Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

22. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

Momenty: Jsem bytostně Moravan a to mě chránilo před tím, abych chtěl zůstat někde venku, říká Jiří Hlaváč

22. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Reparát: Voda jako učebnice. Jak mohou školy naučit děti plavat?

Reparát: Voda jako učebnice. Jak mohou školy naučit děti plavat?

22. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Bez marketingu už se neobejde ani Charita, Tříkrálová sbírka nám umožňuje rozvoj, říká Curylo

Interview Plus: Bez marketingu už se neobejde ani Charita, Tříkrálová sbírka nám umožňuje rozvoj, říká Curylo

22. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody DRM - 536. vysílání

DRM - 536. vysílání

22. 12. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody DRM - 535. vysílání

DRM - 535. vysílání

22. 12. 2025

55 min

Obrázek epizody DRM - 534. Vysílání

DRM - 534. Vysílání

22. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Kostel sv. Mořice. Šumavská filmová hvězda

Kostel sv. Mořice. Šumavská filmová hvězda

22. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody #43 S Ave, Kubou a Paťem o Hell's Kitchen

#43 S Ave, Kubou a Paťem o Hell's Kitchen

22. 12. 2025

4 hod 20 min

Obrázek epizody Slejvák: Herecký svět se mi znechutil. S otcem si rozumíme v jiných věcech, říká dcera Lukáše Hejlíka Klára

Slejvák: Herecký svět se mi znechutil. S otcem si rozumíme v jiných věcech, říká dcera Lukáše Hejlíka Klára

22. 12. 2025

56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hašek: Ruští sportovci jsou reklamou na svou válku. Zastavit to by nás nestálo ani korunu

Osobnost Plus: Hašek: Ruští sportovci jsou reklamou na svou válku. Zastavit to by nás nestálo ani korunu

22. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Koho zachrání AI, 5 dětí nebo Elona Muska? A proč neumí hodiny?

Koho zachrání AI, 5 dětí nebo Elona Muska? A proč neumí hodiny?

22. 12. 2025

58 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Turek u prezidenta Pavla. Tankery s venezuelskou ropou. Domácnosti bez OZE

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Turek u prezidenta Pavla. Tankery s venezuelskou ropou. Domácnosti bez OZE

22. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

Blízká setkání: Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

22. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

Blízká setkání: Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

22. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

Přednosta IKEM otevřeně o transplantacích a dárcích: Orgánů nikdy nebude dost. Chybí osvěta

22. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Jaroslav Satoranský: Rozhodnutí nedělat automechanika bylo správný. Jsem rád za ty role a setkání

Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Jaroslav Satoranský: Rozhodnutí nedělat automechanika bylo správný. Jsem rád za ty role a setkání

22. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Austrálie zakázala sociální sítě dětem do 16 let. Čeká něco podobného i Česko?

Antivirus: Antivirus: Austrálie zakázala sociální sítě dětem do 16 let. Čeká něco podobného i Česko?

22. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradec Králové má svého ducha lesů. Dubor se zrodil z lásky borovice a dubu, říká řezbář Jiří Bareš

Host ve studiu: Hradec Králové má svého ducha lesů. Dubor se zrodil z lásky borovice a dubu, říká řezbář Jiří Bareš

22. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Casablanca: Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

Casablanca: Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

22. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Casablanca: Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

Casablanca: Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

22. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

Brdy byly hrozné a pak už to šlo. Chair Riders dojeli do Kyrgyzstánu

22. 12. 2025

7 sec

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Tipy na vánoční dobroty, muzikoterapie i rady od kriminalistů

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Tipy na vánoční dobroty, muzikoterapie i rady od kriminalistů

22. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Kolik knih vychází, proč stojí průměrně 333 korun a kdo je vlastně vůbec čte?

Kolik knih vychází, proč stojí průměrně 333 korun a kdo je vlastně vůbec čte?

22. 12. 2025

35 min

Obrázek epizody 76. díl - Mateřství pod lupou: Jak náš nervový systém řídí rodinnou pohodu s Niky Melia

76. díl - Mateřství pod lupou: Jak náš nervový systém řídí rodinnou pohodu s Niky Melia

22. 12. 2025

1 hod 2 min