Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 47 - Dovolená v Mendocinu, maják, Fort Ross, atd. (10.-12.3. 2024)

47 - Dovolená v Mendocinu, maják, Fort Ross, atd. (10.-12.3. 2024)

15. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody 722 - Dovolená a špatné načasování

722 - Dovolená a špatné načasování

15. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Česko na koberečku. Kvůli romským dětem

Vinohradská 12: Česko na koberečku. Kvůli romským dětem

15. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody O historii kávy, pečení a co je to fika

O historii kávy, pečení a co je to fika

15. 3. 2024

13 min

Obrázek epizody Urza s Timem chtějí legalizovat všechny drogy (i pro děti)

Urza s Timem chtějí legalizovat všechny drogy (i pro děti)

15. 3. 2024

24 sec

Obrázek epizody Daniel Landa: Kryl, Smetana a Hašler skládali o svobodě - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #12

Daniel Landa: Kryl, Smetana a Hašler skládali o svobodě - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #12

14. 3. 2024

59 min

Obrázek epizody Hovory: Psycholožka: Jste na partnerovi závislí? Pokud to chcete změnit, čeká vás terapie „loupání cibule“

Hovory: Psycholožka: Jste na partnerovi závislí? Pokud to chcete změnit, čeká vás terapie „loupání cibule“

14. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Devadesátky, klimatické dezinformace a filozofka Matějčková. Venku jsou nominace na Magnesii Literu

Dnešní Plus: Devadesátky, klimatické dezinformace a filozofka Matějčková. Venku jsou nominace na Magnesii Literu

14. 3. 2024

5 min

Obrázek epizody Gedeoni a mezinárodní distribuce Biblí

Gedeoni a mezinárodní distribuce Biblí

14. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Produktivita a Efektivita pro MUŽE | Zvýšení efektivity, Udržitelná produktivita, Obrana před syndromem vyhoření, Mindset muže | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

Produktivita a Efektivita pro MUŽE | Zvýšení efektivity, Udržitelná produktivita, Obrana před syndromem vyhoření, Mindset muže | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

14. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zakladatelka projektu Úžasná místa Krista Audi Turynová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zakladatelka projektu Úžasná místa Krista Audi Turynová v Klubu Rádia Junior

14. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Jana Gutteková ručně váže knihy. Věří, že specifické řemeslo přežije, i když to tak zatím nevypadá

Jana Gutteková ručně váže knihy. Věří, že specifické řemeslo přežije, i když to tak zatím nevypadá

14. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Meet mini-grids — the clean energy solution bringing power to millions | Tombo Banda

Meet mini-grids — the clean energy solution bringing power to millions | Tombo Banda

14. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: NSA chce po tenisovém svazu 30 milionů. „Je to bezprecedentní částka,“ tvrdí šéf agentury Šebek

Dvacet minut Radiožurnálu: NSA chce po tenisovém svazu 30 milionů. „Je to bezprecedentní částka,“ tvrdí šéf agentury Šebek

14. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: NSA chce po tenisovém svazu 30 milionů. „Je to bezprecedentní částka,“ tvrdí šéf agentury Šebek

Dvacet minut Radiožurnálu: NSA chce po tenisovém svazu 30 milionů. „Je to bezprecedentní částka,“ tvrdí šéf agentury Šebek

14. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Vojta Dyk: Ambici být světový zpěvák stále mám, o mainstream ale nestojím.

Vojta Dyk: Ambici být světový zpěvák stále mám, o mainstream ale nestojím.

14. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Amar Ibrahim: Hřbitovy jsou plné hrdinů.

Amar Ibrahim: Hřbitovy jsou plné hrdinů.

14. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Paleoekolog PETR POKORNÝ: "Člověk nemá Zemi ve svých rukou."

Paleoekolog PETR POKORNÝ: "Člověk nemá Zemi ve svých rukou."

14. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Psychické násilí - osobní zkušenost

Psychické násilí - osobní zkušenost

14. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ocet a soda v domácnosti

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ocet a soda v domácnosti

14. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Pavel Hošek: Moje vlastní selhávání mě učí velkorysosti

Pavel Hošek: Moje vlastní selhávání mě učí velkorysosti

14. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Pellegrini slovenským prezidentem? Korčok má ještě šanci. Rozhodnout může i počasí, říká Jakub Jusko

Pellegrini slovenským prezidentem? Korčok má ještě šanci. Rozhodnout může i počasí, říká Jakub Jusko

14. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Vlna: Cítila jsem se jako slabší odvar Toma Cruise. Antonie Formanová hraní miluje, ale užívá si i ticho

Vlna: Cítila jsem se jako slabší odvar Toma Cruise. Antonie Formanová hraní miluje, ale užívá si i ticho

14. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody #418 – Israel-Palestine Debate: Finkelstein, Destiny, M. Rabbani & Benny Morris

#418 – Israel-Palestine Debate: Finkelstein, Destiny, M. Rabbani & Benny Morris

14. 3. 2024

5 hod 4 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 14.03.2024.

České slovo (Češka reč) - 14.03.2024.

14. 3. 2024

30 min