Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Péče o vězně a oběti trestných činů jí přišla nesrovnatelná, i proto začala jihlavská účetní pomáhat

Dobré dopoledne: Péče o vězně a oběti trestných činů jí přišla nesrovnatelná, i proto začala jihlavská účetní pomáhat

30. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Politici musí umět dávat góly, říká Michopulos ke konci Langšádlové

Pro a proti: Politici musí umět dávat góly, říká Michopulos ke konci Langšádlové

30. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na sůl ukrytou v potravinách. Tady úplně neplatí, že je nad zlato, spíše méně = někdy více

Radioporadna: Pozor na sůl ukrytou v potravinách. Tady úplně neplatí, že je nad zlato, spíše méně = někdy více

30. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

30. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

30. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 914

Savage Lovecast Episode 914

30. 4. 2024

51 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

Host Lucie Výborné: Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

Host Lucie Výborné: Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

Vydavatelství názor neprosazují, ale očekávají. Nechci sázet hity přes kopírák, říká Mirai Navrátil

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Trošku kronikařím i doma a vznikla kniha receptů Rodinné poklady, směje se kronikářka Jitka Kolářová

Host ve studiu: Trošku kronikařím i doma a vznikla kniha receptů Rodinné poklady, směje se kronikářka Jitka Kolářová

30. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Evropské právo a jeho otisk v české legislativě

Evropské právo a jeho otisk v české legislativě

30. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

30. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

30. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

30. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Václav Havelka: Hrát jako předkapela je výzva, kterou mám rád

Vizitka: Hudebník Václav Havelka: Hrát jako předkapela je výzva, kterou mám rád

30. 4. 2024

40 min

Obrázek epizody Sara Polak: Lidi a stroje - proč je potřeba brát AI jako výzvu

Sara Polak: Lidi a stroje - proč je potřeba brát AI jako výzvu

30. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Interview Plus: Američtí studenti proti Izraeli. Vadí jim válka a disproporční utrpení Palestinců, uvádí novinářka

Interview Plus: Američtí studenti proti Izraeli. Vadí jim válka a disproporční utrpení Palestinců, uvádí novinářka

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

Radioporadna: Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

30. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

Radioporadna: Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

30. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kočka sphynx není vhodná pro každého alergika, i když je bez chlupů

Hobby magazín: Kočka sphynx není vhodná pro každého alergika, i když je bez chlupů

30. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kočka sphynx není vhodná pro každého alergika, i když je bez chlupů

Hobby magazín: Kočka sphynx není vhodná pro každého alergika, i když je bez chlupů

30. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody The Village People Episode

The Village People Episode

30. 4. 2024

54 min

Obrázek epizody Studio Porucha 5.díl: Dvojí život diagnóz

Studio Porucha 5.díl: Dvojí život diagnóz

30. 4. 2024

41 min