Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Ještě větší klimatická krize, než jsme čekali

Ještě větší klimatická krize, než jsme čekali

11. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Divadlem se v Česku nedá uživit, i profesionálové jsou vlastně ochotníci, míní režisér Jan Frič

Mozaika: Divadlem se v Česku nedá uživit, i profesionálové jsou vlastně ochotníci, míní režisér Jan Frič

11. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak se probouzí továrna na dopamin? Posloucháme neurony, jestli jdeme správně, popisuje neurolog

Host Lucie Výborné: Jak se probouzí továrna na dopamin? Posloucháme neurony, jestli jdeme správně, popisuje neurolog

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Vlna: Nadstandardní vztahy a jesle o patro níž. Co nás i dnes učí Koldům Litvínov o bydlení?

Vlna: Nadstandardní vztahy a jesle o patro níž. Co nás i dnes učí Koldům Litvínov o bydlení?

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Vlna: Nadstandardní vztahy a jesle o patro níž. Co nás i dnes učí Koldům Litvínov o bydlení?

Vlna: Nadstandardní vztahy a jesle o patro níž. Co nás i dnes učí Koldům Litvínov o bydlení?

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Monografie o Hrádku u Nechanic. Je v ní vše, co o zámku vím, a ještě něco navíc, říká Martin Rejman

Host ve studiu: Monografie o Hrádku u Nechanic. Je v ní vše, co o zámku vím, a ještě něco navíc, říká Martin Rejman

11. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Gladiátor - zásadní rozdíly mezi filmem a realitou | Svět historie

Gladiátor - zásadní rozdíly mezi filmem a realitou | Svět historie

11. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Skladatel Jakub Kudláč představuje hudbu a nové LP k inscenaci Bakchantky

Skladatel Jakub Kudláč představuje hudbu a nové LP k inscenaci Bakchantky

11. 4. 2024

7 min

Obrázek epizody Janek Ledecký: Nikdy si nezvyknu na to, že se moje dítě řítí z kopce 130 km v hodině na lyžích

Janek Ledecký: Nikdy si nezvyknu na to, že se moje dítě řítí z kopce 130 km v hodině na lyžích

11. 4. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Střídavou péči neřeší jen Agáta. Vincent ji má také, jen to se svou ex nedotáhl k soudu

Střídavou péči neřeší jen Agáta. Vincent ji má také, jen to se svou ex nedotáhl k soudu

11. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Geograf: Hrozí konflikt Írán vs. Izrael? Teď nejde o vyhlášení války, Írán má svých starostí dost

Osobnost Plus: Geograf: Hrozí konflikt Írán vs. Izrael? Teď nejde o vyhlášení války, Írán má svých starostí dost

11. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Geograf: Hrozí konflikt Írán vs. Izrael? Teď nejde o vyhlášení války, Írán má svých starostí dost

Osobnost Plus: Geograf: Hrozí konflikt Írán vs. Izrael? Teď nejde o vyhlášení války, Írán má svých starostí dost

11. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak se probouzí továrna na dopamin? Posloucháme neurony, jestli jdeme správně, popisuje neurolog

Host Lucie Výborné: Jak se probouzí továrna na dopamin? Posloucháme neurony, jestli jdeme správně, popisuje neurolog

11. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Lékárna: Pozitivní a negativní vlivy na zdraví dětského srdce

Lékárna: Pozitivní a negativní vlivy na zdraví dětského srdce

11. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Sparta zažívá fanouškovský boom. Vybudovat národní stadion je pro ní ideálním řešením

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Sparta zažívá fanouškovský boom. Vybudovat národní stadion je pro ní ideálním řešením

11. 4. 2024

54 min

Obrázek epizody Čím vážily jablka trhovkyně před sto lety? Takzvaný mincíř mají uložený ve velkomeziříčském muzeu

Čím vážily jablka trhovkyně před sto lety? Takzvaný mincíř mají uložený ve velkomeziříčském muzeu

11. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

11. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

Vizitka: Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

11. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

Malíř Pavel Forman: Umělou inteligenci jsem při práci vyzkoušel, zázrak se ale nekonal

11. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Eliška Soukupová vs. odpadky na Bali // RANT Prostoru #32

Eliška Soukupová vs. odpadky na Bali // RANT Prostoru #32

11. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Testosterone and Estrogen: Wondrous Hormones

Testosterone and Estrogen: Wondrous Hormones

11. 4. 2024

48 min

Obrázek epizody Aktuálně nejlepší střelec hrající Národní basketbalovou ligu za tým BK Opava - Luděk Jurečka

Aktuálně nejlepší střelec hrající Národní basketbalovou ligu za tým BK Opava - Luděk Jurečka

11. 4. 2024

36 min