Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kóšer podcast: rabi Akiva

Kóšer podcast: rabi Akiva

30. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody #40 Tahle epizoda nikdy neměla vyjít… w/Simča

#40 Tahle epizoda nikdy neměla vyjít… w/Simča

30. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Kolaps #118: Zuzana Kašparová - Nejsme jen jednotky, které selhaly

Kolaps #118: Zuzana Kašparová - Nejsme jen jednotky, které selhaly

30. 12. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

30. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Poslední díl roku 2023

Off Season 2023/24: Poslední díl roku 2023

30. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Historie Plus: Prezidentské duely III.: Carter versus Reagan

Historie Plus: Prezidentské duely III.: Carter versus Reagan

30. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Končíme, poslední zhasne. Jak to bude s podcasty dál?

Končíme, poslední zhasne. Jak to bude s podcasty dál?

30. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody 23. 12. Podivné tradice v Asii

23. 12. Podivné tradice v Asii

30. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Zavítejte s redaktorkou Renou Horvátovou a s ukrajinskou rodinou uprchlíků na oběd k české rodině v rámci projektu Rodina odvedle

Magazín o národnostních menšinách v Česku Zavítejte s redaktorkou Renou Horvátovou a s ukrajinskou rodinou uprchlíků na oběd k české rodině v rámci projektu Rodina odvedle

30. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Neznámych chorôb sa pri otváraní hrobiek neobávame, hovorí archeológ Hudec, ktorý vedie výskum v Egypte

Neznámych chorôb sa pri otváraní hrobiek neobávame, hovorí archeológ Hudec, ktorý vedie výskum v Egypte

30. 12. 2023

50 min

Obrázek epizody Studio Leonardo: Když se dítě přichází svěřit s problémem, rodiče by měli zachovat klid a být laskaví, radí odborníci

Studio Leonardo: Když se dítě přichází svěřit s problémem, rodiče by měli zachovat klid a být laskaví, radí odborníci

30. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

30. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

Host Radiožurnálu: Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

30. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Barvičky 🎆

Barvičky 🎆

30. 12. 2023

12 sec

Obrázek epizody Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si

Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si

30. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si

Host Lenky Vahalové: Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si

30. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Anna Matuszková nejen o Toulkách s Tolkienem a Pánovi prstenů | Nerdopolis interview #23

Anna Matuszková nejen o Toulkách s Tolkienem a Pánovi prstenů | Nerdopolis interview #23

30. 12. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Hrádek Kunzov připomíná šlechtické sídlo. Jako letní byt si ho nechal postavit továrník z Hranic

Hrádek Kunzov připomíná šlechtické sídlo. Jako letní byt si ho nechal postavit továrník z Hranic

30. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Selects: Nuclear Semiotics: How to Talk to Future Humans

Selects: Nuclear Semiotics: How to Talk to Future Humans

30. 12. 2023

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bylinkářka radí: tinktura z echinacey, čaj z pelargonie. Bylinky pomáhají po celý rok

Hobby magazín: Bylinkářka radí: tinktura z echinacey, čaj z pelargonie. Bylinky pomáhají po celý rok

30. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dřevěné lyže nejsou minulost, ale budoucnost! O tom jsou přesvědčeni výrobci jasanek z Orlických hor

Host ve studiu: Dřevěné lyže nejsou minulost, ale budoucnost! O tom jsou přesvědčeni výrobci jasanek z Orlických hor

30. 12. 2023

7 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

30. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

30. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

30. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody středo/věk/34

středo/věk/34

30. 12. 2023

4 hod 44 min