Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody podcast - 25.5.2026

podcast - 25.5.2026

25. 5. 2026

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Sociální kobra? Nová kontrola dávek je spíš populismus než systémové řešení

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Sociální kobra? Nová kontrola dávek je spíš populismus než systémové řešení

25. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Svět z ptačí perspektivy aneb Na cestách se světovou plachtařskou královnou Janou Vepřekovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Svět z ptačí perspektivy aneb Na cestách se světovou plachtařskou královnou Janou Vepřekovou

25. 5. 2026

35 min

Obrázek epizody Svět z ptačí perspektivy aneb Na cestách se světovou plachtařskou královnou Janou Vepřekovou

Svět z ptačí perspektivy aneb Na cestách se světovou plachtařskou královnou Janou Vepřekovou

25. 5. 2026

35 min

Obrázek epizody O druhém těhotenství bez filtru

O druhém těhotenství bez filtru

25. 5. 2026

35 min

Obrázek epizody 1/2 Hořké ovoce Guatemaly: ? Bratři Dullesové stoupají v mocenské třídě. Šéf CIA a ministr zahraničí

1/2 Hořké ovoce Guatemaly: ? Bratři Dullesové stoupají v mocenské třídě. Šéf CIA a ministr zahraničí

25. 5. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Jak z Kletě dolů

Jan Cempírek: Jak z Kletě dolů

25. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody 229. Kejkle s penisem, uzený i souboj molů a mravenců

229. Kejkle s penisem, uzený i souboj molů a mravenců

25. 5. 2026

37 min

Obrázek epizody Pavla Melková: Sedm smrtí, sedm zrození

Pavla Melková: Sedm smrtí, sedm zrození

25. 5. 2026

5 min

Obrázek epizody Natálie Marie Vlčková: Ze dne na den skončila v práci a začala tvořit z klubíček.

Natálie Marie Vlčková: Ze dne na den skončila v práci a začala tvořit z klubíček.

25. 5. 2026

45 min

Obrázek epizody Mostly Wise: Matt McCusker, Andrew Huberman & Tom Segura - #1102

Mostly Wise: Matt McCusker, Andrew Huberman & Tom Segura - #1102

25. 5. 2026

2 hod 41 min

Obrázek epizody Přes celé Švýcarsko po trase Via Alpina Green

Přes celé Švýcarsko po trase Via Alpina Green

25. 5. 2026

56 min

Obrázek epizody V USA se všechno točí kolem pohodlí. I banány se prodávají oloupané v plastu. | SVĚTOVÍ

V USA se všechno točí kolem pohodlí. I banány se prodávají oloupané v plastu. | SVĚTOVÍ

25. 5. 2026

46 min

Obrázek epizody „Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

„Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

25. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Simona Lewandowská: Každý den pytlík bonbónů (zkrácená verze)

Simona Lewandowská: Každý den pytlík bonbónů (zkrácená verze)

25. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody „Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

„Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

25. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody 234: Destroying Amarna / Splitting Heirs

234: Destroying Amarna / Splitting Heirs

25. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Síkela: Peníze EU mohou překopat ekonomiku Grónska

Bruselské chlebíčky: Síkela: Peníze EU mohou překopat ekonomiku Grónska

25. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Další potvrzení: Homeopatika jsou placebo

Vinohradská 12: Další potvrzení: Homeopatika jsou placebo

25. 5. 2026

22 min

Obrázek epizody Vypalovačka #7: Fenomén boybandů

Vypalovačka #7: Fenomén boybandů

24. 5. 2026

51 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Matka nás zachránila tím, že se nás zřekla. Vzpomínky na pochod Němců z Brna v květnu 1945

Příběhy 20. století: Matka nás zachránila tím, že se nás zřekla. Vzpomínky na pochod Němců z Brna v květnu 1945

24. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Vítejte ve světě reálného cestování

Vítejte ve světě reálného cestování

24. 5. 2026

7 min

Obrázek epizody Čeští cheerleaders vezou zlato z USA! Rozhovor s s prezidentkou klubu JNS Cheerleaders Nikoletou Míkovou

Čeští cheerleaders vezou zlato z USA! Rozhovor s s prezidentkou klubu JNS Cheerleaders Nikoletou Míkovou

24. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody EN 45 SPECIAL QUESTIONS 💛 Boundaries, Self-Worth & Protecting Your Energy | Stefanie Goertz

EN 45 SPECIAL QUESTIONS 💛 Boundaries, Self-Worth & Protecting Your Energy | Stefanie Goertz

24. 5. 2026

15 min

Obrázek epizody Lukáš Dirga: Vězeňství pohledem výzkumníka 💛 HOVORY O ANARCHII 42 💛

Lukáš Dirga: Vězeňství pohledem výzkumníka 💛 HOVORY O ANARCHII 42 💛

24. 5. 2026

1 hod 2 min