Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Láska k železnici zavedla Viléma od zametání vagónů až k průvodcování v muzeu Zubačky v Kořenově

Vlakem Libereckým krajem: Láska k železnici zavedla Viléma od zametání vagónů až k průvodcování v muzeu Zubačky v Kořenově

21. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

21. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #6: Vítěz tendru na Metro D zrušen po stodvacáté

METROBUS EXPRES #6: Vítěz tendru na Metro D zrušen po stodvacáté

21. 3. 2024

7 min

Obrázek epizody GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile  s krátkým rukávem  na svatbu? Nikdy!

GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile s krátkým rukávem na svatbu? Nikdy!

21. 3. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

21. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

O čem se mluví: Ústecký kraj má plán, jak využít peníze z operačního programu Spravedlivá transformace

21. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

Odpolední interview: Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Petr Holub: Vymřeme? Třeba stačí postavit pár školek

Petr Holub: Vymřeme? Třeba stačí postavit pár školek

21. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Peach Fuzz aneb Chmíří z broskve kraluje letošním barvám. Působí velmi útulně, doporučuje floristka

Radioporadna: Peach Fuzz aneb Chmíří z broskve kraluje letošním barvám. Působí velmi útulně, doporučuje floristka

21. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Kam se poděla princezna Catherine?

Kam se poděla princezna Catherine?

21. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody 83. díl - Vaše příběhy XVIII.

83. díl - Vaše příběhy XVIII.

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Youtuber Hroty Algernona o tvorbě na internetu a brněnských kinech

Youtuber Hroty Algernona o tvorbě na internetu a brněnských kinech

21. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Krasobruslení je o disciplíně, bez baletní a atletické průpravy se mladí sportovci neobejdou

Dobré dopoledne: Krasobruslení je o disciplíně, bez baletní a atletické průpravy se mladí sportovci neobejdou

21. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Každá z 80 ručně vyřezávaných loutek Divadla Kozlík má ve své hlavě ukryté tajemné poselství

Host ve studiu: Každá z 80 ručně vyřezávaných loutek Divadla Kozlík má ve své hlavě ukryté tajemné poselství

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Durinův lid - celý příběh Gimliho trpasličího rodu | Svět Pána prstenů

Durinův lid - celý příběh Gimliho trpasličího rodu | Svět Pána prstenů

21. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Kapela KULE ve své nové sestavě

Kapela KULE ve své nové sestavě

21. 3. 2024

58 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Mallorcu doporučuji jako ideální místo na soustředění nebo pro cyklistickou dovolenou

Kilometry Jiřího Ježka: Ježek: Mallorcu doporučuji jako ideální místo na soustředění nebo pro cyklistickou dovolenou

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Alex a host: Herečka Alžbeta Stanková: Sedm schodů k moci mě úplně vtáhlo, těšila jsem se na každý další díl

Alex a host: Herečka Alžbeta Stanková: Sedm schodů k moci mě úplně vtáhlo, těšila jsem se na každý další díl

21. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Historik architektury Martin Strakoš: Zánik Rakouska-Uherska byl pro Ostravu jedinečnou příležitostí

Historik architektury Martin Strakoš: Zánik Rakouska-Uherska byl pro Ostravu jedinečnou příležitostí

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

21. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

Host Lucie Výborné: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert

21. 3. 2024

32 min