Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Co je a co není role oběti

Co je a co není role oběti

21. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Izrael blokuje pomoc na hranicích, Gazu nedokáže ovládnout ani tam zajistit pořádek, tvrdí arabistka

Interview Plus: Izrael blokuje pomoc na hranicích, Gazu nedokáže ovládnout ani tam zajistit pořádek, tvrdí arabistka

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Dagmar Dluhošová: Rodiče zbytečně tlačí děti na gymnázia. Za chvíli tu nebudou dobří řemeslníci

Dagmar Dluhošová: Rodiče zbytečně tlačí děti na gymnázia. Za chvíli tu nebudou dobří řemeslníci

21. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

Osobnost Plus: Exministr Langer: Fiala svou roli splnil. Nestydím se za něj, ale jeho vysílání gest mě neohromuje

21. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Ze čtvrté soutěže do Premier League? V Anglii bezproblému, v Česku nemyslitelné jít z divize do ligy

První dotek Zdeňka Folprechta: Ze čtvrté soutěže do Premier League? V Anglii bezproblému, v Česku nemyslitelné jít z divize do ligy

21. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Trenérka jihlavských krasobruslařek oslavila sedmdesáté narozeniny. Její doménou je práce s mládeží

Trenérka jihlavských krasobruslařek oslavila sedmdesáté narozeniny. Její doménou je práce s mládeží

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Peanuts (the comic) Part II

Peanuts (the comic) Part II

21. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Loštická synagoga je třetí v pořadí. Přežila válku jen náhodou

Od Pradědu na Hanou: Loštická synagoga je třetí v pořadí. Přežila válku jen náhodou

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Bude NÚKIB firmám zakazovat dodavatele?

Pro a proti: Bude NÚKIB firmám zakazovat dodavatele?

21. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak vidí svět opravdu mladí lidé? Je tam řada překvapení!

Jak vidí svět opravdu mladí lidé? Je tam řada překvapení!

21. 3. 2024

42 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jak nadchnout děti pro matematiku na základní škole? Klíč k úspěchu je v pestrosti

Máme hosty: Jak nadchnout děti pro matematiku na základní škole? Klíč k úspěchu je v pestrosti

21. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody #89 Programování poslepu

#89 Programování poslepu

21. 3. 2024

54 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

21. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

21. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Nebojte se chybovat. Nejvíc se naučíte, když budete zkoušet těžké věci, radí expertka z Harvardu

Magazín Experiment: Nebojte se chybovat. Nejvíc se naučíte, když budete zkoušet těžké věci, radí expertka z Harvardu

21. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Epizoda 8: Přeshraniční Projekt VReduMED k virtuální realitě v rámci zdravotnického vzdělávání

Epizoda 8: Přeshraniční Projekt VReduMED k virtuální realitě v rámci zdravotnického vzdělávání

21. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jméno Andyho Warhola dnes v Pittsburghu žije dál, a to nejen obrazně

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jméno Andyho Warhola dnes v Pittsburghu žije dál, a to nejen obrazně

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jméno Andyho Warhola dnes v Pittsburghu žije dál, a to nejen obrazně

Jméno Andyho Warhola dnes v Pittsburghu žije dál, a to nejen obrazně

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody The Childhood Trauma Doctor: Your Childhood Trauma Changes The Shape Of Your Brain & Causes Parkinson's! How Not To Ruin Your Kids! Dr. Paul Conti

The Childhood Trauma Doctor: Your Childhood Trauma Changes The Shape Of Your Brain & Causes Parkinson's! How Not To Ruin Your Kids! Dr. Paul Conti

21. 3. 2024

1 hod 46 min

Obrázek epizody Babylónská věž

Babylónská věž

21. 3. 2024

1 min