Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Kůže z užovky

Norbert Schmidt: Kůže z užovky

14. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody 712 - Hadrárna

712 - Hadrárna

14. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody Michal Půr: Médiím by pomohlo, kdyby řekla, za koho kopou. Objektivita je přetvářka

Michal Půr: Médiím by pomohlo, kdyby řekla, za koho kopou. Objektivita je přetvářka

14. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Valentýn ≠ láska 💔

Valentýn ≠ láska 💔

14. 2. 2024

10 sec

Obrázek epizody #3 Otevíráme veřejnosti oči, říká poslankyně a spoluzakladatelka iniciativy Pod Svícnem Barbora Urbanová

#3 Otevíráme veřejnosti oči, říká poslankyně a spoluzakladatelka iniciativy Pod Svícnem Barbora Urbanová

14. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Nový svět #50 - NATO

Nový svět #50 - NATO

14. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody 23: Nevěra 1/3: Hranice nevěry a digitální pokušení

23: Nevěra 1/3: Hranice nevěry a digitální pokušení

14. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody soustředit se je stále těžší. jak udržet pozornost? | monoLOG

soustředit se je stále těžší. jak udržet pozornost? | monoLOG

14. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Řezník v čele armády. Co Ukrajina chystá?

Vinohradská 12: Řezník v čele armády. Co Ukrajina chystá?

14. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Legalizace DOBROVOLNÉHO otroctví a prostituce

Legalizace DOBROVOLNÉHO otroctví a prostituce

14. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody JSME ZPĚT! LVNDRcast 2.0 na scéně aneb Titáni vs. Lovci

JSME ZPĚT! LVNDRcast 2.0 na scéně aneb Titáni vs. Lovci

13. 2. 2024

42 min

Obrázek epizody Proč Babiš připustil vládu s Okamurou? Věčný spor o Klause. Na prahu doby ke hledání nejvyšší Pravdy

Proč Babiš připustil vládu s Okamurou? Věčný spor o Klause. Na prahu doby ke hledání nejvyšší Pravdy

13. 2. 2024

56 min

Obrázek epizody 5: Q & A

5: Q & A

13. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Živé vysílání i první zakašlání. Jak si do našich domovů našlo cestu rádio?

Klub Rádia Junior: Živé vysílání i první zakašlání. Jak si do našich domovů našlo cestu rádio?

13. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak utéct ze Severní Koreje napodruhé? Vyprávění uprchlice ze Severu zaznamenala spisovatelka z Jihu

Mozaika: Jak utéct ze Severní Koreje napodruhé? Vyprávění uprchlice ze Severu zaznamenala spisovatelka z Jihu

13. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Web o vaření? Na začátku všeho byla mámina domácí pekárna. Zrcadlo filantropa Libora Hořeního

Web o vaření? Na začátku všeho byla mámina domácí pekárna. Zrcadlo filantropa Libora Hořeního

13. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody #26 - Valentýn a První máj „Nedal mi kytku na Valentýna“

#26 - Valentýn a První máj „Nedal mi kytku na Valentýna“

13. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Rozhlas jako průvodce. Lidé jsou rádi, když ví, co se děje u sousedů, míní generální ředitel ČRo

Host Dne na Moravě: Rozhlas jako průvodce. Lidé jsou rádi, když ví, co se děje u sousedů, míní generální ředitel ČRo

13. 2. 2024

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

13. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kuba: Babiše zkoušíme porazit na jihu Čech i bez Spolu. ODS má být catch-all strana

13. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody How sci-fi informs our climate future — and what to do next | Zainab Usman

How sci-fi informs our climate future — and what to do next | Zainab Usman

13. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody DRM - 471. Vysílání

DRM - 471. Vysílání

13. 2. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

13. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

Houpačky: Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální

13. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Podhoubí: Antisystémové ostrovy města. Mokřad s fragmenty lužního lesa v nouzové kolonii Na Slatinách

Podhoubí: Antisystémové ostrovy města. Mokřad s fragmenty lužního lesa v nouzové kolonii Na Slatinách

13. 2. 2024

27 min