Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy: Zdeňka Erteltová Philipsová: Opisování samizdatu pro ni byla záchrana i posedlost

Osudové ženy: Zdeňka Erteltová Philipsová: Opisování samizdatu pro ni byla záchrana i posedlost

24. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Dominik Stroukal: Odchody do Prahy sever ničí. Přestaňme už brblat a makejme.

Dominik Stroukal: Odchody do Prahy sever ničí. Přestaňme už brblat a makejme.

24. 5. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody Role v sexu: Kdo je tady top?

Role v sexu: Kdo je tady top?

24. 5. 2026

43 min

Obrázek epizody Hergot!: Peklo neexistuje, ale nebe je určitě, říká spisovatel Jáchym Topol

Hergot!: Peklo neexistuje, ale nebe je určitě, říká spisovatel Jáchym Topol

24. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody Hergot!: Peklo neexistuje, ale nebe je určitě, říká spisovatel Jáchym Topol

Hergot!: Peklo neexistuje, ale nebe je určitě, říká spisovatel Jáchym Topol

24. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody Lejla Abbasová o Africe: Černá mamba, slamy v Keni a syndrom bílého spasitele

Lejla Abbasová o Africe: Černá mamba, slamy v Keni a syndrom bílého spasitele

24. 5. 2026

39 min

Obrázek epizody Náš host: Knížky píšu zásadně po službě, usmívá se nepomucký policista Patrik Keller

Náš host: Knížky píšu zásadně po službě, usmívá se nepomucký policista Patrik Keller

24. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody BEZ VPN SA TU ANI NEPOHNEŠ...

BEZ VPN SA TU ANI NEPOHNEŠ...

24. 5. 2026

58 min

Obrázek epizody období změn - jak to přežít a nezbláznit se

období změn - jak to přežít a nezbláznit se

24. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Pražská studánka smrti

Pražská studánka smrti

24. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Hudec Miroslav Hlosta, který nahrával v ostravském rozhlase od roku 1969, slaví osmdesátiny

Odpolední interview: Hudec Miroslav Hlosta, který nahrával v ostravském rozhlase od roku 1969, slaví osmdesátiny

24. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody #76 - Finance ve vztahu „Proč tak moc utrácíš?“

#76 - Finance ve vztahu „Proč tak moc utrácíš?“

24. 5. 2026

39 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Změny na Úřadu vlády. Sudetoněmecký sněm v Brně. Vítězné filmy festivalu v Cannes

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Změny na Úřadu vlády. Sudetoněmecký sněm v Brně. Vítězné filmy festivalu v Cannes

24. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Finanční sebevraždy: Tato auta jsou lákavě levná, ale provoz vás sežere! | Podcast Michala a Ondry

Finanční sebevraždy: Tato auta jsou lákavě levná, ale provoz vás sežere! | Podcast Michala a Ondry

24. 5. 2026

39 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vaření je řemeslo jako každé jiné, tvrdí foodblogerka Chili Ta. Jak ji formovala vietnamská výchova?

Host Radiožurnálu: Vaření je řemeslo jako každé jiné, tvrdí foodblogerka Chili Ta. Jak ji formovala vietnamská výchova?

24. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vaření je řemeslo jako každé jiné, tvrdí foodblogerka Chili Ta. Jak ji formovala vietnamská výchova?

Host Radiožurnálu: Vaření je řemeslo jako každé jiné, tvrdí foodblogerka Chili Ta. Jak ji formovala vietnamská výchova?

24. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

Až na dřeň: Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

24. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

Až na dřeň: Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

24. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

Choreografie je jako vaše dítě. Mám rád, když jsou tanečníci kreativní, popisuje Jiří Bubeníček

24. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Hudba je lék, ví herečka a zpěvačka Jitka Smutná. Moje písničky asi neuzdravují, ale snad potěší

Hudební kavárna Pavla Vítka: Hudba je lék, ví herečka a zpěvačka Jitka Smutná. Moje písničky asi neuzdravují, ale snad potěší

24. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou: Jak šiška předpoví počasí a proč si dopřát jahodové knedlíky

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jiřinka s Alenkou: Jak šiška předpoví počasí a proč si dopřát jahodové knedlíky

24. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 113, o prodlouženém víkendu v Amsterdamu a o nových podnicích v Praze

Taste of Prague Podcast, Ep. 113, o prodlouženém víkendu v Amsterdamu a o nových podnicích v Praze

24. 5. 2026

58 min

Obrázek epizody Unáhlená slova

Unáhlená slova

24. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Elektroměr a důvěra. Zájem o komunitní energetiku roste

Leonardo Plus: Elektroměr a důvěra. Zájem o komunitní energetiku roste

24. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání u mikrofonu: Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

24. 5. 2026

28 min