Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dokument Maturoval jsem z ní

Dokument Maturoval jsem z ní

8. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Josef

Josef

8. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody #2  TICHO?

#2 TICHO?

8. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Grónsko

Grónsko

8. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Učitelství science – unikátní obor učí vyložit věc z různých pohledů. Nabízí ho Jihočeská univerzita

Učitelství science – unikátní obor učí vyložit věc z různých pohledů. Nabízí ho Jihočeská univerzita

8. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sociální psycholožka a adiktoložka Tereza Vandrovcová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Sociální psycholožka a adiktoložka Tereza Vandrovcová v Klubu Rádia Junior

8. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Je Liberty Ostrava jen ve „spánku“? S Petrem Slaninou o aktuální situaci v huti, o nejistotě, krizi

K věci ČRo Ostrava: Je Liberty Ostrava jen ve „spánku“? S Petrem Slaninou o aktuální situaci v huti, o nejistotě, krizi

8. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Český reprezentant Ondřej Mánek: Zrod lásky k biatlonu? Střílel jsem kuličkovkou po plastových slepicích

Český reprezentant Ondřej Mánek: Zrod lásky k biatlonu? Střílel jsem kuličkovkou po plastových slepicích

8. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

8. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Is alternative meat the recipe for a healthier planet? | Tao Zhang

Is alternative meat the recipe for a healthier planet? | Tao Zhang

8. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Energetické Intriky. Vládní spojení s Miliardáři a propaganda dnes

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Energetické Intriky. Vládní spojení s Miliardáři a propaganda dnes

8. 1. 2024

1 hod 37 min

Obrázek epizody 62. Liberec

62. Liberec

8. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka při vysvětlování večírku nepochybil. Kvůli dovolené jsem se ho nezúčastnila, říká náměstkyně

8. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: I v nemocnici máme svá práva

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: I v nemocnici máme svá práva

8. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Opera Prodaná nevěsta je banger právem. Za zmínku stojí i její libreto

Buchty: Buchty čtou: Opera Prodaná nevěsta je banger právem. Za zmínku stojí i její libreto

8. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody #52 - Petra Fundová - 1.díl - CEO - Burda International CZ

#52 - Petra Fundová - 1.díl - CEO - Burda International CZ

8. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Vlna: Když můj track vystřelil do žebříčku, šel jsem dál roznášet pivo, říká rapper Rohony

Vlna: Když můj track vystřelil do žebříčku, šel jsem dál roznášet pivo, říká rapper Rohony

8. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Jurečka má problém

Jurečka má problém

8. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Muzejní expozice v Čeladné vás zavede do doby, kdy v podhorské obci fungovaly hutě

Odpolední interview: Muzejní expozice v Čeladné vás zavede do doby, kdy v podhorské obci fungovaly hutě

8. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Nekomfortní túry mi dávají svobodu, pouť do Santiaga mě změnila, říká herečka Kristýna Janáčková

Alex a host: Nekomfortní túry mi dávají svobodu, pouť do Santiaga mě změnila, říká herečka Kristýna Janáčková

8. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Orlickým rájem a okolím vás provede kniha Martina Leschingera: Jít krajinou pěšky, to je úplný luxus

Host ve studiu: Orlickým rájem a okolím vás provede kniha Martina Leschingera: Jít krajinou pěšky, to je úplný luxus

8. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Vědci z Brna budou hledat léky na vzácná onemocnění, získali na to evropský grant 15 milionů eur

Host Dne na Moravě: Vědci z Brna budou hledat léky na vzácná onemocnění, získali na to evropský grant 15 milionů eur

8. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Nevěřte slepě telefonátům, ani z rodiny. Zločinci mají nástroje, jak napodobit něčí hlas

Antivirus: Antivirus: Nevěřte slepě telefonátům, ani z rodiny. Zločinci mají nástroje, jak napodobit něčí hlas

8. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: Pípšou za všechny prachy

Vosí hnízdo s Terezou Šimůnkovou: Pípšou za všechny prachy

8. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Prsteny moci - zásadní rozdíly mezi seriálem a knižní předlohou

Prsteny moci - zásadní rozdíly mezi seriálem a knižní předlohou

8. 1. 2024

18 min