Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody VII/41. Libeňský most

VII/41. Libeňský most

4. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Dana Makovičková | Když nemůžeš změnit situaci, musíš k ní změnit přístup.

Dana Makovičková | Když nemůžeš změnit situaci, musíš k ní změnit přístup.

4. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Tomáš Tydlačka: Marketing v realitách je velmi specifický, stále zkoušíme nové metody.

Tomáš Tydlačka: Marketing v realitách je velmi specifický, stále zkoušíme nové metody.

4. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Kouření

Kouření

4. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kdy budeme platit eurem?

Vinohradská 12: Kdy budeme platit eurem?

4. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Moje mentální zdraví (v roce 2023 a 2024)

Moje mentální zdraví (v roce 2023 a 2024)

4. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Moje 3 aha momenty, které vám možná pomůžou s vybudováním nového návyku

Moje 3 aha momenty, které vám možná pomůžou s vybudováním nového návyku

4. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Po porodu se ženské tělo mění. Mějte se rády, doporučuje ženám autorka projektu Tělo s příběhem

Hovory: Po porodu se ženské tělo mění. Mějte se rády, doporučuje ženám autorka projektu Tělo s příběhem

3. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zoolog Tomáš Ouhel v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zoolog Tomáš Ouhel v Klubu Rádia Junior

3. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody #146 Novoroční tradice, pověry a duchařinky

#146 Novoroční tradice, pověry a duchařinky

3. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Speciál: Povodňová situace v Jižních Čechách

Speciál: Povodňová situace v Jižních Čechách

3. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Senátorka Kordová Marvanová: Neznalost zákona neomlouvá, ale ani sami politici často netuší, co za zákon schvalují

Senátorka Kordová Marvanová: Neznalost zákona neomlouvá, ale ani sami politici často netuší, co za zákon schvalují

3. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Šantovka Star(t)s - By Terez

Šantovka Star(t)s - By Terez

3. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Hilšer: Nemožnost volit korespondenčně je diskriminace občanů. Jinde je to běžná praxe

Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Hilšer: Nemožnost volit korespondenčně je diskriminace občanů. Jinde je to běžná praxe

3. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Hilšer: Nemožnost volit korespondenčně je diskriminace občanů. Jinde je to běžná praxe

Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Hilšer: Nemožnost volit korespondenčně je diskriminace občanů. Jinde je to běžná praxe

3. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitiva, kdy jsou děti citlivé a dráždivé, říká odbornice

Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitiva, kdy jsou děti citlivé a dráždivé, říká odbornice

3. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody 2/2 Klaus Schwab a Světové ekonomické fórum: Globální lídři, infiltrace vlád a digitální budoucnost

2/2 Klaus Schwab a Světové ekonomické fórum: Globální lídři, infiltrace vlád a digitální budoucnost

3. 1. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Otužilci jako český fenomén

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Otužilci jako český fenomén

3. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitivita, kdy jsou děti citlivé, říká odbornice

Houpačky: S mimořádným nadáním se často pojí hypersenzitivita, kdy jsou děti citlivé, říká odbornice

3. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody What's your leadership language? | Rosita Najmi

What's your leadership language? | Rosita Najmi

3. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Českolipsku

Zprávy pro Liberecký kraj: Kolik za vodu, svoz odpadu nebo energie v roce 2024 na Českolipsku

3. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Co dělat, když ve vztahu panuje neshoda?

Co dělat, když ve vztahu panuje neshoda?

3. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Policejní vyjednavač Zdeněk Orel: Vyjednával jsem 7 hodin v kuse, přes Facebook i s dítětem

Policejní vyjednavač Zdeněk Orel: Vyjednával jsem 7 hodin v kuse, přes Facebook i s dítětem

3. 1. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Za Folklorním souborem Olšina z Orlové stojí od jeho zrodu Dagmar Valová

Odpolední interview: Za Folklorním souborem Olšina z Orlové stojí od jeho zrodu Dagmar Valová

3. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Vždycky jsem se ptala proč Anežka, ne proč my, říká o postižení dcery zpěvačka Michaela Gemrotová

Alex a host: Vždycky jsem se ptala proč Anežka, ne proč my, říká o postižení dcery zpěvačka Michaela Gemrotová

3. 1. 2024

27 min