Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hovory: Název Ženy si musí zakrýt hlavu, protože nejsou obrazem božím, je symbol, říká výtvarnice

Hovory: Název Ženy si musí zakrýt hlavu, protože nejsou obrazem božím, je symbol, říká výtvarnice

23. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody 91: Jak na strach z komunikace

91: Jak na strach z komunikace

23. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Kdo to ví, odpoví

Kdo to ví, odpoví

23. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Inspirace #22: Jak je to vlastně s hraním si v dospělosti?

Inspirace #22: Jak je to vlastně s hraním si v dospělosti?

23. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody 1 | Martin Kučera: Uzavřít letiště? Není to těžké rozhodnutí, nelze jít přes limity

1 | Martin Kučera: Uzavřít letiště? Není to těžké rozhodnutí, nelze jít přes limity

23. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Osudové otazníky: Přeroste obří cvičení NATO v napadení Ruska? Skandální "případ Drulák". Spojme se!

Osudové otazníky: Přeroste obří cvičení NATO v napadení Ruska? Skandální "případ Drulák". Spojme se!

23. 1. 2024

58 min

Obrázek epizody Jan Ryšavý hostem Tomáš Pancíře

Jan Ryšavý hostem Tomáš Pancíře

23. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Mozaika: Oscarové nominace 2024: před závěrečným kláním vede snímek Oppenheimer

Mozaika: Oscarové nominace 2024: před závěrečným kláním vede snímek Oppenheimer

23. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

23. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody 86: Sexuální fantazie, chování a orientace

86: Sexuální fantazie, chování a orientace

23. 1. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Organizátor Jizerské 50: Pokud nemáte zamluvené parkovací místo, ani sem nejezděte. Letošním trhákem bude Neumannová, Kreuziger nebo Kohák

Organizátor Jizerské 50: Pokud nemáte zamluvené parkovací místo, ani sem nejezděte. Letošním trhákem bude Neumannová, Kreuziger nebo Kohák

23. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Podhoubí: Má smysl sázet stromy v Česku? Offsety podporují globální jih, klimatickou neutralitu ale nezajistí

Podhoubí: Má smysl sázet stromy v Česku? Offsety podporují globální jih, klimatickou neutralitu ale nezajistí

23. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody #410 – Ben Shapiro vs Destiny Debate: Politics, Jan 6, Israel, Ukraine & Wokeism

#410 – Ben Shapiro vs Destiny Debate: Politics, Jan 6, Israel, Ukraine & Wokeism

23. 1. 2024

2 hod 25 min

Obrázek epizody DRM - 468 vysílání

DRM - 468 vysílání

23. 1. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Když jsem v Gramofonce začínal, nevěřil bych, že budeme světová jednička, říká Zdeněk Pelc, majitel GZ Media

Když jsem v Gramofonce začínal, nevěřil bych, že budeme světová jednička, říká Zdeněk Pelc, majitel GZ Media

23. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Your creative superpowers can help protect democracy | Sofia Ongele

Your creative superpowers can help protect democracy | Sofia Ongele

23. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody 284 - Q & A - Daily life,  God, Difficult People, and Politics

284 - Q & A - Daily life, God, Difficult People, and Politics

23. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Fotím pod hladinou, tam jsou krásy, kterých si běžně nevšimnete, zve na výstavu fotograf Jan Stehlík

Vybrali jsme pro vás: Fotím pod hladinou, tam jsou krásy, kterých si běžně nevšimnete, zve na výstavu fotograf Jan Stehlík

23. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

23. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

23. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody #350 — Sharing Reality

#350 — Sharing Reality

23. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pachatele znásilnění neovlivní vyšší tresty. Odradí je větší šance, že budou chyceni, říká právník

Dvacet minut Radiožurnálu: Pachatele znásilnění neovlivní vyšší tresty. Odradí je větší šance, že budou chyceni, říká právník

23. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pachatele znásilnění neovlivní vyšší tresty. Odradí je větší šance, že budou chyceni, říká právník

Dvacet minut Radiožurnálu: Pachatele znásilnění neovlivní vyšší tresty. Odradí je větší šance, že budou chyceni, říká právník

23. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Neexistuješ? 😱

Neexistuješ? 😱

23. 1. 2024

43 sec

Obrázek epizody 26. Petr Jákl starší "Václav Havel"

26. Petr Jákl starší "Václav Havel"

23. 1. 2024

4 min