Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Marie Žižlavská ze zážitkové farmy Oslí stezka v Klubu Rádia Junior

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Šarm: Bonton o dovolené. Nestrojíme se pro lidi, kteří jsou s námi ve veřejném prostoru, ale z úcty k nim

Český rozhlas - Životní styl

Šarm: Bonton o dovolené. Nestrojíme se pro lidi, kteří jsou s námi ve veřejném prostoru, ale z úcty k nim

5. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

Jihočeši

Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

Jihočeši: Když jsem vylezl poprvé sám na jeviště, myslel jsem, že zhynu, přiznává komediant Pavel Šmíd

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody #9 Zaměřeno na - PhDr. Petr Kačena // Párové terapie mají 70% úspěšnost! | Dlouhý Široký

Dlouhý Široký

#9 Zaměřeno na - PhDr. Petr Kačena // Párové terapie mají 70% úspěšnost! | Dlouhý Široký

5. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Muka s textem i noc na Spartě. Petra Nesvačilová představuje ve Varech film Kouzlo derby

Host Radiožurnálu

Muka s textem i noc na Spartě. Petra Nesvačilová představuje ve Varech film Kouzlo derby

5. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Muka s textem i noc na Spartě. Petra Nesvačilová představuje ve Varech film Kouzlo derby

Host Radiožurnálu: Muka s textem i noc na Spartě. Petra Nesvačilová představuje ve Varech film Kouzlo derby

5. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si dojemný příběh mámy našeho redaktora Ngo Xuan Thanga, Vietnamky, která v Německu zažila nebezpečné období svého života, a když odešla do Česka, neměla to jednoduché

Mezi námi

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si dojemný příběh mámy našeho redaktora Ngo Xuan Thanga, Vietnamky, která v Německu zažila nebezpečné období svého života, a když odešla do Česka, neměla to jednoduché

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody „Koni neporučíš.“ Zvířata udělala ze Zlatovlásky akční film, říká herec Tomáš Weber

Host Radiožurnálu

„Koni neporučíš.“ Zvířata udělala ze Zlatovlásky akční film, říká herec Tomáš Weber

5. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Koni neporučíš.“ Zvířata udělala ze Zlatovlásky akční film, říká herec Tomáš Weber

Host Radiožurnálu: „Koni neporučíš.“ Zvířata udělala ze Zlatovlásky akční film, říká herec Tomáš Weber

5. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Místa v srdci zmrzlináře Stanislava Žáka

Místa v srdci

Místa v srdci zmrzlináře Stanislava Žáka

5. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Vyrobit slovenskou valašku, folklorní klobouk nebo třeba tradiční opasek vyžaduje poctivou ruční práci, své dílo nám ukázal jeden z mistrů v dílně nedaleko Detvy

Český rozhlas - Cestování

Reportáže zahraničních zpravodajů: Vyrobit slovenskou valašku, folklorní klobouk nebo třeba tradiční opasek vyžaduje poctivou ruční práci, své dílo nám ukázal jeden z mistrů v dílně nedaleko Detvy

5. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Plánujete vyrazit autem na dlouhou cestu? Nezapomeňte zkontrolovat tyto části

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Plánujete vyrazit autem na dlouhou cestu? Nezapomeňte zkontrolovat tyto části

5. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Plánujete vyrazit autem na dlouhou cestu? Nezapomeňte zkontrolovat tyto části

Hobby magazín: Plánujete vyrazit autem na dlouhou cestu? Nezapomeňte zkontrolovat tyto části

5. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Ukázka 11. dílu podcastu Ode dna a dál - Terka - Posttraumatický syndrom

odeDna... a dál;)

Ukázka 11. dílu podcastu Ode dna a dál - Terka - Posttraumatický syndrom

5. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výpadek proudu. Cyril a Metoděj. Působení kapely Black Sabbath

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výpadek proudu. Cyril a Metoděj. Působení kapely Black Sabbath

5. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody ⁠Ich misia bola jednoduchá a nadčasová: Zjednotiť spoločnosť vierou a slovom

Téma.21

⁠Ich misia bola jednoduchá a nadčasová: Zjednotiť spoločnosť vierou a slovom

5. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Ludvík: Obohacený íránský uran může být kdekoliv

Osobnost Plus: Analytik Ludvík: Obohacený íránský uran může být kdekoliv

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

Středočeská setkání: Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

5. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

Středočeská setkání

Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

5. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Selects: How Coelacanths Work

Stuff You Should Know

Selects: How Coelacanths Work

5. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

5. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

Host Radiožurnálu

JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

KABINET podcast

POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

5. 7. 2025

1 hod 11 min