Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DRM - 473. Vysílání

DRM - 473. Vysílání

5. 3. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Universe #20: Tři životy v jednom zpěváka Michala Prokopa

Universe #20: Tři životy v jednom zpěváka Michala Prokopa

5. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Rozhovor s Jindřichem Čapkem, ilustrátorem

Rozhovor s Jindřichem Čapkem, ilustrátorem

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody #11 Cestování za sportem

#11 Cestování za sportem

5. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

5. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody 42. díl - Umění žít s vysokou citlivostí - rozhovor s Alenou Wehle (Jsem citlivka)

42. díl - Umění žít s vysokou citlivostí - rozhovor s Alenou Wehle (Jsem citlivka)

5. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

Odpolední interview: Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

5. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

5. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Psychedelika jako okna

Psychedelika jako okna

5. 3. 2024

9 sec

Obrázek epizody Iveta Maurerová o vztahu se zpěvačkou LP: Byla jsem oběť domácího násilí, učí mě sebelásce

Iveta Maurerová o vztahu se zpěvačkou LP: Byla jsem oběť domácího násilí, učí mě sebelásce

5. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Neformální pečující jsou důležitou součástí sociální péče, je důležité je podporovat

Dobré dopoledne: Neformální pečující jsou důležitou součástí sociální péče, je důležité je podporovat

5. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Jak zachránit tonoucího? A proč se ročně utopí v Česku stejně lidí, jako v přímořských státech? O tom s vodními záchranářkami, které zachraňují životy ve svém volném čase.

Jak zachránit tonoucího? A proč se ročně utopí v Česku stejně lidí, jako v přímořských státech? O tom s vodními záchranářkami, které zachraňují životy ve svém volném čase.

5. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Proč přitahuji narcisty?

Proč přitahuji narcisty?

5. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sebepoškozování dětí! Vychováváme generaci sněhových vloček, příliš umetáme cestu, říká psycholog

Radioporadna: Sebepoškozování dětí! Vychováváme generaci sněhových vloček, příliš umetáme cestu, říká psycholog

5. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vyhledávám podcasty a také trapné fóry, obojího jsem lačný požívač, směje se herečka Martina Czyžová

Host ve studiu: Vyhledávám podcasty a také trapné fóry, obojího jsem lačný požívač, směje se herečka Martina Czyžová

5. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Jak se změnila práce Putinových špionů

Jak se změnila práce Putinových špionů

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 906

Savage Lovecast Episode 906

5. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ve vztahu k Ukrajině může Francie dělat víc, vysvětlovat to musí Macron hlavně doma, míní Fischer

Interview Plus: Ve vztahu k Ukrajině může Francie dělat víc, vysvětlovat to musí Macron hlavně doma, míní Fischer

5. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fotografka Slámová nafotila šok z domu rozpůleného raketou: „Příběhy držíme Ukrajinu v povědomí“

Host Lucie Výborné: Fotografka Slámová nafotila šok z domu rozpůleného raketou: „Příběhy držíme Ukrajinu v povědomí“

5. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fotografka Slámová nafotila šok z domu rozpůleného raketou: „Příběhy držíme Ukrajinu v povědomí“

Host Lucie Výborné: Fotografka Slámová nafotila šok z domu rozpůleného raketou: „Příběhy držíme Ukrajinu v povědomí“

5. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody 97: Jak na strach z bezmoci

97: Jak na strach z bezmoci

5. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Režisérka Daniela Špinar: Jsme pohádkáři a držíme se starých tradic. O tom ale divadlo není

Režisérka Daniela Špinar: Jsme pohádkáři a držíme se starých tradic. O tom ale divadlo není

5. 3. 2024

59 min