Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Zbyla modrá barva na vajíčka? Stačí do ní přidat jar s lihovinou a z bílých karafiátů budou barevné

Radioporadna: Zbyla modrá barva na vajíčka? Stačí do ní přidat jar s lihovinou a z bílých karafiátů budou barevné

1. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody 13 | Můj filmový (a seriálový) rok 2023

13 | Můj filmový (a seriálový) rok 2023

1. 4. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody VOŠH podcast - Host LUKÁŠ BRYCHTA

VOŠH podcast - Host LUKÁŠ BRYCHTA

1. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mladému mozku škodí, ale nikoho nezabila. Legalizace marihuany omezí náhražky, míní konopný lékárník

Dvacet minut Radiožurnálu: Mladému mozku škodí, ale nikoho nezabila. Legalizace marihuany omezí náhražky, míní konopný lékárník

1. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mladému mozku škodí, ale nikoho nezabila. Legalizace marihuany omezí náhražky, míní konopný lékárník

Dvacet minut Radiožurnálu: Mladému mozku škodí, ale nikoho nezabila. Legalizace marihuany omezí náhražky, míní konopný lékárník

1. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Jana Marková: Kdo tu šíří strach? Nebinární vegani a počítačoví chciválkové. Pevní jako Blackrock!

Jana Marková: Kdo tu šíří strach? Nebinární vegani a počítačoví chciválkové. Pevní jako Blackrock!

1. 4. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody Hovory: Vyhoření? Vadí vám vaši kolegové a jste na ně nepříjemní? To jsou první znaky, říká psycholožka

Hovory: Vyhoření? Vadí vám vaši kolegové a jste na ně nepříjemní? To jsou první znaky, říká psycholožka

1. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Příběh Sarumana - první část | Svět Pána prstenů

Příběh Sarumana - první část | Svět Pána prstenů

1. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Alex a host: O Velikonocích a víře očima sestry Angeliky: Cesta je pořád otevřená, i když ji v tu chvíli nevidíme

Alex a host: O Velikonocích a víře očima sestry Angeliky: Cesta je pořád otevřená, i když ji v tu chvíli nevidíme

1. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

Blízká setkání: Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

1. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

Blízká setkání: Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

1. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

Spisovatelka Radka Denemarková: Já mám jedinou odpovědnost, a to je odpovědnost talentu

1. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

Zápisník zahraničních zpravodajů: Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

1. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

1. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Karel Chotek a jeho význam pro české země. Rozhovor s kastelánem zámku Velké Březno

Host Dopoledního expresu: Karel Chotek a jeho význam pro české země. Rozhovor s kastelánem zámku Velké Březno

1. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia byla pohybově úplně jinde než Sparta, vrací se Horváth k uplynulému 26. kolu fotbalové ligy

Desítka Pavla Horvátha: Slavia byla pohybově úplně jinde než Sparta, vrací se Horváth k uplynulému 26. kolu fotbalové ligy

1. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody S4 Ep12: 420 a halda jídla

S4 Ep12: 420 a halda jídla

1. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sportovce s Downovým syndromem chce zapojit do běžných klubů. Občas nepochopí situaci, připouští

Host Lucie Výborné: Sportovce s Downovým syndromem chce zapojit do běžných klubů. Občas nepochopí situaci, připouští

1. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sportovce s Downovým syndromem chce zapojit do běžných klubů. Občas nepochopí situaci, připouští

Host Lucie Výborné: Sportovce s Downovým syndromem chce zapojit do běžných klubů. Občas nepochopí situaci, připouští

1. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jak mají znít zvony v období Velikonoc, poodhalí zvoník Tomáš Hejda

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jak mají znít zvony v období Velikonoc, poodhalí zvoník Tomáš Hejda

1. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Trip report 🥕

Trip report 🥕

1. 4. 2024

45 sec

Obrázek epizody Velikonoce u krajanů ve světě aneb Cestujeme a pečeme s Petrou Burianovou, se kterou pekla celá země

Velikonoce u krajanů ve světě aneb Cestujeme a pečeme s Petrou Burianovou, se kterou pekla celá země

1. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Velikonoce u krajanů ve světě aneb Cestujeme a pečeme s Petrou Burianovou, se kterou pekla celá země

Na cestách s Petrem Voldánem: Velikonoce u krajanů ve světě aneb Cestujeme a pečeme s Petrou Burianovou, se kterou pekla celá země

1. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Zahájení výstavy „Český literární samizdat 1949 – 1989“

Zahájení výstavy „Český literární samizdat 1949 – 1989“

1. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sekačky i křovinořezy na jaře kontrolujte. Zanesený karburátor sami pořádně nevyčistíte

Hobby magazín: Sekačky i křovinořezy na jaře kontrolujte. Zanesený karburátor sami pořádně nevyčistíte

1. 4. 2024

3 min