Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 86: Jak na strach akceptací

86: Jak na strach akceptací

20. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Jana a Mikesch na cestách: Navštivte barokní perlu Slezska v pohádkovém místě Kravaře

Jana a Mikesch na cestách: Navštivte barokní perlu Slezska v pohádkovém místě Kravaře

20. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Eva Schrollová: Zélandský trek Te Araroa a práce v zahraničí

Eva Schrollová: Zélandský trek Te Araroa a práce v zahraničí

20. 12. 2023

59 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Ostravské Vánoce. Jak se daří akci a jaké jsou plány do budoucna?

K věci ČRo Ostrava: Ostravské Vánoce. Jak se daří akci a jaké jsou plány do budoucna?

20. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody David Schweiner o Pánovi prstenů, hraní videoher i beachvolejbalu | Nerdi mezi námi #10

David Schweiner o Pánovi prstenů, hraní videoher i beachvolejbalu | Nerdi mezi námi #10

20. 12. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Lenka Novotná zavzpomínala na jevištní spolupráci i přátelství s Lubou Skořepovou

Na pohovce Jožky Kubáníka: Lenka Novotná zavzpomínala na jevištní spolupráci i přátelství s Lubou Skořepovou

20. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tanec je  hrozně hezká věc, že skoro nejde, aby lidé kolem toho byli zlí, říká vítězka StarDance

Host Lucie Výborné: Tanec je hrozně hezká věc, že skoro nejde, aby lidé kolem toho byli zlí, říká vítězka StarDance

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jako hráč byl univerzál, díky tomu dokáže rozhodčí Jiří Ondráček posoudit pocity útočníka i obránce

Dobré dopoledne: Jako hráč byl univerzál, díky tomu dokáže rozhodčí Jiří Ondráček posoudit pocity útočníka i obránce

20. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Legendární Ironman vsadil v Hradci Králové na plavání v Labi v centru města. Unikátní věc ve světě

Host ve studiu: Legendární Ironman vsadil v Hradci Králové na plavání v Labi v centru města. Unikátní věc ve světě

20. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Máme neuvěřitelně hustou síť nemocnic a v jiných zemích se za lékaři chodí méně, upozorňuje Prymula

Interview Plus: Máme neuvěřitelně hustou síť nemocnic a v jiných zemích se za lékaři chodí méně, upozorňuje Prymula

20. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody „Chci být Fight club týpek i David Bowie.“ Příběhy o vypořádávání se s vlastní maskulinitou

„Chci být Fight club týpek i David Bowie.“ Příběhy o vypořádávání se s vlastní maskulinitou

20. 12. 2023

47 min

Obrázek epizody Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Rozumem, či srdcem? Nešťastný osud Bohuslavy Rajské

Rozumem, či srdcem? Nešťastný osud Bohuslavy Rajské

20. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Mozaika: Napsat knihu o Žižkově se samo nabízelo už jenom tím názvem, říká Petr Čornej

Mozaika: Napsat knihu o Žižkově se samo nabízelo už jenom tím názvem, říká Petr Čornej

20. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Efekt staré fotky

Efekt staré fotky

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Povoláním strážnice, ale jinak patří ke světové špičce v pole dance

Host Českého rozhlasu Ostrava: Povoláním strážnice, ale jinak patří ke světové špičce v pole dance

20. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Plyšová myška, škrabací sýr, hrkací balónek. Dárky, které neurazí žádnou kočku

Radioporadna: Plyšová myška, škrabací sýr, hrkací balónek. Dárky, které neurazí žádnou kočku

20. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Jaromíra Cejpková celý život pomáhala lidem jako zdravotní sestra. Pomáhá i teď v domově pro seniory

Jaromíra Cejpková celý život pomáhala lidem jako zdravotní sestra. Pomáhá i teď v domově pro seniory

20. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herce se do rolí snažím vemlouvat, říká režisér Tomáš Soldán. Proč se mu pod kůži zarylo Španělsko?

Větrník - Host ve studiu: Herce se do rolí snažím vemlouvat, říká režisér Tomáš Soldán. Proč se mu pod kůži zarylo Španělsko?

20. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Short Stuff: Christmas Lights

Short Stuff: Christmas Lights

20. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Ešus 11/12/2023: David “uvězněn” v Indii

Ešus 11/12/2023: David “uvězněn” v Indii

20. 12. 2023

56 min

Obrázek epizody Ešus 4/12/2023: Jarmil a Jižní Amerika

Ešus 4/12/2023: Jarmil a Jižní Amerika