Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Takzvané volby. Putin popáté prezidentem

Na Východ!: BONUS: Takzvané volby. Putin popáté prezidentem

22. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Chyba systému: Záklasník: Elektřina z uhlí se už nevyplatí, ale čím ho nahradit? Musíme se rozhodnout už letos

Chyba systému: Záklasník: Elektřina z uhlí se už nevyplatí, ale čím ho nahradit? Musíme se rozhodnout už letos

22. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

22. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Runebergovy dortíčky & Princeznin dort

Runebergovy dortíčky & Princeznin dort

22. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Urza s Timem prezidentem

Urza s Timem prezidentem

22. 3. 2024

11 sec

Obrázek epizody Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

Vinohradská 12: Sněmovní divadlo: „Nedůstojné, fraška.“

22. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Miroslav Singer: Českou korunu si zachovejme nejen kvůli ČNB - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #13

Miroslav Singer: Českou korunu si zachovejme nejen kvůli ČNB - #fackazprava s Liborem Vondráčkem #13

21. 3. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 21.03.2024.

České slovo (češki) - 21.03.2024.

21. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Hynek Trojánek vs. digitalizace člověka / // RANT Prostoru #29

Hynek Trojánek vs. digitalizace člověka / // RANT Prostoru #29

21. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Hovory: Makrofotografie je o obrovské trpělivosti a veliké lásce k přírodě, říká fotografka Souralová

Hovory: Makrofotografie je o obrovské trpělivosti a veliké lásce k přírodě, říká fotografka Souralová

21. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

21. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody vs. Štěstí, esperanto & chození do kina (ft. Magda)

vs. Štěstí, esperanto & chození do kina (ft. Magda)

21. 3. 2024

42 min

Obrázek epizody Donátor

Donátor

21. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Všechno o SEXU pro MUŽE | Tajemství úspěchu v sexu, vnitřní zvíře, testosteron, energie k překonání překážek, jak zvýšit svou vnitřní sílu a klid | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

Všechno o SEXU pro MUŽE | Tajemství úspěchu v sexu, vnitřní zvíře, testosteron, energie k překonání překážek, jak zvýšit svou vnitřní sílu a klid | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

21. 3. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

Dopolední host: Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

Jaro a podzim mizí, už je jasné, že přicházíme o přechodová roční období, uvádí meteoroložka

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody #02 Seznamky II.

#02 Seznamky II.

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody 12: Kdo teda chodí s tím Soukupem?

12: Kdo teda chodí s tím Soukupem?

21. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Vojta Kotek: "Já mám si kde hrát! "

Vojta Kotek: "Já mám si kde hrát! "

21. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody Instruktor funkčního dýchání ROSTISLAV VÁCLAVEK: "Stál jsem nad splavem a byl připravený zemřít."

Instruktor funkčního dýchání ROSTISLAV VÁCLAVEK: "Stál jsem nad splavem a byl připravený zemřít."

21. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody #4 Outbox: Projev Darii Kascheevy na Českých lvech, kompro Andreje Babiše a proč nevalorizujeme alimenty

#4 Outbox: Projev Darii Kascheevy na Českých lvech, kompro Andreje Babiše a proč nevalorizujeme alimenty

21. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

21. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

Dvacet minut Radiožurnálu: Podpořit Korčoka jsem neváhal. Pellegrini ukázal, že se umí podbízet hodnotám, říká bývalý prezident

21. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Aleš Palán: Jediný, co má smysl, je přítomnost. A věčnost

Aleš Palán: Jediný, co má smysl, je přítomnost. A věčnost

21. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody How to choose clothes for longevity, not the landfill | Diarra Bousso

How to choose clothes for longevity, not the landfill | Diarra Bousso

21. 3. 2024

11 min