Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nový svět #53 - Americké univerzity v pohybu

Nový svět #53 - Americké univerzity v pohybu

6. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Ep. 209 - Wizard On! Survivor: Silver Linings w/ Kelly Schubert (LIVE in Philly!)

Ep. 209 - Wizard On! Survivor: Silver Linings w/ Kelly Schubert (LIVE in Philly!)

6. 3. 2024

55 min

Obrázek epizody adiktolog: závislé Česko - jaká droga je největší problém a proč naše ulice nevypadají jako v USA | diaLOG

adiktolog: závislé Česko - jaká droga je největší problém a proč naše ulice nevypadají jako v USA | diaLOG

6. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Podivuhodný snový svět Jana Švankmajera a Evy Švankmajerové se právě proplétá kutnohorským GASKem

Mozaika: Podivuhodný snový svět Jana Švankmajera a Evy Švankmajerové se právě proplétá kutnohorským GASKem

6. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Ztráta Linky

Ztráta Linky

6. 3. 2024

59 min

Obrázek epizody YouTuber Aleš mě vyzval do debaty o dezinformacích, HOLOKAUSTU a hledání pravdy …

YouTuber Aleš mě vyzval do debaty o dezinformacích, HOLOKAUSTU a hledání pravdy …

6. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody CNN Prima News: Vondráček vs. Peksa - 360°

CNN Prima News: Vondráček vs. Peksa - 360°

5. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Teroristé v důchodu. Němci znovu na stopě RAF

Vinohradská 12: Teroristé v důchodu. Němci znovu na stopě RAF

6. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Natálie Vachatová: Nikdo by nám neměl říkat, co smíme číst - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #010

Natálie Vachatová: Nikdo by nám neměl říkat, co smíme číst - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #010

5. 3. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Hovory: Nejbolestnější jsou sebevraždy dětí nebo seniorů, kteří si myslí, že jsou přítěží, říká etnoložka

Hovory: Nejbolestnější jsou sebevraždy dětí nebo seniorů, kteří si myslí, že jsou přítěží, říká etnoložka

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody #2024/4: Dopaminová past technologií

#2024/4: Dopaminová past technologií

5. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Fico - naděje i pro nás. Do Prahy jede Aspen. Putin není mluvka. Osvoboditelé č. 2. A Placatá Země?

Fico - naděje i pro nás. Do Prahy jede Aspen. Putin není mluvka. Osvoboditelé č. 2. A Placatá Země?

5. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kurátor René Melkus z Národního technického muzea v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kurátor René Melkus z Národního technického muzea v Klubu Rádia Junior

5. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Ypsilonka si připomíná: Ohlédnutí Jana Schmida za Prodanou nevěstou

Ypsilonka si připomíná: Ohlédnutí Jana Schmida za Prodanou nevěstou

5. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Zdeněk Šinágl hostem Tomáš Pancíře

Zdeněk Šinágl hostem Tomáš Pancíře

5. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody K věci: Zdeněk Šinágl hostem Tomáš Pancíře

K věci: Zdeněk Šinágl hostem Tomáš Pancíře

5. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody Laughing With The Stoics: Finding Humor on the Path to Virtue

Laughing With The Stoics: Finding Humor on the Path to Virtue

5. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

5. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody 9: Jak to chodí v médiích?

9: Jak to chodí v médiích?

5. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody #29 - Chování na veřejnosti „Zažili jsme napadení“

#29 - Chování na veřejnosti „Zažili jsme napadení“

5. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody How to bridge political divides — from two friends on opposing sides | Samar Ali and Clint Brewer

How to bridge political divides — from two friends on opposing sides | Samar Ali and Clint Brewer

5. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Budu rád, když bude prezident Pavel debatu o důchodech nadále moderovat, říká Juchelka z hnutí ANO

Dvacet minut Radiožurnálu: Budu rád, když bude prezident Pavel debatu o důchodech nadále moderovat, říká Juchelka z hnutí ANO

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Budu rád, když bude prezident Pavel debatu o důchodech nadále moderovat, říká Juchelka z hnutí ANO

Dvacet minut Radiožurnálu: Budu rád, když bude prezident Pavel debatu o důchodech nadále moderovat, říká Juchelka z hnutí ANO

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody DRM - 473. Vysílání

DRM - 473. Vysílání

5. 3. 2024

1 hod 17 min