Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody #31 - Víra a ateismus „Skončíš v pekle - máma“

#31 - Víra a ateismus „Skončíš v pekle - máma“

19. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody 90: Lidé, co nejsou v pořádku

90: Lidé, co nejsou v pořádku

19. 3. 2024

51 min

Obrázek epizody Universe #21: Vojtěch Dyk o přijímání smrti, štěstí i snaze se ze sebe nepodělat

Universe #21: Vojtěch Dyk o přijímání smrti, štěstí i snaze se ze sebe nepodělat

19. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ptát se na děti svého politického protivníka není na místě nikdy. Riziko vidím i jinde, říká Smoljak

Dvacet minut Radiožurnálu: Ptát se na děti svého politického protivníka není na místě nikdy. Riziko vidím i jinde, říká Smoljak

19. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ptát se na děti svého politického protivníka není namístě nikdy. Riziko vidím i jinde, říká Smoljak

Dvacet minut Radiožurnálu: Ptát se na děti svého politického protivníka není namístě nikdy. Riziko vidím i jinde, říká Smoljak

19. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

19. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody 5 lessons on happiness — from pop fame to poisonous snakes | Mike Posner

5 lessons on happiness — from pop fame to poisonous snakes | Mike Posner

19. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Peanuts (the comic) Part I

Peanuts (the comic) Part I

19. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Erik Petrus | architekt

Erik Petrus | architekt

19. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zkypřit, vyplet, přihnojit – je čas připravit zahradu na novou sezonu

Dobré dopoledne: Zkypřit, vyplet, přihnojit – je čas připravit zahradu na novou sezonu

19. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Tabletka proti HIV. Kam se posunula léčba a jak vypadá život s virem HIV dnes? S Jiřím Pavlátem, ředitelem České společnosti AIDS pomoc.

Tabletka proti HIV. Kam se posunula léčba a jak vypadá život s virem HIV dnes? S Jiřím Pavlátem, ředitelem České společnosti AIDS pomoc.

19. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Zdeněk Hrubý: Muzikál Troja bylo to nejnáročnější, co jsem zažil. Trochu experiment, ale povedlo se

Alex a host: Zdeněk Hrubý: Muzikál Troja bylo to nejnáročnější, co jsem zažil. Trochu experiment, ale povedlo se

19. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak vážné je to s černým kašlem

Jak vážné je to s černým kašlem

19. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Je to radost, závazek i výzva. Iva Valerová byla oceněna za péči o pacienty v závěru jejich života

Host ve studiu: Je to radost, závazek i výzva. Iva Valerová byla oceněna za péči o pacienty v závěru jejich života

19. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Proč nepouštět starší lidi sednout v MHD - pohyb, pravda, přesvědčení

Proč nepouštět starší lidi sednout v MHD - pohyb, pravda, přesvědčení

19. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Rok Rychlých šípů - 85 let

Rok Rychlých šípů - 85 let

19. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Pavel Bém: Každý čtvrtý Čech trpí závislostí. A zdaleka nejde jen o alkohol

Pavel Bém: Každý čtvrtý Čech trpí závislostí. A zdaleka nejde jen o alkohol

19. 3. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 908

Savage Lovecast Episode 908

19. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody 99: Jak na strach z viditelnosti

99: Jak na strach z viditelnosti

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Stát dává na sport málo peněz a i to jsou funkcionáři schopní rozkrást, komentuje kauzy novinář Mádl

Interview Plus: Stát dává na sport málo peněz a i to jsou funkcionáři schopní rozkrást, komentuje kauzy novinář Mádl

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Neuznat Putina ruským prezidentem nemá smysl. On není Lukašenko, vysvětluje bývalý diplomat Kolář

Osobnost Plus: Neuznat Putina ruským prezidentem nemá smysl. On není Lukašenko, vysvětluje bývalý diplomat Kolář

19. 3. 2024

25 min