Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Why you should disappoint your parents | Desiree Akhavan

Why you should disappoint your parents | Desiree Akhavan

11. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM slaví 25. narozeniny

Co vás zajímá: Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM slaví 25. narozeniny

11. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Každý MUŽ má svého DÉMONA, své TRAUMA | Jak poznat svého démona, Jak vzniká trauma, Jak se jich zbavit, Svobodný život a síla skutečné motivace | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

Každý MUŽ má svého DÉMONA, své TRAUMA | Jak poznat svého démona, Jak vzniká trauma, Jak se jich zbavit, Svobodný život a síla skutečné motivace | Podcast o mužství v 21. století (MUŽ 21)

11. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody #10 Matka, která přišla o syna, a sourozenec, který ztratil sestru. Silvie a Vojta Novotní si řekli zásadních věcí poprvé tváří v tvář.

#10 Matka, která přišla o syna, a sourozenec, který ztratil sestru. Silvie a Vojta Novotní si řekli zásadních věcí poprvé tváří v tvář.

11. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody 15: Časosběr, Otázky a Hejty

15: Časosběr, Otázky a Hejty

11. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Továrna na lži. Sonda do ekosystému manipulací s informacemi u nás i v zahraničí

Dnešní Plus: Továrna na lži. Sonda do ekosystému manipulací s informacemi u nás i v zahraničí

11. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: V Dánsku není tráva zelenější, lidé jsou ale šťastnější, všímá si hudebnice Tereza Thea Podzimková

Dobré dopoledne: V Dánsku není tráva zelenější, lidé jsou ale šťastnější, všímá si hudebnice Tereza Thea Podzimková

11. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Daniel Vávra: Obrana svobody slova je dneska to stejné, jako šíření dezinformací

Daniel Vávra: Obrana svobody slova je dneska to stejné, jako šíření dezinformací

11. 4. 2024

45 min

Obrázek epizody Helena, která není šíleně smutná!

Helena, která není šíleně smutná!

11. 4. 2024

1 hod

Obrázek epizody Lektorka longevity a životního stylu VLADIMÍRA RYCHLIK: "Stárnutí je dovednost."

Lektorka longevity a životního stylu VLADIMÍRA RYCHLIK: "Stárnutí je dovednost."

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody On Air: Kapela Tolstoys vydala nové album. Zpívají na něm anglicky, ale inspirují se slovenským folklórem

On Air: Kapela Tolstoys vydala nové album. Zpívají na něm anglicky, ale inspirují se slovenským folklórem

11. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 11.04.2024.

České slovo (češki) - 11.04.2024.

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Od května se změní číslování ústecké MHD. Změní se i trasy některých spojů a jejich číslování

Od května se změní číslování ústecké MHD. Změní se i trasy některých spojů a jejich číslování

11. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Od května se změní číslování ústecké MHD. Změní se i trasy některých spojů a jejich číslování

O čem se mluví: Od května se změní číslování ústecké MHD. Změní se i trasy některých spojů a jejich číslování

11. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Oteplování způsobuje další oteplování. Nevíme jen, nakolik se zrychluje už teď, říká klimatolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Oteplování způsobuje další oteplování. Nevíme jen, nakolik se zrychluje už teď, říká klimatolog

11. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Oteplování způsobuje další oteplování. Nevíme jen, nakolik se zrychluje už teď, říká klimatolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Oteplování způsobuje další oteplování. Nevíme jen, nakolik se zrychluje už teď, říká klimatolog

11. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Studovna: Ústní kolo přijímaček je brutál, z tisíce uchazečů se vybírá 60 lidí, říká absolventka psychologie

Studovna: Ústní kolo přijímaček je brutál, z tisíce uchazečů se vybírá 60 lidí, říká absolventka psychologie

11. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Studovna: Ústní kolo přijímaček je brutál, z tisíce uchazečů se vybírá 60 lidí, říká absolventka psychologie

Studovna: Ústní kolo přijímaček je brutál, z tisíce uchazečů se vybírá 60 lidí, říká absolventka psychologie

11. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody Studio Alarm: Vyhrál ve slovenských prezidentských volbách Robert Fico?

Studio Alarm: Vyhrál ve slovenských prezidentských volbách Robert Fico?

11. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak se zbavit bolesti těla? Radek Laci - z děcáku k tréninku hvězd

Jak se zbavit bolesti těla? Radek Laci - z děcáku k tréninku hvězd

11. 4. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Kapela Tolstoys vydala nové album. Zpívají na něm anglicky, ale inspirují se slovenským folklórem

Kapela Tolstoys vydala nové album. Zpívají na něm anglicky, ale inspirují se slovenským folklórem

11. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Husitský biskup Dovala: Církev jsem nikdy nebral jako to podstatné, co mě spojuje s Bohem

Husitský biskup Dovala: Církev jsem nikdy nebral jako to podstatné, co mě spojuje s Bohem

11. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min