Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Libor Vondráček: Prioritní je zachovat si svobodu a možnost volby

Libor Vondráček: Prioritní je zachovat si svobodu a možnost volby

17. 1. 2024

46 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zapékáme

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zapékáme

17. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Nevěsta, která zemřela dvakrát a má tři náhrobky – příběh Alžběty Vaňkové

Nevěsta, která zemřela dvakrát a má tři náhrobky – příběh Alžběty Vaňkové

17. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

17. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody What if advertising was honest? | Sylvester Chauke

What if advertising was honest? | Sylvester Chauke

17. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody 2/4 Psychologie totality: Digitalizace umělé společnosti. ? Lidskost, komunikace a význam jazyka ?

2/4 Psychologie totality: Digitalizace umělé společnosti. ? Lidskost, komunikace a význam jazyka ?

17. 1. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Agáta a Vincent: Rozchod „bývalého bratra“, Prachař v gay baru a překvapivá slova o Liboru Boučkovi

Agáta a Vincent: Rozchod „bývalého bratra“, Prachař v gay baru a překvapivá slova o Liboru Boučkovi

17. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Začíná boj o korespondenční volbu

Začíná boj o korespondenční volbu

17. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Martin Vymětal: Smrti jsem se nebál, ale nechtěl jsem na Pacifické hřebenovce trpět

Martin Vymětal: Smrti jsem se nebál, ale nechtěl jsem na Pacifické hřebenovce trpět

17. 1. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

17. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Zámeček Linhartovy najdete téměř až na konci světa, ale mocný dub vám dodá energii

Zámeček Linhartovy najdete téměř až na konci světa, ale mocný dub vám dodá energii

17. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: OBRAZEM: Mince pro 57. Jizerskou 50 z České mincovny v Jablonci nad Nisou jsou hotové

Vybrali jsme pro vás: OBRAZEM: Mince pro 57. Jizerskou 50 z České mincovny v Jablonci nad Nisou jsou hotové

17. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Ptačí chřipka opět ohrožuje velké i malého chovatele ptactva. Jaká jsou preventivní opatření?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Ptačí chřipka opět ohrožuje velké i malého chovatele ptactva. Jaká jsou preventivní opatření?

17. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Short Stuff: Frozen Dead Guy

Short Stuff: Frozen Dead Guy

17. 1. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

17. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

17. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

17. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

17. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

17. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

17. 1. 2024

17 min