Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #7: Nádraží Bubny roste jako z vody

METROBUS EXPRES #7: Nádraží Bubny roste jako z vody

4. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování proti klíšťové encefalitidě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování proti klíšťové encefalitidě

4. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Píseční červi a jejich příběh na planetě Arrakis | Svět Duny

Píseční červi a jejich příběh na planetě Arrakis | Svět Duny

4. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Tajemné příběhy

Tajemné příběhy

4. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody 1. epizoda AFRICKÉHO EXPRESU

1. epizoda AFRICKÉHO EXPRESU

4. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Vlna: Překvapilo mě, jak na Západě nedodržují vlastní zákony, říká Apolena Rychlíková o Hranicích Evropy

Vlna: Překvapilo mě, jak na Západě nedodržují vlastní zákony, říká Apolena Rychlíková o Hranicích Evropy

4. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Pouštění žilou, opium, drastický klystýr, ale i odpolední partii biliáru předepisovali doboví lékaři

Zdravíčko: Pouštění žilou, opium, drastický klystýr, ale i odpolední partii biliáru předepisovali doboví lékaři

4. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Václav Svátek: dát firemní data na cloud? Z pohledu zákazníka je to hlavně o vztahu a důvěře

Václav Svátek: dát firemní data na cloud? Z pohledu zákazníka je to hlavně o vztahu a důvěře

4. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Film o migraci z pohledu dvou teenagerů je o dospívání, vypichuje Pavel Sladký film Já Kapitán

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Film o migraci z pohledu dvou teenagerů je o dospívání, vypichuje Pavel Sladký film Já Kapitán

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Proč ztrácíme důvěru v armádu

Proč ztrácíme důvěru v armádu

4. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za dlouhodobou bolestí zad může být nádorové onemocnění krve. Nepodceňujte prevenci

Radioporadna: Za dlouhodobou bolestí zad může být nádorové onemocnění krve. Nepodceňujte prevenci

4. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mě už doma neobdivuje nikdo, já už se obdivuju sám, žertuje herec David Prachař

Blízká setkání: Mě už doma neobdivuje nikdo, já už se obdivuju sám, žertuje herec David Prachař

4. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Fascinuje nás, jak je to dílo zralé, říká o znovuobjevené skladbě Jana Dismase Zelenky Adam Viktora

Mozaika: Fascinuje nás, jak je to dílo zralé, říká o znovuobjevené skladbě Jana Dismase Zelenky Adam Viktora

4. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Náš host: Rodačka z Ostrova a světově proslulý fotograf: Příběh lásky, přírody a freedivingu

Náš host: Rodačka z Ostrova a světově proslulý fotograf: Příběh lásky, přírody a freedivingu

4. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Jihlavský komunista a odborář Evžen Plocek se před 55 lety polil hořlavinou a zapálil

Jihlavský komunista a odborář Evžen Plocek se před 55 lety polil hořlavinou a zapálil

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zásadním tématem je pro mě strach jak se prosadit a neublížit, říká scenárista a režisér Tomáš Ráliš

Zásadním tématem je pro mě strach jak se prosadit a neublížit, říká scenárista a režisér Tomáš Ráliš

4. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Libor Bouček: Příchod dvou dětí mě naučil říkat ne.

Libor Bouček: Příchod dvou dětí mě naučil říkat ne.

4. 4. 2024

14 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myčka na nádobí šetří čas i vodu. Potřebuje však pravidelnou péči

Hobby magazín: Myčka na nádobí šetří čas i vodu. Potřebuje však pravidelnou péči

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myčka na nádobí šetří čas i vodu. Potřebuje však pravidelnou péči

Hobby magazín: Myčka na nádobí šetří čas i vodu. Potřebuje však pravidelnou péči

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Na Pirátské Vlně s Janou Holomčík Leitnerovou

Na Pirátské Vlně s Janou Holomčík Leitnerovou

4. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Helena Vondráčková: Přestat zpívat a už nic nedělat? To si neumím představit

Helena Vondráčková: Přestat zpívat a už nic nedělat? To si neumím představit

4. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody #71 Klíčení semínek: příběhový průvodce pro začátečníky

#71 Klíčení semínek: příběhový průvodce pro začátečníky

4. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody The Everglades: Wowee

The Everglades: Wowee

4. 4. 2024

54 min

Obrázek epizody Generácia N: Tamara Kramar: Práca Šimkovičovej ma desí. Byť umelkyňou zo Slovenska je teraz zvláštny pocit

Generácia N: Tamara Kramar: Práca Šimkovičovej ma desí. Byť umelkyňou zo Slovenska je teraz zvláštny pocit

4. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ve Svitavách obnovili dětské zastupitelstvo. Vadí mu oslovení Vážení spoluobčané

Máme hosty: Ve Svitavách obnovili dětské zastupitelstvo. Vadí mu oslovení Vážení spoluobčané

4. 4. 2024

9 min