Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Češi si význam evropských voleb neuvědomují. Ruské vlivové skupiny ho ale dobře vnímají

Jak to vidí...: Politoložka: Češi si význam evropských voleb neuvědomují. Ruské vlivové skupiny ho ale dobře vnímají

2. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Češi si význam evropských voleb neuvědomují. Ruské vlivové skupiny ho ale dobře vnímají

Jak to vidí...: Politoložka: Češi si význam evropských voleb neuvědomují. Ruské vlivové skupiny ho ale dobře vnímají

2. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Short Cuts: Drawn Onward

Short Cuts: Drawn Onward

2. 4. 2024

14 min

Obrázek epizody Rozhovor s Ferdinandem Lefflerem, zahradním architektem

Rozhovor s Ferdinandem Lefflerem, zahradním architektem

2. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody 130. díl Šimrání s Dannym o tom, jak se vyrovnat s handicapem a jak o něm mluvit

130. díl Šimrání s Dannym o tom, jak se vyrovnat s handicapem a jak o něm mluvit

2. 4. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Sestry Brontëovy

Sestry Brontëovy

2. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody 728 - Flexibilita (+ nová studijní metoda)

728 - Flexibilita (+ nová studijní metoda)

2. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Dež sem já šil na Svaté Kopeček

Dež sem já šil na Svaté Kopeček

2. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Fedor Gál. Slovensko, hlupáctví a dusná atmosféra, útěk před antisemitismem a blížící se smrt, selhávající dialog a nutnost boje

Fedor Gál. Slovensko, hlupáctví a dusná atmosféra, útěk před antisemitismem a blížící se smrt, selhávající dialog a nutnost boje

2. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Jakub Hollmann: svěřenský fond je dlouhodobý plán, jak spravovat a ochránit rodinný majetek

Jakub Hollmann: svěřenský fond je dlouhodobý plán, jak spravovat a ochránit rodinný majetek

2. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody #74 "Můj cíl je ukázat lidem, jak vypadá naše práce. Našel jsem díru na trhu.", říká Martin Malec.

#74 "Můj cíl je ukázat lidem, jak vypadá naše práce. Našel jsem díru na trhu.", říká Martin Malec.

2. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody 81. Byli jsme na repre s Arménií. Atmosféra? Fanatismus Česko!

81. Byli jsme na repre s Arménií. Atmosféra? Fanatismus Česko!

2. 4. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Balast #35: Mluvím, tedy jsem

Balast #35: Mluvím, tedy jsem

1. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody ? EUROVOLBY ‘24? ŠANCE NASTARTOVAT ZMĚNU - Svobodná hospoda: Eurovolební Speciál

? EUROVOLBY ‘24? ŠANCE NASTARTOVAT ZMĚNU - Svobodná hospoda: Eurovolební Speciál

1. 4. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody #51 Rány hlubší než sama Macocha

#51 Rány hlubší než sama Macocha

1. 4. 2024

59 min

Obrázek epizody Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Kate Kitagawa, Timothy Revell - Tajný život čísel

Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Kate Kitagawa, Timothy Revell - Tajný život čísel

1. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Určitě jel jako prase

Určitě jel jako prase

1. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kombinace beatboxu a Smetanovy Vltavy – i to dokáže nová a capella KrisKros

Klub Rádia Junior: Kombinace beatboxu a Smetanovy Vltavy – i to dokáže nová a capella KrisKros

1. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Heatwave #05: Klimatická krize zvyšuje nerovnosti ve společnosti

Heatwave #05: Klimatická krize zvyšuje nerovnosti ve společnosti

1. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Den porozumění autismu

Den porozumění autismu

1. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Jůtůber Jožka: Máme nejnahlašovanější kanál na Youtube.

Jůtůber Jožka: Máme nejnahlašovanější kanál na Youtube.

1. 4. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od Levita po Levitovo centrum následné péče. 135 let historie nemocnice v Hořicích v úžasné knize

Host ve studiu: Od Levita po Levitovo centrum následné péče. 135 let historie nemocnice v Hořicích v úžasné knize

1. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody A comedian's take on how to save democracy | Jordan Klepper

A comedian's take on how to save democracy | Jordan Klepper

1. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody #361 — Sam Bankman-Fried & Effective Altruism

#361 — Sam Bankman-Fried & Effective Altruism

1. 4. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Třetí díl - Burák, spisovatel, básník, bloger

Třetí díl - Burák, spisovatel, básník, bloger