Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Webináře jako B2B nástroj?

Webináře jako B2B nástroj?

1. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #74 - Ján Michalko

Po Živote s Tomášom Verešom #74 - Ján Michalko

1. 5. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody 104: Jak na strach z delegování

104: Jak na strach z delegování

1. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Hovory: Současný svět nás zahlcuje vjemy, do obrazu ale musíte dát vlastní energii, popisuje malířka Holcová

Hovory: Současný svět nás zahlcuje vjemy, do obrazu ale musíte dát vlastní energii, popisuje malířka Holcová

30. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Lucka chválí a druhá z nás se červená: knižní malá domů a nálož novinek

Lucka chválí a druhá z nás se červená: knižní malá domů a nálož novinek

30. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Příběhy sportovců: Vládkyně nad překážkami, která chce prorazit i jako trenérka. Dejte si medailon Zuzany Hejnové

Příběhy sportovců: Vládkyně nad překážkami, která chce prorazit i jako trenérka. Dejte si medailon Zuzany Hejnové

30. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Patrik Duda - nemovitosti, investice, erotika, biotechnologie

Patrik Duda - nemovitosti, investice, erotika, biotechnologie

30. 4. 2024

58 min

Obrázek epizody Oliver Sálus: Show vs. sport? Najít balanc je těžký. Svojí budoucnost v OKTAGONU nevidím

Oliver Sálus: Show vs. sport? Najít balanc je těžký. Svojí budoucnost v OKTAGONU nevidím

30. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Dopolední host: Co pít při běhu? Lák z okurek! Podle experta na sportovní výživu se jeví jako velmi slibný „doplněk“

Dopolední host: Co pít při běhu? Lák z okurek! Podle experta na sportovní výživu se jeví jako velmi slibný „doplněk“

30. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Co pít při běhu? Lák z okurek! Podle experta na sportovní výživu se jeví jako velmi slibný „doplněk“

Co pít při běhu? Lák z okurek! Podle experta na sportovní výživu se jeví jako velmi slibný „doplněk“

30. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody 93: Předčasně narozené děti

93: Předčasně narozené děti

30. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: O mobilních telefonech se sběratelem

Co vás zajímá: O mobilních telefonech se sběratelem

30. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

Dokuseriál: Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Peníze ze Sokola musely mizet sofistikovaně. Nyní už by se to stát nemohlo, říká nový starosta obce

Dvacet minut Radiožurnálu: Peníze ze Sokola musely mizet sofistikovaně. Nyní už by se to stát nemohlo, říká nový starosta obce

30. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody My epic journey becoming the fastest person to paddle around Australia | Bonnie Hancock

My epic journey becoming the fastest person to paddle around Australia | Bonnie Hancock

30. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Třeštění #9 zpěvák Matěj Ruppert – Aspoň jsem to zkusil

Třeštění #9 zpěvák Matěj Ruppert – Aspoň jsem to zkusil

30. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Redneck #115: William F. Buckley Jr. a marný boj za čistší konzervatismus v USA

Redneck #115: William F. Buckley Jr. a marný boj za čistší konzervatismus v USA

30. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Zatím mi nedochází, že pojedu na olympiádu, říká o historickém úspěchu taekwondistka Petra Štolbová

Alex a host: Zatím mi nedochází, že pojedu na olympiádu, říká o historickém úspěchu taekwondistka Petra Štolbová

30. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Proč se zatýkalo u Putinova ministra

Proč se zatýkalo u Putinova ministra

30. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody On Air: Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

On Air: Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

30. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

30. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody 87. díl - Vaše příběhy XX.

87. díl - Vaše příběhy XX.

30. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

30. 4. 2024

25 min