Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Vždycky jsem se ptala proč Anežka, ne proč my, říká o postižení dcery zpěvačka Michaela Gemrotová

Alex a host: Vždycky jsem se ptala proč Anežka, ne proč my, říká o postižení dcery zpěvačka Michaela Gemrotová

3. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Má mízu jen strom?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Má mízu jen strom?

3. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody AI versus EU. Jak chce Evropa regulovat umělou inteligenci

AI versus EU. Jak chce Evropa regulovat umělou inteligenci

3. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Online bezpečí, hranice na sítích a kyberšikana

Online bezpečí, hranice na sítích a kyberšikana

3. 1. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyrobte si svůj domácí bylinkový balzám na rty. Farmaceutka Daniela Suchánková vám poradí, jak na to

Radioporadna: Vyrobte si svůj domácí bylinkový balzám na rty. Farmaceutka Daniela Suchánková vám poradí, jak na to

3. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Jana a Mikesch na cestách: Vydejte se za rozluštěním Santiniho šifry a objevujte skvosty Vysočiny

Jana a Mikesch na cestách: Vydejte se za rozluštěním Santiniho šifry a objevujte skvosty Vysočiny

3. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody #26 Martin: Stezka a bolest (optimisticky!)

#26 Martin: Stezka a bolest (optimisticky!)

3. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Česká jízda #41 - Petr Pavel se to teprve učí, Fiala dost možná slíbil něco, co se nestane, a Babišův projev byl otřesný jako vždycky

Česká jízda #41 - Petr Pavel se to teprve učí, Fiala dost možná slíbil něco, co se nestane, a Babišův projev byl otřesný jako vždycky

3. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pohoří najdete v krásné krajině nedaleko Dobrušky i Opočna, směje se starostka Helena Suchánková

Host ve studiu: Pohoří najdete v krásné krajině nedaleko Dobrušky i Opočna, směje se starostka Helena Suchánková

3. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Amerikanista: Republikánští kandidáti, kteří jsou jen odvarem z Trumpa, voliče nezajímají

Interview Plus: Amerikanista: Republikánští kandidáti, kteří jsou jen odvarem z Trumpa, voliče nezajímají

3. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody 17: Cestování jako cesta k sebepoznání

17: Cestování jako cesta k sebepoznání

3. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Korunu nelze jen tak vyšoupnout, euro potřebuje větší reformní příběh, myslí si sociolog

Život k nezaplacení: Korunu nelze jen tak vyšoupnout, euro potřebuje větší reformní příběh, myslí si sociolog

3. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nechat miminko vybrečet v postýlce? Dávno překonaný mýtus, míní dula

Radioporadna: Nechat miminko vybrečet v postýlce? Dávno překonaný mýtus, míní dula

3. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

3. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

3. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

3. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Michael Dus zachytil Třebíč v 80. a 90. letech

Michael Dus zachytil Třebíč v 80. a 90. letech

3. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Semilsku

Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Semilsku

3. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Šéf ČTK Jaroslav Kábele: Vše, co vyjde z ČTK, je ověřené. To je náš recept na boj s dezinformacemi

Šéf ČTK Jaroslav Kábele: Vše, co vyjde z ČTK, je ověřené. To je náš recept na boj s dezinformacemi

3. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fialova vláda se Babiše občas až moc bojí a tančí v jeho rytmu, myslí si komentátor Pečinka

Osobnost Plus: Fialova vláda se Babiše občas až moc bojí a tančí v jeho rytmu, myslí si komentátor Pečinka

3. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fialova vláda se Babiše občas až moc bojí a tančí v jeho rytmu, myslí si komentátor Pečinka

Osobnost Plus: Fialova vláda se Babiše občas až moc bojí a tančí v jeho rytmu, myslí si komentátor Pečinka

3. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Short Stuff: Blueprints

Short Stuff: Blueprints

3. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Putinův „novoroční dárek“. Úterním útokem Rusko ukázalo, že má ohromný smrtící arzenál, míní Dorazín

Ranní Plus: Putinův „novoroční dárek“. Úterním útokem Rusko ukázalo, že má ohromný smrtící arzenál, míní Dorazín

3. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody 102. díl - Omezení osobní svobody v souvislosti s duševním onemocněním I

102. díl - Omezení osobní svobody v souvislosti s duševním onemocněním I

3. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Polepšíme si letos ekonomicky?

Pro a proti: Polepšíme si letos ekonomicky?

3. 1. 2024

24 min