Hynek: Přístup bank snižuje obranyschopnost Evropy

Šéf zbrojařské asociace Jiří Hynek: Přístup bank snižuje obranyschopnost Evropy

13. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Detská psychologička Šimčáková: Deti nepotrebujú peniaze na darčeky. Ide o proces darovania.

Detská psychologička Šimčáková: Deti nepotrebujú peniaze na darčeky. Ide o proces darovania.

13. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: V Přerově otevřeli opravený bazén, v Olomouci a Prostějově chtějí nové. Co další města v kraji?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: V Přerově otevřeli opravený bazén, v Olomouci a Prostějově chtějí nové. Co další města v kraji?

13. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vánoce ve veterinární ordinaci

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vánoce ve veterinární ordinaci

13. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Štěpán Kozub: Romové mi po O2 areně vyhrožovali pobodáním. Bez Leoše Mareše bych do toho nešel

Štěpán Kozub: Romové mi po O2 areně vyhrožovali pobodáním. Bez Leoše Mareše bych do toho nešel

13. 12. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vajíčko dostane injekci a je to

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vajíčko dostane injekci a je to

13. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Podvody se dějí i o Vánocích, přibývá těch přes internet a po telefonu

Host ve středu: Podvody se dějí i o Vánocích, přibývá těch přes internet a po telefonu

13. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Konec uhlí a ropy. Můžeme věřit COP28?

Konec uhlí a ropy. Můžeme věřit COP28?

13. 12. 2023

32 min