Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Problematika průkazů osob se zdravotním postižením

Problematika průkazů osob se zdravotním postižením

9. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

9. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

9. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

Vizitka: Zdeněk Křenek: Knížky jsem si vyráběl už jako dítě, vydávat bibliofilie byl můj sen

9. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody EP296 Transforming Relationships Through the Power of Acknowledgement: Holiday Reboot Week 6

EP296 Transforming Relationships Through the Power of Acknowledgement: Holiday Reboot Week 6

9. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hroch není jenom v ZOO. Třeba v Pardubicích skvěle tancuje

Máme hosty: Hroch není jenom v ZOO. Třeba v Pardubicích skvěle tancuje

9. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

9. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Rusko nemá důvod válku ukončit. Putin bude čekat, kdo usedne v Bílém domě

9. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Okolo Bality teče voda

Okolo Bality teče voda

9. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Petr Vizina: Novoroční přání podle Szczygiela

Petr Vizina: Novoroční přání podle Szczygiela

9. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Vědecký tým v Praze vrátil ochrnutým potkanům cit. Obnovit motorické nervy je těžší, říká neurovědec

Magazín Experiment: Vědecký tým v Praze vrátil ochrnutým potkanům cit. Obnovit motorické nervy je těžší, říká neurovědec

9. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Dominik Vršanský - moderátor a „ten z Instagramu“

Dominik Vršanský - moderátor a „ten z Instagramu“

9. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody Andrej Drbohlav. Masakr na filozofické fakultě a zlo kolem nás, jak masovým střelbám zabránit, ohrožené děti

Andrej Drbohlav. Masakr na filozofické fakultě a zlo kolem nás, jak masovým střelbám zabránit, ohrožené děti

9. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Procházka: 7procentní sazby proti inflaci byly správné. Kritici chtěli Matterhorn, my zvolili Říp

Peníze a vliv: Procházka: 7procentní sazby proti inflaci byly správné. Kritici chtěli Matterhorn, my zvolili Říp

9. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody 6 - Čekání na jaro, fanouškovský film Half-Life (8.1. 2024)

6 - Čekání na jaro, fanouškovský film Half-Life (8.1. 2024)

9. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Václav Nedvídek: Téměř každé rozhodnutí ve firmě se týká financí, nepodceňte tedy finanční řízení

Václav Nedvídek: Téměř každé rozhodnutí ve firmě se týká financí, nepodceňte tedy finanční řízení

9. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Duše mladých. Co je tíží a jak jim pomoct?

Vinohradská 12: Duše mladých. Co je tíží a jak jim pomoct?

9. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody 700 - Malé domácí opravy: zašít si záplatu

700 - Malé domácí opravy: zašít si záplatu

9. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Hovory: V inscenaci Seismic opravdu bojuju o život, přiznává herečka a tanečnice Halka Jeřábek Třešňáková

Hovory: V inscenaci Seismic opravdu bojuju o život, přiznává herečka a tanečnice Halka Jeřábek Třešňáková

8. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Den národnostních menšin v parlamentě

Den národnostních menšin v parlamentě

8. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Dokument Maturoval jsem z ní

Dokument Maturoval jsem z ní

8. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Josef

Josef