Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na cestách s Go2: Život Češky v Indii bez cenzury

Na cestách s Go2: Život Češky v Indii bez cenzury

22. 12. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Ceny elektřiny, POZE a uhlí: Modernizace energetiky je jediná cesta k dostupné elektřině

Kulatý stůl: Ceny elektřiny, POZE a uhlí: Modernizace energetiky je jediná cesta k dostupné elektřině

22. 12. 2025

45 min

Obrázek epizody Padni komu padni 58: Pohádková vláda. Turek nás zaprodal v Bruselu a co nevydýchal Klaus?

Padni komu padni 58: Pohádková vláda. Turek nás zaprodal v Bruselu a co nevydýchal Klaus?

22. 12. 2025

1 hod 53 min

Obrázek epizody Vánoce: Jak odpovídat na blbý otázky, kdy pomoct mámě a proč tam klidně nejet

Vánoce: Jak odpovídat na blbý otázky, kdy pomoct mámě a proč tam klidně nejet

22. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Osoblažská úzkorozchodná dráha, téma pro manažera Davida Chovančíka

K věci ČRo Ostrava: Osoblažská úzkorozchodná dráha, téma pro manažera Davida Chovančíka

22. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Monika Plocová o tom, že závislost není slabost, ale signál a co se stane, když už „ještě to vydržím“ přestane fungovat.

Monika Plocová o tom, že závislost není slabost, ale signál a co se stane, když už „ještě to vydržím“ přestane fungovat.

22. 12. 2025

59 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Maier: Dohoda Mercosur je pro ČR klíčová. Ceny hovězího sice neklesnou, ale ekonomika poroste

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom Maier: Dohoda Mercosur je pro ČR klíčová. Ceny hovězího sice neklesnou, ale ekonomika poroste

22. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody #66 Jak poznat, že si se mnou jen hraje (zkrácená verze)

#66 Jak poznat, že si se mnou jen hraje (zkrácená verze)

22. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody #10 mamacoffee | Daniel Kolský: Když v Česku ještě nikdo nevěděl, co je výběrovka

#10 mamacoffee | Daniel Kolský: Když v Česku ještě nikdo nevěděl, co je výběrovka

22. 12. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Marešovu exmanželku opustil další důležitý muž jejího života. „Na to se nedá připravit, pořád brečím,“ svěřila se

Marešovu exmanželku opustil další důležitý muž jejího života. „Na to se nedá připravit, pořád brečím,“ svěřila se

22. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Láska nebeská, Smrtonosná past… Vánoční filmy se nerodí, ikonami se postupně stávají

Akcent: Láska nebeská, Smrtonosná past… Vánoční filmy se nerodí, ikonami se postupně stávají

22. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody VÁNOČNÍ SPECIÁL - NEJHORŠÍ DÁRKY A ŠKOLNÍ VZPOMÍNKY Stejk, Mattem a Vítek

VÁNOČNÍ SPECIÁL - NEJHORŠÍ DÁRKY A ŠKOLNÍ VZPOMÍNKY Stejk, Mattem a Vítek

22. 12. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Náš host: Když máte genové předpoklady, shodíte kila nabraná o Vánocích nesnadno, říká Jaroslava Kreuzbergová

Náš host: Když máte genové předpoklady, shodíte kila nabraná o Vánocích nesnadno, říká Jaroslava Kreuzbergová

22. 12. 2025

16 min

Obrázek epizody Drž hubu! Švancara vytočil Decastelo doběla. Taky prásknul, kdy mu přestala růst chlouba a kdy mu někdo nasadil parohy

Drž hubu! Švancara vytočil Decastelo doběla. Taky prásknul, kdy mu přestala růst chlouba a kdy mu někdo nasadil parohy

22. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Oldřich Matoušek: Barbour miluju. Cítím se v tom perfektně a luxusně

Oldřich Matoušek: Barbour miluju. Cítím se v tom perfektně a luxusně

22. 12. 2025

1 hod

Obrázek epizody Díl devátý: Markéta - Každá změna dozorce byla nejistota. O andělech, kteří bděli nade mnou

Díl devátý: Markéta - Každá změna dozorce byla nejistota. O andělech, kteří bděli nade mnou

22. 12. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Vánoční speciál - edice 2025. Eva & Lenka

Vánoční speciál - edice 2025. Eva & Lenka

22. 12. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Med a ořechy. Pro někoho pouze ingredience do cukroví, pro naše předky symbol plodnosti a zdraví

Radioporadna: Med a ořechy. Pro někoho pouze ingredience do cukroví, pro naše předky symbol plodnosti a zdraví

22. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

22. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

22. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Reparát: Voda jako učebnice. Jak mohou školy naučit děti plavat?

Reparát: Voda jako učebnice. Jak mohou školy naučit děti plavat?

22. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Bez marketingu už se neobejde ani Charita, Tříkrálová sbírka nám umožňuje rozvoj, říká Curylo

Interview Plus: Bez marketingu už se neobejde ani Charita, Tříkrálová sbírka nám umožňuje rozvoj, říká Curylo

22. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody DRM - 536. vysílání

DRM - 536. vysílání

22. 12. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody DRM - 535. vysílání

DRM - 535. vysílání

22. 12. 2025

55 min

Obrázek epizody DRM - 534. Vysílání

DRM - 534. Vysílání