
Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka

O epizodě podcastu
Gastronomická novinářka Jitka Rákosníková stála u zrodu Pražského kulinářského institutu, časopisů Apetit či Gurmet. Je také autorkou a překladatelkou kuchařek. Její studijní obor byl přitom gastronomii hodně vzdálený. Vystudovala filozofickou fakultu, obor španělština a dějepis. Dokáže si představit pečení bez vajec? Co na jejím velikonočním stole nesmí chybět? Jak správně uvařit vajíčko natvrdo? Ve víkendovém Radiožurnálu se jí ptala Patricie Strouhalová.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Gastronomická novinářka Jitka Rákosníková stála u zrodu Pražského kulinářského institutu, časopisů Apetit či Gurmet. Je také autorkou a překladatelkou kuchařek. Její studijní obor byl přitom gastronomii hodně vzdálený. Vystudovala filozofickou fakultu, obor španělština a dějepis. Dokáže si představit pečení bez vajec? Co na jejím velikonočním stole nesmí chybět? Jak správně uvařit vajíčko natvrdo? Ve víkendovém Radiožurnálu se jí ptala Patricie Strouhalová.Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Pravidelné dopolední a večerní rozhovory s hosty, které nikde jinde neuslyšíte. Každý všední a sobotní večer přivítají moderátoři zajímavé hosty napříč profesemi i obory. Své dotazy pokládejte přes formulář.
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .