Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

4. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

4. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

Casablanca: Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

4. 3. 2024

40 min

4. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

Dvacet minut Radiožurnálu: Velvyslankyně: Větší zodpovědnost za utrpení Palestinců má Hamás. Civilisty používá jako živé štíty

4. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mezioborová spolupráce ve zdravotnictví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mezioborová spolupráce ve zdravotnictví

4. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody #12 Psí psycholog radí, jak se psem komunikovat i napravit problémové chování. Jde to i bez trestů!

#12 Psí psycholog radí, jak se psem komunikovat i napravit problémové chování. Jde to i bez trestů!

4. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody How business can improve the world, not just the bottom line | Esha Chhabra

How business can improve the world, not just the bottom line | Esha Chhabra

4. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody #10 Jana Lébrová & Michael Sečkář

#10 Jana Lébrová & Michael Sečkář

4. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

Jakou mám v horách tepovku? No nevím, říká horská průvodkyně Marie Lollok Klementová aka Děvče z hor

4. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jedna z nejstarších divadelních přehlídek v Česku je doma v Třešti

Dobré dopoledne: Jedna z nejstarších divadelních přehlídek v Česku je doma v Třešti

4. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

4. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

4. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Poulíček: Kritika mě zasáhla mnohokrát. Snažil jsem se poučit, a ne se z ní hroutit

Alex a host: Pavel Poulíček: Kritika mě zasáhla mnohokrát. Snažil jsem se poučit, a ne se z ní hroutit

4. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Antivirus: Sdílet děti na sociálních sítích? Pro dítě je to jen ztráta soukromí, odrazuje psycholožka

Antivirus: Sdílet děti na sociálních sítích? Pro dítě je to jen ztráta soukromí, odrazuje psycholožka

4. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Radio Prostor je 1. podcastovým rádiem v ČR

Radio Prostor je 1. podcastovým rádiem v ČR

4. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody EŠUS 26/2/2024: Zorka, Tracy, Fába, Berta a Tonda na Madeiře

EŠUS 26/2/2024: Zorka, Tracy, Fába, Berta a Tonda na Madeiře

4. 3. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Krajina Mladých - Potrebuje Slovensko Youth Check?

Krajina Mladých - Potrebuje Slovensko Youth Check?

4. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Balast #34: Svatý Patriku, oroduj za nás

Balast #34: Svatý Patriku, oroduj za nás

4. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Marek Fryš, mluvčí Horské služby ČR: Na horách není radno nic podcenit! Přemýšlej nad tím, co děláš

Host ve studiu: Marek Fryš, mluvčí Horské služby ČR: Na horách není radno nic podcenit! Přemýšlej nad tím, co děláš

4. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Hergot!: Hledám absolutní pravdu, říká Patrik Polášek aka Allien, rapper oddaný Krišnovi

Hergot!: Hledám absolutní pravdu, říká Patrik Polášek aka Allien, rapper oddaný Krišnovi

4. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Děti úplňku i mimo úplněk. Petr Třešňák

Děti úplňku i mimo úplněk. Petr Třešňák

4. 3. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Čím je klient potřebnější, tím dřív se k nám dostane, říká ředitel lomnického Domova Doma

Vybrali jsme pro vás: Čím je klient potřebnější, tím dřív se k nám dostane, říká ředitel lomnického Domova Doma

4. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecký útulek se změnil na azyl pro zvířata. Pracují tam srdcaři a zavedli i tzv. Mazlící čtvrtky

Host ve studiu: Hradecký útulek se změnil na azyl pro zvířata. Pracují tam srdcaři a zavedli i tzv. Mazlící čtvrtky

4. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Osudy členů Společenstva Prstenu po zničení Prstenu moci | Svět Pána prstenů

Osudy členů Společenstva Prstenu po zničení Prstenu moci | Svět Pána prstenů

4. 3. 2024

16 min