Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

24. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody ŽiliByli: Vánoční speciál pořadů Zvídavec a ŽiliByli s Evou a Káťou

ŽiliByli: Vánoční speciál pořadů Zvídavec a ŽiliByli s Evou a Káťou

24. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Obyčejná holka - slavice Lucie Bílá

Obyčejná holka - slavice Lucie Bílá

24. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

24. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody Nesem vám noviny. O čem se psalo o Vánocích před 100 lety?

Nesem vám noviny. O čem se psalo o Vánocích před 100 lety?

24. 12. 2025

16 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Vánoční speciál Totál talkshow

Totál talkshow: Vánoční speciál Totál talkshow

24. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody 15 tragických událostí, které se staly na Vánoce

15 tragických událostí, které se staly na Vánoce

24. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Maminka pekla tři druhy cukroví. Já tuto štafetu převzala, říká herečka Taťjana Medvecká

Hvězdné Vánoce s Ondřejem Kepkou: Maminka pekla tři druhy cukroví. Já tuto štafetu převzala, říká herečka Taťjana Medvecká

24. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Bahnisko a zrcadlisko

S Arenbergerem nejen o medicíně: Bahnisko a zrcadlisko

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody #66 Tomáš Klus: V žádné učebnici dějepisu jsem nenašel válku, která by přinesla něco lepšího. Nepoučitelnost lidí mě děsí

#66 Tomáš Klus: V žádné učebnici dějepisu jsem nenašel válku, která by přinesla něco lepšího. Nepoučitelnost lidí mě děsí

24. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

Blízká setkání: Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

24. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

Blízká setkání: Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

24. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

Oskar Hes k pohádce Záhada strašidelného zámku: Kvůli roli prince jsem se musel odnaučit tančit

24. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ohlédnutí za uplynulým rokem s biskupem Ostravsko-opavské diecéze Martinem Davidem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ohlédnutí za uplynulým rokem s biskupem Ostravsko-opavské diecéze Martinem Davidem

24. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody 57: Kapr, řízek, Santa a ragebait. Vánoční speciál The Others - EP56

57: Kapr, řízek, Santa a ragebait. Vánoční speciál The Others - EP56

24. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom a bývalý premiér Rusnok: Ekonomicky si nevedeme špatně. Nejsme spálená země ani pupek světa

Interview Plus: Ekonom a bývalý premiér Rusnok: Ekonomicky si nevedeme špatně. Nejsme spálená země ani pupek světa

24. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

Vizitka: Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

24. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

Vizitka: Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

24. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

Je to skvělý pocit, když hlediště kapíruje, říká herec Ladislav Frej

24. 12. 2025

40 min

Obrázek epizody Portréty: Kdo byl Karl Friedrich von Münchhausen? Byl to baron Prášil?

Portréty: Kdo byl Karl Friedrich von Münchhausen? Byl to baron Prášil?

24. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Pohádku O vánoční hvězdě jsme točili pod Tatrami. Aby byla jistota sněhu, říká režisér Karel Janák

Středočeská setkání: Pohádku O vánoční hvězdě jsme točili pod Tatrami. Aby byla jistota sněhu, říká režisér Karel Janák

24. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Pohádku O vánoční hvězdě jsme točili pod Tatrami. Aby byla jistota sněhu, říká režisér Karel Janák

Pohádku O vánoční hvězdě jsme točili pod Tatrami. Aby byla jistota sněhu, říká režisér Karel Janák

24. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Short Stuff: Why is holly a holiday thing?

Short Stuff: Why is holly a holiday thing?

24. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: V ANO buď souhlasíte, nebo odcházíte, není jiná volba

Osobnost Plus: Němec: V ANO buď souhlasíte, nebo odcházíte, není jiná volba

24. 12. 2025

25 min